Гущеров учи Марая как да се държи в обществото

Фолк певицата Мария разкри, че гаджето й Християн Гущеров играе важна роля във възпитанието на дъщеря й.

Обратно в новината

Коментари - Гущеров учи Марая как да се държи в обществото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на чичо доктор играе ли чичко Хриси с малката?Учи ли я и на други мурафети???

Тя горката знаела и др.думичка освен ПАРИ!

Свинчо и зурлестата Мара- пълна хармония !

Пак ли този зурлест таралясник?

Боже, Боже, слез си прибери вересиите! Няма лошо да си амбициозна майка, но на 4години - чете, пише и разговаря на английски и обноски ми се струва малко нереално. Марче не се излагай вече. Вземи да прочетеш коментарите и се събуди от този дълбок сън.

И какво стана сега? Реши човек да прочете нещо интересно в дир-а и веднага му удряте по една зурла в лицето...

Тази жена е изклютилно проста и наистина не запозната с развитието на децата въобще. Представете си, дъщеря й няма 5 год., но ЧЕТЕ, ПИШЕ, ГОВОРИ НА АНГЛИЙСКИ. БРЕЙ каква умница! Напрово вундеркин. Учудвам се как може да ни занимават с такива посредствени хора!!!

А него кой ще го научи на обноски,а тебе Марче на естетика.Марче,за тая лоена топка ли ме смени.

Добре, че са детегледачките.

Тая снимка си я разпечатах, и като съм пиян и ми е лошо ми помага да се облекча.

болно ми е като гледам този гном и тая лоена торба с лайна.това не е държава а кошмар.това ли е новин ата която интересува измъченият народ? кога пигмея ял кога срал и кога свинктера подал.

Егати бърните! И при афроамериканците няма такива !

Предполагам Мара участва в някакъв ескперимент- блъвне някаква тъпня в дира и след това се отчитат трицифрените числа на отрицателните коментари.

МНОГО ВИ МОЛЯ !!!!!!!! -ГООСПОЖИ И ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ СТИГА РСПРЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ ЧОВЕКО ПОДОБНА МАЙМУНА С МОЗЪК НА ВРАБЧЕ!!!!!!

на тази бездарница не трябва да се отделя никакво внимание,какво го интересува народа мара отварачката ли как там се казваше !? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

егати зурлата или това и е гъза?

Никаква злоба няма тук,но това е голата истина,която е по-красива от барлата на Мара.Да си ходи като вампир,но да не натрапва личността си на хората.Има хора,които наистина залужават да се говори за тях,но никой не го прави.Има хора достойни за честта да се нарекат човеци,но кой ли пише за тях.Тази сигурно добре опразва банковата сметка на поредния балък,за да си създава имидж,иначе никой няма и да знае нещо за нея.Вижте ни колко сме "умни".Стана за присмех на всички.Нека смята,че е нещо велико,тя лудостта ходи по хората. Срам ме е понякога,че наистина истинските хора не намират място да се пише и говори за тях.На кой и с какво помогна в нужда ,какво направи,за да помогне на някое дете,например и разни такива неща,които много хора правят,но никой не пише за тях?Жалко,защото и тези,които пишат тези блудкавизми не са нищо повече от манипулатори на обществото.Срамота...

Хем си е намерил изгората в чалгарските среди, хем учи чаавето на изисканост. С каквито и възможности да разполога, каскетът си остава каскет.

МАРЧЕ!АКО БАНКОМАТА ТИ НЕ СЕ КАЗВАШЕ ГУЩЕРОВ А КАРАШЕ АВТОБУС НА ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ-ПАК ЩЕШЕ ДА НАУЧИ ДЕТЕТО ТИ НА ОБНОСКИ.НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ НЕИЗВЕСТНИТЕ ХОРА,ЗАЩОТО ОЩЕ ОТ УТРЕ НЯМА ДА ЗНАЯТ НИЩО ЗА ТЕБ.

Проста , та и лесно. На английски , на различни теми !!!!!!!!!! Как пък все вие ги раждате тези генийчета.

Знатен кравар - барабар кравата с телето

Като не можете да си намерита по-смислено занимание и като не можете да напрвите нещо, което да ви направи щастливи, плюйте по Марчето. На мен тя ми е по-симпатична от всички писали по-долу. Защо ви е тази злоба? Какво ви е направила? Ако сте толкова умни, защо не разберете истинската причина да сте толкова нещастни.

Нека ти обясня понеже си тъпо. 1.Ние сме си щастливи. 2.Марчето пречи, защото се опитва да легализира просташкия си начин на живот. 3.Чалгата е вредна за децата и трябва да се вземат спешни мерки за третиране с пестициди. 4.Факта, че ти е симпатична показва ясно какво говедо си!

Фактът, че пишеш по този начин, показва ти какъв си.

Няма злоба. По-скоро повечето тук сме на мнение, че мястото на отпадъка е на бунището, а не на водещите бълг. сайтове. Друг момент е забавността от нескопосаните опити на разни певачки да заинтригуват публиката с битието си, както е в случая с въпросната държанка от статията. Това, разбира се, генерира негативни коментари.

