17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАто цело тая марка е много изчанчена. А бельото не е нищо особено, дееба. Сложи го на Цецка Цачева - по убава ли че стане? А квото и да сложиш на една мацка, сичко че й отива, като на циганин шамар как лепва.

На лекарката прегледала Навални в затвора. Г-жа Анастасия Василева. Всички "ангелчета" на Виктория Сикрет бледнеят пред излъчването на аристократка на лекарката, абсолютно високата и фигура с осанка манекенка, красота на дългокоса руса красавица нетърпяща сравнение. Всичко това натоварено с ИНТЕЛЕКТ и излъчване на дама с достойнство, абсолютен професионализъм на утвърден лекар и....Председател на Профсъюза на лекарите.

Да благодарим за стриптийза на господин Резак и да обърне внимание вече на собственото си шкембе.

Нищо свято не остана в този свят!

Междудругото, позагледах му/й снимките в предишната статия и само по стъпалата можеш да познаеш, че е мъж :)

Виктория Сикрет е основен доставчик за педофилския остров на най-добрия си приятел, от там и уклона към детските размери. За съжаление като резултат дъщерята на шефа се обърква и започва да измисля нов свят с джендъри, лесбийки и други.

е, всичко се движи по партийната линия: - Джеймс Бонд става жена - Тор става жена - мъже позират за женско бельо - мъже печелят първи места в женски дисциплини... рано или късно идва краят на всяка цивилизация

И какво значи женска дисциплина ? Я обясни какво е примерно мъжко плуване ? Как е един спорт може да е мъжки или женски ?

Принципно мъжете са по-добри в тласкането на гюле, а жените в художествената гимнастика, примерно.

Лесно , когато национални отбор на САЩ по женски футбол , които са и световни пада от 16 годипни колежани :)) Постиженията на дамите в спорта са несравними с мъжките - няма как да е иначе , зашото сме различни чисто физически

Наскоро гледах нов филм. Естествено жените супер-героини, мъжете все някакви безмозъчни тестостеронци. Имаше и гейове и разни неопределени. Абе модерна работа... Тъжно ми е към какво сме тръгнали.

прав им път на тия фирми...трансджендърите са под 0.6 (а вероятно и това е преувеличено), т.е 1 млн и нещо в USA, а истинските жени там са над 160 млн...т.е. 100 пъти повече, коя тъпа фирма иска да си намали пазарния дял, като се дупи на крайнолевите? жилет загубиха 8 милиарда, след като направиха рекламна кампания срещу нормалните бели мъже...

А ако някой им е платил точно за това?

Тия джендъри докато не съсипят всичко няма да се спрат! Ама нищо, след това ще се почнат един друг и кръга ще се затвори.

От друга страна има жени който да искат да са мъже. За да са разтропани, да не се стискат в тесен чорпогащник да си пият бирата и да си плюят. Да не се отдават на статуквото. Да имат свободите на мъжете да си папат да се разкрачват да си пият бирата. Явно в бъдещето ще пробват хората какво е да имаш свободите на другия пол.

ниските искат да бъдат високи глупавите искат да бъдат умни бедните искат да бъдат богати черните искат да бъдат бели жените искат да станат мъже

Че кой ги е спрял, чувал съм че има неразработени територии ис Африка, Южна Америка, Дивите степи на Азия, Че и по полюсите. Направете си една комуна, произвеждайте си всичко и вземете докажете най-накрая ка мъжете не ги бива за нищо. Но поменте едно - тоя свят е произлязъл от кръвта на милиарди знайни и незнайни мъже загинали за смислени и безмислени каузи. Ако си мислите че можете да създадете, макара и малка държава, която да функционира от-до само със жени, мога само да си взема пуканки и да гледам. Това наистина ще е голям смях. Ама голям ти казвам.

Аз съм жена и не искам и да си помисля да живея в държава само от сбъркани женоря. Видяхме докъде ни докараха разни изкукали жалки подобия на жени в менопауза. Настръхвам от войнстващите феминистки, които по жестокост и злоба надминаха и най-големите палачи. Така, че без мен. Прекалено много харесвам мъжете и не искам да живея във феминизиран, извратен свят. Предпочитам да живея в мъжки свят, както беше доскоро...

И защо трябва да ходим в дън гори тилилейски, за да имаме право на живот? Жените не ви принадлежат като вещ.

