Мария Илиева пусна кадър, на който се целува с Папи Ханс

Певицата грабна приза за българска изпълнителка на наградите на "БГ радио"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Побързай, Папи, да заведеш едно делце срещу Марчето, че те е объркала с мъж! То, иначе, няма да има кинти за бело...

Ми като никой не ме иска.

Писах веднъж коментар за Папиту, но свободната медия dir ме изтриха, а не съм го обиждала! трува ли си да го коментирам пак!

Кой е бащата на детето на тази всеизвестна певица?(без песен за която мога да се сетя)

Натрапвате тази жена.....ииии нов албум????????

Момент да погледна тефтера, че се изгубих тотално в тия мъжки имена тук...

Аз те искам...

Ще се чепи на магарето май !

Айдеее, и Папи ще дава обяснения пред боксовата комисия...

Мария Илиева даде отново един неповторим, нагледен урок по освободеност и толерантност на балканския, консервативно-пуритански матриял с ярко изявено средновековно-ориенталско мислене, с липса на възпитание и обноски - матриял, който бие, удря и млати с юмруци, ритници и текмета профилактично разплутите си женища и разгевезените си отрочета! Позор! По злъчните коментарни полюции на злобните завистливи байганьовци и проскубано-целулитните Гани си проличава на коя балканска географска ширина вегетира и се дави в помийното си блато тази оскотяло-первертираща пасмина. Първостепенно-главна причина за гърчовете на омраза и простотия в разпенените мизерници е, че Мария Илиева е безбройни нива и хиляди класи над нискочело-завистливата, кенефчийска паплач и необразовано-невежата, путиноидно-комундясала, исфирясало-склерозирала, дементирала сволоч! Надарена с нечовешки талант, недостижима духовна и физическа красота, божествено-меден глас, завладяващо-покоряваща аура-ореол, неустоима харизматичност, заоблено-мека женственост, преливаща в ярка еротика, Мария Илиева е пример на честно-преуспяла звезда, достигнала космически върхове в дебрите на музикалното изкуство без да бъде премятана през глава от креват на креват като другите нищожно-некадърни, долнопробни певачици и набедени "актриси"! Платоническо-другарската целувка на тази чиста жена с неопетнено-морална духовна и физическа девственост, подарена срамежливо на нейната ментална и професионална приятелка-другарка Пепа Ханс, е огнено-жарък пример-апотеоз на нейното човеколюбие, ярък хуманизъм и бездънна солидарност с таланта, способностите и музикалната надареност на ярката певица, актриса, поетеса, писателка, фалософка Пепа Ханс! Поклон! Имам, ако позволите, с ваше разрешение, разбира се, само една нищожно-минималистична забележчица-отметка или по-скоро деликатно въпросче към другата женствена, нацелувана красавица Пепа Ханс - защо не се е избръснала или поне епилирала като нейните интелектуални колежки и нощни пеперуди, ами се е изтипосала до снажната снага на Марчето Илиева небръсната и мустаката, мязяща алюзорно-феерично на нейния кумир и идол Кончита Вурст? Бих била се радвала на отговор. ПОклон!

Къв е тоя папи Ханс? На кого е баща? Немец ли е?

Изгоря и това момче :)))

nejna si e igra`kata нейна си е играчката

По-скоро Мария Илиева ще дава обяснения за целувката с този Папи Суши.

Гано, много хубаво си го рекла. Ставай сега да ми сервираш греяната ракия и гледай да е с усмивка, че да не те вкарам в боксьорната рано-рано.

Папи, внимавай! Не ти подхожда леля Мими!

Кой ще го чете този "доклад"?