И все пак, това, което генерира негативните ви коментари не е точно Марчето. Защото този език на изразяване, едва ли сте го изработили заради Марчето. Просто, погледнете малко по-надълбоко в себе си.

Трябва да се инвестират пари в наука и изкуство а не в чалга! В противен случай такива статии ще продължава да има.

Така е,прост народ,слаба държава.Щом някой е в състояние да се "възхищава" на тая грозотия с уста на крокодил. Горкото дете,направили са от него нещо ужасно,убили са детството му.Не знам какво си мисли тая барла,когато се гледа в огледалото,но определено там не се вижда нито умен човек,нито красив.Ако имаше закон като хората трябваше да им взимат децата на такива,по-нещастни деца от тях няма.Все сами,или по роднини, а майката въртят задници за пари...наречени "певачки",поне да можеха и да пеят,а то...

Като няма кой да го научи ще го учи временния му баща.

Ама мара-отварачката досега не ги ли е знаела тез неща. Боже колко е проста тази жена.

Прочетох цялото интервю в горецитираното списание.Впредвид, че имам син на същите години, който не може да разговаря на английски на различни теми, не може да чете и не цитира "Малкия принц" - може би прочетен от Марая също на английски, въобще не го водим по изискани ресторанти, започвам да си мисля моето дете ли е изостанало или журналистите са толкова меркантилни, че пишат глупости за едно дете.

Гицооооо ама си проста, душо! Той моя дребния кат беше на 3 и 2 месеца идва при мен и ми вика: "Мамооо, дай ми вода да пия, а и тоа "Малкия принц" на англииски, дет си ми го купила, нема нищо общо с френския вариянт"

На 3 години де и 2 месеца. Да не го помислите на 3-2 месеца, че ще излезе "вюндеркинд"

маро маро 800 лева ти бече тарифата ти ко си порачач омар не мои го издеч ма от изисканост ча са омагеч кат прасе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми миме ти могех ли да се хранич изискано а на тази снимка си просто утвратителна а и като знам какви притенции имач по заведенята боя ти е малко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еми Марче, леко те открехвам, че Сър Джон и на пикник в гората да иде, пак се храни с обноски, а не само в 'изисканите' ресторанти. Пък селянина - едни прости фъстъци да му сервираш, той пак ше се окапе. А и що ти е на щерката да оди по таквиз ресторанти - не е ли по харно да я научите първом как се хранят и държат людете по заведенията дето ти си вадиш хляба?

Маро, спри да се излагаш!

Пази Боже сляпо да прогледне!

Дотук от 103 мнения няма нито едно положително. Маро, скрий се, изчезни най-добре.

Боже..........?!!!!!!

не ни занимавайте повече с такива глупави жени много добре им знаем умственият багаж

Към "селянин" - каква ТВ водеща - ще трябва да си купя по-голяма плазма, за да могат да й се съберат джуките.

Маро, доведи го това да му напомпам джуките като твоя хобот.

Тежка задача!

със сигурност е по-умно от майка си

Кога най-после ще спрете да ни занимавате с тази брантия?

Като видя такова заглавие и директно на коментарите отивам,за да се посмея

и аз :) голям смях пада

какво противно създание...рядко просто...

маро, моята дъщеря е на 4 и половина и също може да чете, за това съм забранила достъпа до компютъра (освен ако аз не го ползвам), за да предпазя детето си от пошли снимки, статии и други писания за такива като тебе.

Мойто е на годинка и половина и вече смята по-простичките диференциални уравнения, така че дерзайте...

Ехааа, обичам такива "новини", защото коментарите много ме развеселяват :)) Тази сигурно се кани да става ТВ водеща, щом толкова я лансират напоследък...

Не думай... ц..ц..ц

охраненият и с тапо изражение копелдак на комунистическия мафиот гущеров си е намерил това, което заслужават такива червени паразити като него. мара отварачката ще го издои, изсмуче и захварли като исползуван кондом. краставите магарета се надушват отдалече. лесно откраднатите пари се харчат лесно и барзо. исторически народите, на които им е писвало от кражбите и престапленята на олигарсите са ги окачвали на бесилките заедно с копелдаците им до девето колено. така беше изтрепано цялото царско семеиство на последния руски цар, така ще стане някои ден и у нас. наследниците на комунистическите разбоиници ще платят за престапленията на бандитите, които са ги саздали..

ееееееее ама коментари...... на една нация болна............ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поправете заглавието-Гущеров учи Мара как да се държи в обществото

Момиченцето е хубаво. Вижда се, че е копирало някои черти от майка си като тръпчинките около устата като се усмихват и двете, но съм леко изненадан колко различни са устните на Мария (rofl) има някаква монстър вижън в тях :) хаха. Устни на сукалче са това, или сукалка, или смукачка, или на прахосмукачка...абе нещо смучещо има :-D