Марк Антъни се сгоди за "Мис Вселена Парагвай" Надя Ферейра

Обявяването на годежа стана само три месеца, след като двамата обявиха връзката си в Инстаграм

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те таз ще му е втората "миска"... Явно има някакъв латино чар човека. Че тая мома е една идея по-млада от първата му дъщеря.

Ясно доказателство, че и мъжете действат инфантилно, когато БИВШАТА ЖЕНА се събере с Бен Афлек и двамата заедно изглеждат като 100 милиона

О, извинете, БИВШАТА ЖЕНА е най-актуалната поп звезда в света

Чак пък най-акуалната . Даже и на 30 имаше по-актуални от нея.

Кога се развеждат ? Ще изкарат ли поне година женени ? Месец?

книгата "Сам със себе си. Размисли". Днес няма граждани на Рим а Лумпенпролетариат. Мисълта на императора е нива над мозъчетата на Лумпенпролетариата слушащ салса. "Размислите" започват така: 1. От деда моего Вера - добронравие и негневливость[1]. 2. От славной памяти, оставленной по себе родителем, скромное, мужеское[2]. 3. От матери благочестие и щедрость, воздержание не только от дурного дела, но и от помысла такого[3]. И еще - неприхотливость ее стола, совсем не как у богачей. 4. От прадеда - что не пошел я в общие школы, а учился дома у хороших учителей и понял, что на такие вещи надо тратиться не жалея[4]. 5. От воспитателя[5], что не стал ни зеленым, ни синим, ни пармуларием, ни скутарием[6]; еще выносливость и неприхотливость, и чтобы самому делать свое, и не вдаваться в чужое; и невосприимчивость к наговорам.

Красива млада жена! Харесват ми и двамата! Пожелавам им здраве и щастие!

Е какво да прави човекът.Иска още деца.

Е как пък не се сгоди за чистачката леля Пенка на 50 години или за кака Богдана на 44 години с наднормено тегло, която кара трамвай и не обича да се къпе? Като го видя това, тогава ще повярвам, че е влюбен във вътрешната красота, и всичко останало няма значение.

Ама, кой козва, че няма? Напротов! Има! Всичко има значение!

Типично - млада жена се надява на повече внимание със връзка с 30 години по-стар от нея само за пред хората

Със сигурност ще има това внимание, повече, отколкото с млад мъж. Както дедо може да й се радва и да й обръща внимание, едва ли има много други. Иронията е, че наистина може да се обичат. Момиче, расло без баща, тормозено от момчетата, опипвано и сексуално насилвано от млади мъже, може да види във възрастен, внимателен мъж своя ангел хранител.

Добър спонсор, 80 милиона щатски долара не са малко пари.

Браво за коментарите!!! Много ме развеселихте!!!

Един на друг са си ТРОФЕИ, разбираемо.

Мацката е много красива, но трябва да спре да си помпи джуките. Не изглежда добре, когато са напомпени, естественият ѝ външен вид е много по-добър.

ot Savel Pavel D.A. нации трябва се покаят пред Бог в света нацинално покаяние Ниневия е пример от пророк Йона вместо референдум покаяние и молитви към БОГ ОТЕЦ

Да, то щото съзнателя на вселената си нямал друга работа освен да храни , и дава акъл на един малък народ в пустинята който още тогава е бил заинтересован главно от пари и търговия.. И какво общо има покаяние и религия в статия където една фльорца ще се вземе с един комплексар???

тези проститутски бракове жиголо и проститутка са най-трайни и свестни хахха grijat se za mackite si robovladelcite ot usa

марк антъни и клеопатра с седем брака хахха е тази може се справи с седем мъже млада е

ети ти малко "със", за да имаш да ги слгаш със със със със

Няма да разбере иронията:)

Цацата с клечката е при Ани Салич

А аз ще се женя за "Мис ВСЕЛЕНА УКРАЙНА"

Оная зяпналата пред паметника на съветската армия да не е?

Онази е Уруспия фон Лайннен

Не е . Това е балдъзата:)))

Браво Марки, искам и аз само миски да отглеждам.Ще последвам твоя пример ако е възможно и даде...

Първо трябва да положиш някакви усилия , да понатрупаш неговия опит. Щото който е оцелял след ДжейЛо , никоя нема му се опре после;)

Хубаво сте написали ,че в рибен ресторант е бил годежа, но за менюто нищо. ...каракуда,цаца сом на клечка?

Цацата с клечката е при Ани Салич