Човекът ти е написал, че ако толкова много искаш да си феминистка и да живееш в женски свят, ходете и експериментирайте в свободни територии, а не върху нас. Нарочихте белият хетеросексуален мъж за жесток и опасен, докато разни пигментирани боклуци с ай кю под 70, ви изнасилват и се гаврят с вас, унижихте белият, хетеросексуален мъж и го изкарахте най-големия злодей. Аз като жена не искам да живея с такива жалки подобия на жени, бетер мъжкарани, а искам да остана да живея сред мъже, защото ги намирам и за по-умни, и за по-балансирани, стига да не са педали и джендъри... Дори не можете да разбирате правилно написаното, и веднага с рогата напред. Аман от войнстваща феминистка паплач, която докара толкова зло...

И къде прочете някой да твърди, че жените са вещ и принадлежат на някого ? Феминизмът е синоним на тъпотия и неосъзната педерастия. Всякакви смахнати лесбийки ни размахват пръст и поучават...Ай, сиктир! Ходете се упражнявайте другаде.

Слагайте Статуетки тева е реклама на Бельо просташко и пошло шоу на един умрял биьнес Интернет шопинга и виртуалното 3D предстаеяне това е бъдещето поне хората няма да бъркат виртуалното с реалността!

Хората не искат родата им да ги пита защо пробутват транссексуални и хомосексуалисти за жени. Това си е срамно, а те са хора на години, дядовци. Не знаят дали ще се събудят утре, дето се вика. Не искат да си петнят името баш в края на живота. Иначе шоуто ще продължи, няма страшно - ще се намерят по-млади и по-изпълнителни директори...

То шоуто че ще продължи, ще продължи, само че как ще изглежда ?! Не всеки ходи по гей паради, нали ?!

Тези приключиха.

Еми те такива се раждат. Мъже се мислят за жени.харесва им да се правят на жени. Може би им се струва че е по яко да си жена. Може да си красива и да не работиш и да ти ръкопляскат.разбирам ги.

И да те плющят дебели, плешиви, АнталАгенти. И не се раждат от само себе си, а феминизираните им майки ги правят такива. Прав ви път - магистрал към ада сте хванали.

Никой не ще да го плющят дебели плешиви анталагенти, смотльо.

Голям праз дали джендъри ще су купуват такива гащи. Ние имаме съвсем други проблеми с биологично оръжие срещу нашите свини. Не сме на етап гащи по 100лв.

Какви женски извивки, каква красота, че и еталон, след като един мъж с успех може да се престори на жена, макар да му се налага и той да слага силикон като мускулестите кошутки.

Какви ли, ами ей такива, женствени...Аман от либераст-педераст-толерасти, за които жените не струват пред джендъри и извратени перверзници !

Либераст педераста си ти.

Ма за кво ме съжаляваш, че не харесвам като тебе, джендъри ли ? Няма как да съм либераст-педераст, при това положение, драги !

Съжалявам те, че харесваш нежни мъже, не схващаш ли, е добър ден.

Ма кви нежни мъже съм харесвал хахаха Това са твоите предпочитания, нали по-горе ни казваш, че "един мъж с успех можел да се престори на жена..."...За пред тебе да, но не и пред нас, нормалните, които си харесваме истинските жени...Стига си преписвал собствените си мисли на другите, няма как всички да сме така "модерни" и напред в извращенията и перверзиите на либерастките ценности. Аз съм антилиберал и споделям коренно различни ценности !!! Айде, чиба...хахаха

"Успехът" му е само за пред такива като тебе, останалите предпочитаме истинските жени, родените с този биологичен пол, а не ментетата.

Нормалните хора се оттеглят...Идват джендърите ! И тук посегнаха на женската красота, пфуу....

Заради един пед....ст сума оставки,в какво време живеем?!?

В режим и диктатура на неолиберал-фашизъм !

Не думай. Чувала съм че и удължаване на пениса си правят. Смятайте в какво общество живеем. И тоя път не сме българите лошите. Световна тенденция

Една моя позната беше слаба и стегната като кошута но разбира се никакви гърди щото е слаба и мускул .приятеля й я караше да си слага силиконтя го заряза и не си сложи. Намери си друг който не е такъв. Сега е щастлива.

Браво на нея! Освен хубава е и умна.

като Лилето от парламенто!:-)

Сега излизат на мода мъже с голям пакет. Не знам тукашните естетчета какво ще правят.

