Коментари - Марк Зукърбърг стана за трети път татко на момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марк го тресе някакъв комплекс за величие с такива гръмки императорски имена на отрочетата- Само където реалноста показва , че децата на родители със свръх постижения са обикновено бледа сянка на родителите си, ако не и тотални провал в живота. Първо заради травма и психологически натиск , че трябва да се състезават по успех , и дори да надминат постиженията на родителите си, или по простата причина , че са отгледани от бавачки, защото родителите не се свъртат в къщи заради естеството на работат си, което се компенсира с материална презадоволенот. Е може и да греша и да дрънкам клиширани глупости естествено.

Името Аурелия е страхотно!

Тоя червей няма ли кой да го кастрира най сетне

ще последва оплакване от домашно насилие и тая ще стане по-богата от него за минута. :-)

Предполагам от Украйна..

Ма как ще ги издържа толкова деца на тая скъпотия?!?!

Аз може да не съм прав, но да имаш всичките пари на света и да си вземеш Джеки Чан за жена... де да знам...

Той и Джо Ленин имаше всички фенки на света, ама си заплю Йоко - неведоми са пътищата...

Изтеглил го е от Интернет. Тоя не може да ебе а Джеки Чан е ялова кранта

Видях му профила, гледах клипче с импровизиран бой. Казах си бахти "живота" фалшив дет го предлага тоя и ми проблясна, че твърсе много време прекарвам в социалните му мрежи и сокато той се множи моето жизнено време протича в метавърса му и му осигурявам истинския живот на мой гръб. А колко хубав беше света преди фейсбук.

Бая време ти е отнело да го зацепиш, ноооо.... по-добре късно отколкото никога... само дано наистина да си го осъзнал. Иначе човекът не ти е виновен, че ти "висиш" постоянно в метата. Светът си е много хубав и след ФБ, стига да знаеш кога да го ползваш.

Плешивец

Нина

Аз пък мисля, че успелите хора трябва да се множат! А тези, дето критикуват, със сигурност са много активни във Фейсбук! Честото на родителите! Могат да отгледат още няколко!

Яйцето се е излюпило?!? Браво!

Виртуални ли са децата,защото съм сигурна че тоя се скъсва от чикйики в Метата

Честито рептилче

Тъпанар.