Матю Макконъхи ядоса главния хирург на САЩ с отказа да ваксинира децата си

Актьорът, който може да се кандидатира за губернатор на Тексас, и съпругата му Камила обаче са се имунизирали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този лекар не е хирург. Превода е неправилен. Той е бил Surgeon General на американската армия, което е работна позиция и значи главен лекар.

ПИПО

Не съм против ваксините, дори напротив. Детето ми е със всички ваксини плюс платени ваксини които не се покриват по касата. Срещу ковид с тези ваксини няма да го ваксинирам никога. И спрете с това антиваксъри, има здрав разум и нездрав такъв. Всеки сам може да избере и да си носи последствията.

И краварите ги управляват разни купени Годжита, коремни хирурзи ... :D

Абе доФтори,доценти,професори,академици, оставете на родителите да преценят дали ще поемат риска да "загубят" детето си ако не му сложат препарата.Затова е станал родител,да носи отговорност,а не да му се карате и да му обяснявате кое е по добро за неговото дете.Аман...

Родителю, имаш ли идея "препаратите", с които лекуваш децата си по принцип колко и какви странични реакции имат?

Имам.

В България от мерени 38 хиляди деца, 5 с положителен резултат за ковида. А на бременни трябва да се забрани, че може да модифицира плода и да тръгне мутация. Преди покрай лекарство за бременни, някъде 20-30 хиляди деца с мутирали крайници. Като пораснат ръцете са им примерно 15см дълги. И сега се случва, но не са ми известни големи случаи. И СПИН се твърди, че идва от ваксина срещу детски паралич правена от май белгийци в Африка, като за нея са ползвали извлеци от маймуни и са предали маймунски вирус. Това бе по думите на англичанин някакъв.

Много научен и обоснован коментар- някакъв, некакви ...изобщо звездите ми го говорят.

Тъпако, точно бременните са уязвима група и трябва да се ваксинират защото болестта протича по принцип тежко при здрви хора. Тъп, тъп да дрънка, и плюсове му сложили.

Миналата година точно днес имах положителен тест за бременност и положителен за ковид. Сега имам бебе на 4 месеца, антитела и НЯМА да се ваксинирам.

Гнусният (вероятно с индийски корени) мангал Вивек Мърти да си свали мръсните, смърдяши ръце от децата! За Матю няма какво да кажа - мъжкарят си е мъжкар!

Нищо чудно че не иска да се ваксинира. Това е резултатът youtube watch?v=lepqvdXoA2E&t Излушване при сенатор.

Surgeon = военен лекар в случая, никакъв хирург.. Surgeon General = главен лекар на Американската армия. Ама като дир превеждат с google translate така ще е.

? от симптоматична инфекция ? ъХъм ..

българският му колега Тройцо Кунчев подкрепи заявлението на главния на САЩ и настояза за възможно по-спешна и срочна евта ... пардон, ваксинация на населението, вкл. децата. Моя пример е доказателство за ефективността и безвредността на ваксините - завърши Тройцо Кунчев ... от отвъдното

"могат да страдат от симптоми"

И нито дума за предизвикани случаи на ВЪЗПАЛЕНИЕ на СЪРДЕЧНИЯ МУСКУЛ при деца след ВАКСИНАЦИЯ ???

"В тези изпитания за деца от пет до 11 години ваксините показаха, че те са 90% ефективни в защитата на децата ни от симптоматична инфекция и също така са забележително безопасни"... Интересно, кога разбраха, че ваксините са "забележително безопасни", след като буквално от вчера ваксинират деца?! Тотална демагогия и дезинформация с примеси на чиста лъжа!

да ваксинираш дете срещу болест от която децата не се разболяват е меко казано идиотско. да се ваксинират дъртунгелите които капят като круши от короната.

Статистически 1 на 100,000 деца зарени с ковид умира. Но не умира заради ковид, умира заради придружаващите заболявания. В същото време, много ваксинирани възрастни са починали с ковид.

Иначе казано тези "ваксини" са пунта мара?