17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време им е да влязат в новия век където човек има свободата да е различен и да не носи детски размер дрехи за да се счита за красив. Света се развива.

PEYTSCH

Това е края на Виктория. Да я яде Сорос...

Колко мъка има на този свят. ☹️

Урааа край на диетите!

Мечтата на западните жени - да си показват ... С друго няма как да впечатлят. За манекенките важи най -вече.

Бас държа че всичките минуси са ми от мъже. А вие драги господа колко от вас имат мускулесто тяло на Аполон. Докога ще робуваме на крайности ? Докога млади момичета ще умират от анорексия? Или както една приятелка правеше да си бърка в гърлото да повърне ако хапне нещо различно от салата

Слагай анцуга и отивай да тичаш в парка, вместо да аплодираш поредния пирон в ковчега на красотата.

Перфектни тела от освиенцим. Вижте ги по яхтите и си правете сметка колко са перфектни.

Красотата е надупена и тясна. Като за пиронче.

За нашето Ни Ло какво ще кажеш? А за армията ѝ последователки? Аз разлика не виждам!

Ми, то пирончета я използват тази красота... за това и с такъв калибър я търсят!

Така се действа на запад в момента. Я си казал нещо срещу джендъри, черни или бурки, я са те обявили за нацист.

Аз съм пухкава жена, която ползва продуктите им. До днес. Това е натрапване на политика в един бранд и аз няма да го подкрепям точно, защото имам избор. А ангелите на в.с не са слаби, те са ангели, красиви, стройни, млади. Извинете, но красивото ще е винаги красиво.

Всяка крайност не е хубаво нещо. Аз така мисля .А от тези брандове налагаха модели тип Туиги който напомнят ония от конц. Лагерите. No thank you. Стройно стегнато ок ама в модата прекалиха с освиенциума. Подлагат ги наглад. Не мерси. Ние не искаме дъщерите ни да стоят гладни за да приличат на тези.

Еми кат са тъпачки да мрат ве. Мен кво ме бърка, че някоя си е втълпила, че не я харесват щот е дебела?! Аз си ги уважавам всичките жени, повтарям ЖЕНИ, но не мога да бъда женен за всяка от тях! Анорексията е психогенно заболяване като педерастия и педофилството.

Тя даже и манекенка не е. Обикновена флора, втасал кифльок.

Извинете, какво е трансджендър?

На батко пиленцата! Ако останете без работа ви вземам всичките. Как ще ви плащам и аз не знам, но ви искам!

При силиконите е още по зле. Аз понеже знам че като си слаба природен закон е и цици да нямаш много защото те са предимно мазнини. Тия стават слаби тунинговат цици със силикон. Рискуват си живота с пьлна упойка защото безопасна операция няма и хоп силикон модел. Толкова зор само и само да се откроиш от другите жени .не ги разбирам.

Плащай им в натура!:-)

педал!

Трансджендър било някой който от мъж или жена става обратното с операция и хормонална терапия. Демек таядива е била момче от снимките.

съгласен с вас....обичам по апетитните....Вие от тях ли сте!?:-)

Всичко красиво, нормално и естетически издържано се заменя с пошлост, извратеност и грозота. Това са днешните либераст-толераст-педерастки "ценности". Всички да сме като тях, ненормалници и перверзници. Шоуто на Виктория Сикрет беше апогеят на женствеността и красотата на жената, на женските пропорции и извивките на красивото женско тяло. Сега и то ще бъде превърнато, подобно на гей парадите, в триумф на пошлостта, безвкусицата и човешката деградация !!!

Сега излизат на мода мъже с голям пакет. Не знам тукашните естетчета какво ще правят.

като Лилето от парламенто!:-)

Една моя позната беше слаба и стегната като кошута но разбира се никакви гърди щото е слаба и мускул .приятеля й я караше да си слага силиконтя го заряза и не си сложи. Намери си друг който не е такъв. Сега е щастлива.