Всичко красиво, нормално и естетически издържано се заменя с пошлост, извратеност и грозота. Това са днешните либераст-толераст-педерастки "ценности". Всички да сме като тях, ненормалници и перверзници. Шоуто на Виктория Сикрет беше апогеят на женствеността и красотата на жената, на женските пропорции и извивките на красивото женско тяло. Сега и то ще бъде превърнато, подобно на гей парадите, в триумф на пошлостта, безвкусицата и човешката деградация !!!

Трансджендър било някой който от мъж или жена става обратното с операция и хормонална терапия. Демек таядива е била момче от снимките.

При силиконите е още по зле. Аз понеже знам че като си слаба природен закон е и цици да нямаш много защото те са предимно мазнини. Тия стават слаби тунинговат цици със силикон. Рискуват си живота с пьлна упойка защото безопасна операция няма и хоп силикон модел. Толкова зор само и само да се откроиш от другите жени .не ги разбирам.

На батко пиленцата! Ако останете без работа ви вземам всичките. Как ще ви плащам и аз не знам, но ви искам!

Плащай им в натура!:-)

Извинете, какво е трансджендър?

педал!

Всяка крайност не е хубаво нещо. Аз така мисля .А от тези брандове налагаха модели тип Туиги който напомнят ония от конц. Лагерите. No thank you. Стройно стегнато ок ама в модата прекалиха с освиенциума. Подлагат ги наглад. Не мерси. Ние не искаме дъщерите ни да стоят гладни за да приличат на тези.

съгласен с вас....обичам по апетитните....Вие от тях ли сте!?:-)

Съжалявам, че не мога да сложа двайсет плюса!

Не е така, точно Виктория Сикрет е известна с това, че наема най-женствените и сексапилни модели, с извивки и форми. Там няма да видиш анорексичните модели от висшата мода.

Ти сега ще видиш що е то крайност, като ти защъкат по подиумите всякакви човекоподобни, джендъри и педераси изтикат "анорексичните" ти манекенки...Май никога не си гледала шоуто на Виктория Сикрет, моделите са прекрасни, грациозни, женствени, секси, но не и анорексични...Но, за теб това няма значение, сега ще се нагледаш на педали и всякакви джендъри и откачалки...Дано откриеш разликите, но едва ли...хаха

Така се действа на запад в момента. Я си казал нещо срещу джендъри, черни или бурки, я са те обявили за нацист.

Перфектни тела от освиенцим. Вижте ги по яхтите и си правете сметка колко са перфектни.

Бас държа че всичките минуси са ми от мъже. А вие драги господа колко от вас имат мускулесто тяло на Аполон. Докога ще робуваме на крайности ? Докога млади момичета ще умират от анорексия? Или както една приятелка правеше да си бърка в гърлото да повърне ако хапне нещо различно от салата

Еми кат са тъпачки да мрат ве. Мен кво ме бърка, че някоя си е втълпила, че не я харесват щот е дебела?! Аз си ги уважавам всичките жени, повтарям ЖЕНИ, но не мога да бъда женен за всяка от тях! Анорексията е психогенно заболяване като педерастия и педофилството.

Мечтата на западните жени - да си показват ... С друго няма как да впечатлят. За манекенките важи най -вече.

За нашето Ни Ло какво ще кажеш? А за армията ѝ последователки? Аз разлика не виждам!

Тя даже и манекенка не е. Обикновена флора, втасал кифльок.

Ни Ло действа по западни стандарти.

Урааа край на диетите!

Колко мъка има на този свят. ☹️

PEYTSCH

Това е края на Виктория. Да я яде Сорос...

Време им е да влязат в новия век където човек има свободата да е различен и да не носи детски размер дрехи за да се счита за красив. Света се развива.

Слагай анцуга и отивай да тичаш в парка, вместо да аплодираш поредния пирон в ковчега на красотата.

Красотата е надупена и тясна. Като за пиронче.

Ми, то пирончета я използват тази красота... за това и с такъв калибър я търсят!

Аз съм пухкава жена, която ползва продуктите им. До днес. Това е натрапване на политика в един бранд и аз няма да го подкрепям точно, защото имам избор. А ангелите на в.с не са слаби, те са ангели, красиви, стройни, млади. Извинете, но красивото ще е винаги красиво.

Виждаме как и накъде се развивал светът. Насила ни развиват в посока откровени перверзии и извращения. Да са ти честити на теб и на внуците ти ! Да не знаеш мъж ли си, жена ли си...

Англелите на Виктория сикрет не са с детски размери. повечето жени нямате изобщо техния размер и ходите да тъпчете силикон.. тотално си се объркала!