Матю Бродерик разкри рецептата за дълъг брак

Актьорът и съпругата му Сара Джесика Паркър се женени от 23 години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То хубаво да имаш мангизи, любов има. Нямаш ли, има развод. Я си живей живота сам, всички жени са мои.

Нина

Не знам доколко точно те са хората с рецептата за дълъг брак! Само преди няколко години бяха в дълбока семейна криза и щяха да се развеждат! Все пак добре е, че успяха да я надживеят и за условията на Холивуд си е истински успех!

Жениш се за грозотия като тази . Никой друг не иска да я чука и си е вечно твоя. Това е тайната на дългия брак при тези.

Тайната е ясна-грозна жена. Ще си бъде само твоя. Завинагим дори и след смъртта

Пара има любов има. Тука и бизнес има.

Не всички. Иначе оставаш без топки. Гледай да се пробваш на мойта.... Застраховай си първо животеца жалък.

Матю нищо не е разкрил, но аз да ви кажа. Имам вече 36 год. семеен живот, 2 деца, 1 внучка .... засега. Най-важното е търпение, компромиси, съпричастност, споделяне, уважение, празнуване на всички празници заедно, най-малко веднъж месечно на излет, всяка година на почивка на различна дестинация.

Тя "твойта" , ако рече да му пусне , или на който и да е - си оставаш само бабаитлъка и с малките топки !!

Мъж - залюхан чехлЮ и грозно-страховита жена, която никой друг не би погледнал - ето я рецептата на Матю Бродерик. Имам и един колега в същото положение ... той е женен само от 15 години, но съм убеден, че с жена му само смъртта може да ги раздели ... поради гореописаните причини.

Всеки муж от мой племе говори така , но на практика картината е доста по- различен - Гени си правят какво иска , а муж се налива с раккия и се ежи пред приятели !!!

Те точно на ей такива като теб им изхвърлят първи боклуците от 6-тия етаж !!!

да не налетиш на ковра...

А ти за какво си женен? Манекенка с космическо IQ? И колко години изкарахте? Как може да се слагат така етикети. ти на тези можеш да им дишаш само праха. Може да се изпише много за безпричинната злоба, но всичко е побрано в древната фраза: "Гроздето е кисело - рекла Лисицата"-

Това може да го каже само тежък комплексар. Предполагам обявяваш някого за грозен от висотата на собственото си физическо съвършенство. Що не пунесш една снимка да те видим красавецо? Сигурен съм, че такива като Сара Паркър ще си изпочупягт краката да ти се предлагат за цял живот. Ха-ха.

Въх, винаги ще се намери някой да излиже подметките на звездите. Споко, точка няма да ти пишат... Кое не е вярно - че Матю има вид на мухльо, или че Сара е грозновата? Ами 100% истина си е, прав си е човекът. Да - добри актьори са, да - успели са ... Да са живи и здрави още 2*23 години. Но това няма връзка с по-горното.

Аз таз рецепта я знам отдавна - дълъг и дебел "въртокъщник".

Рецептата е лесна. Следвайте следното основно правило: Винаги отговаряйте с "да, скъпа"

а ако не можеш да сменяш дестинацията всяка година какво правим? Да не би връзката да се разваля изведнъж?

баш. Много хора имат погрешна представа за себе си, а повечето от нас сме просто "not great, not terrible" или "средна работа" и това е напълно ОК.

Тогава пък ще има излет по- често и ще се компенсират нещата. Компромисите са за това.

компромисите вървят стига отсреща да има разбиране, че може тази година да не се ходи на ново място. Проблемът е тогава като няма разбиране, а усещане че "заслужава ново място всяка година, защото....вагина". Има и такива случаи

Не всички жени, а колкото и да ти е странно, и не всички мъже го обичат. Но тези, които го обичат, не могат без него! Затова е желателно партньорите да си пасват. Обаче и най-космическият секс не може да спаси една връзка, ако след него хората няма за какво да си говорят!

Сигурни ли сте, че Naked Angels е театрална компания? Че името ми звучи по-скоро на бардак :)

Еми аз пък си спя с който си искам. Мъжленцето ми хич не му се кефя нито ме възбужда след 3тия месец брак. Но много се кефи като му е влажно след като съм правила пакости с друг. Това е тайната на щастливия брак. Изневерявайте на мъжете си както го правите дами! Само като имат рога толкова големи че да не могат да влизат нормално през входнвтв вратв са истински щастливи! Моя даже тайничко знае че му изневерявам и мисълта му харесва!!! Много съм щастлива с него!

Право в 10-ката мила!

Защо казвате на сара че е грозна? Вижте какви кристалносини очи има жената!

2те курви на форума се изказаха

Питай жена си! Няма да признае, но ти ще си виновен

По добре свинско сам. Отколкото агнешко с приятели.

Семейство са-факт. Но дали са щастливи , или си лазят по нервите? "Все още го харесвам много" Все още-превод: трудно го понася, потвърдено от: "Сигурна съм, че го дразня и той ме дразни". Поне могат да си позволят да не са често заедно.

Задълбаваш в детайлите и изпускаш цялата картинка.

Че за кво да се жениш за некоя ако нема да ти лази по нервите?

направи му подарък с някое сифлисче и ще те заобича още повече :)

следвайте съветите на моналиса, мили дами, и после се чудете защо мъжете не искат да се женят. Ей го, ако мъжа на моналиса не бе направил тази грешка досега да си е бил камшика, но нека си научи урока :) А, да не забравя "къде отидоха свестните мъже"

само да попитам. А имате ли нещо против докато вие изневерявате на вас да ви изневеряват?

Честито,на Сара и Матю, но имат още хляб да ядат.Аз и скъпата ми половинка догодина удряме 30 години любов и 28 години брак.

Малии, тая става все по страшна! Ама родена с късмет и то в US...

Мозъците им са едноклетъчни и не разбират къде е проблема, ако им изневеряват. Само едно не е ясно - как шаврантията е толкова фригидна, че не може да се възбуди от мъжа си, а обикаля като развързана кучка? Ей това е световната загадка

Ама ти нали не можеше да е.еш бабата? Жива сме я ожалили...

Добромирчо не е женен, късно му е вече

Какви омъжени грозотии какъв хубав секс правят идея си нямаш

Матю Бодерик, сигурно боде редовно.