Ни Ло действа по западни стандарти.

Не думай. Чувала съм че и удължаване на пениса си правят. Смятайте в какво общество живеем. И тоя път не сме българите лошите. Световна тенденция

Заради един пед....ст сума оставки,в какво време живеем?!?

Виждаме как и накъде се развивал светът. Насила ни развиват в посока откровени перверзии и извращения. Да са ти честити на теб и на внуците ти ! Да не знаеш мъж ли си, жена ли си...

В режим и диктатура на неолиберал-фашизъм !

Нормалните хора се оттеглят...Идват джендърите ! И тук посегнаха на женската красота, пфуу....

Какви женски извивки, каква красота, че и еталон, след като един мъж с успех може да се престори на жена, макар да му се налага и той да слага силикон като мускулестите кошутки.

Какви ли, ами ей такива, женствени...Аман от либераст-педераст-толерасти, за които жените не струват пред джендъри и извратени перверзници !

Либераст педераста си ти.

Голям праз дали джендъри ще су купуват такива гащи. Ние имаме съвсем други проблеми с биологично оръжие срещу нашите свини. Не сме на етап гащи по 100лв.

Еми те такива се раждат. Мъже се мислят за жени.харесва им да се правят на жени. Може би им се струва че е по яко да си жена. Може да си красива и да не работиш и да ти ръкопляскат.разбирам ги.

Тези приключиха.

"Успехът" му е само за пред такива като тебе, останалите предпочитаме истинските жени, родените с този биологичен пол, а не ментетата.

Хората не искат родата им да ги пита защо пробутват транссексуални и хомосексуалисти за жени. Това си е срамно, а те са хора на години, дядовци. Не знаят дали ще се събудят утре, дето се вика. Не искат да си петнят името баш в края на живота. Иначе шоуто ще продължи, няма страшно - ще се намерят по-млади и по-изпълнителни директори...

Съжалявам, че не мога да сложа двайсет плюса!

Слагайте Статуетки тева е реклама на Бельо просташко и пошло шоу на един умрял биьнес Интернет шопинга и виртуалното 3D предстаеяне това е бъдещето поне хората няма да бъркат виртуалното с реалността!

Ма за кво ме съжаляваш, че не харесвам като тебе, джендъри ли ? Няма как да съм либераст-педераст, при това положение, драги !

Съжалявам те, че харесваш нежни мъже, не схващаш ли, е добър ден.

То шоуто че ще продължи, ще продължи, само че как ще изглежда ?! Не всеки ходи по гей паради, нали ?!

От друга страна има жени който да искат да са мъже. За да са разтропани, да не се стискат в тесен чорпогащник да си пият бирата и да си плюят. Да не се отдават на статуквото. Да имат свободите на мъжете да си папат да се разкрачват да си пият бирата. Явно в бъдещето ще пробват хората какво е да имаш свободите на другия пол.

Ма кви нежни мъже съм харесвал хахаха Това са твоите предпочитания, нали по-горе ни казваш, че "един мъж с успех можел да се престори на жена..."...За пред тебе да, но не и пред нас, нормалните, които си харесваме истинските жени...Стига си преписвал собствените си мисли на другите, няма как всички да сме така "модерни" и напред в извращенията и перверзиите на либерастките ценности. Аз съм антилиберал и споделям коренно различни ценности !!! Айде, чиба...хахаха

Тия джендъри докато не съсипят всичко няма да се спрат! Ама нищо, след това ще се почнат един друг и кръга ще се затвори.

прав им път на тия фирми...трансджендърите са под 0.6 (а вероятно и това е преувеличено), т.е 1 млн и нещо в USA, а истинските жени там са над 160 млн...т.е. 100 пъти повече, коя тъпа фирма иска да си намали пазарния дял, като се дупи на крайнолевите? жилет загубиха 8 милиарда, след като направиха рекламна кампания срещу нормалните бели мъже...