17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Керъл Голдсмит,по стъпруг Мидълтън е еврейка от еврейската фамиля Голдсмит. Тоест една еврейка разказа как дъщеря й еврейка по майчина линия е влязла в еврейското кралсо семейство,които са евреи с немски и малко шотлански корени.Ах какво чудо неземно.Знаеме,че евреите управляват и газят и Великобритания,и САЩ и се опитват да заличат България.Голям праз,че дала интервю!

Гражданино, на Джеймс Мидълтън от снимка 4 не можеш да му купиш само вратовръзката (чиято фирма ти естествено даже не знаеш коя е).

Това го написах за онзи, първия, дето се е кръстил "секс маниака"

оуу, естета нещо е незадоволен

Кейт и Уилиам са 12ти братвчеди

Керъл е движещата сила зад успешния брак на Кейт. Под нейно ръководство и дисциплина Кей отслабва драстично след като е обект на подигравки в училище и променя начина на обличане и визията си . След това майка ѝ я записва в колежа на Уилиям, с идеята да се представи на престолонаследника, което се получава на едно дефиле, където Кейт се появява в мрежеста рокля и бельо, което показва всичките ѝ физически прелести. С умна майка дъщерите ще са добре омъжени.

Гледах филм за тяхната история. Умна майка, оценила какво може да постигне красивата й дъщеря. Под нейното вещо ръководство Кейт чака година, за да учи заедно с принца, да влезе в компанията му и да го заинтересува. Нататък го знаем.

Първо всички тези бози за случайното им запознанство и чакане по университетите е храна за публичното пространство.В кралското семейство влизат само жени с еврейска кръв.Керъм Голдсмит е еврейка,следователно и Кейт е еврейка.Майката на принцеса Даяна е била също с еврейски корени,а следователно и Даяна е била с еврейка по техните стандарти. Бащата на Катрин е познавал бащата на Кейт от много години и са посещавали един и същ нощен клуб.Катрин не е влязла от студентската скамейка в живота на Принц Уилям,а всичко е подготвено по еврейски.Не забравяйте,че и фамилията Сакс Кобур Гота,която е истинската фамилия на кралското семейство са евреи,смесени с френски и немски аристократи.Случайности там няма!

Първо всички тези бози за случайното им запознанство и чакане по университетите е храна за публичното пространство.В кралското семейство влизат само жени с еврейска кръв.Керъл Голдсмит е еврейка,следователно и Кейт е еврейка.Майката на принцеса Даяна е била също с еврейски корени,а следователно и Даяна е била с еврейка по техните стандарти. Бащата на Катрин е познавал Принц Филип( дядото на Принц Уилям) от много години и са посещавали един и същ нощен клуб.Катрин не е влязла от студентската скамейка в живота на Принц Уилям,както се представя пред хората,а всичко е подготвено по еврейски.Не забравяйте,че и фамилията Сакс Кобур Гота,която е истинската фамилия на кралското семейство са евреи,смесени с френски и немски аристократи.Случайности там няма!

Приятно съм изненадана от тази жена. Много здравомислеща и умна. Казва неща, изключително важни за възпитанието на децата от малки.

поредният случай, от който се разбира, че за да успееш, трябва да си дисциплиниран и да работиш. Нищо не идва даром, а и да дойде - си отива. Поредната жена, която знае какво иска /въпреки Фройд/, работи и го постига, както и дъщерите ѝ. Моите уважения!

Имат вид на абсолютни прости селяни. Не са достойни за кралския двор.

Е, Уилям не мисли като Вас! Във всеки случай хора,създали собствен бизнес,сплотено семейство,отгледали 3 възпитани и образовани деца са достойни за уважение.

Прости селяни,но и двете дъщери красиви,образовани и женени за чудесни мъже-единият бъдещ крал,а другият милиярдер!! Както се казва ние сме си най,пък нека някои казват,че сме прости.

Я ни сподели една твоя снимка бе Убавец!

точно обратното! т.нар. "кралски двор" са многолюдна сбирка от грозни, мързеливи жени и безлични, мързеливи мъже. добре, че поне Уилям не е тъп и инфантилен като брат си и внимателно е гледал, каква жена взима. между другото, майка й за годините си е доста добре изглеждаща и спортна фемина, добър ген за Кейт, наистина. на Уилям никога нямаше да му позволят да довлече нещо подобно на застаряващата актриса с бозава външност, дето я довлече брат му. защото той и неговия син са престолонаследници, а рижият просто го оставиха да се излага, колкото си ще...

А на кралския двор,които също са евреи им е нужна англичанка с еврейска кръв.Още ли си мислите ,че 'англичани' управляват Великобритания. Кралската фамилия е еврейско-немска-с малко шотландски гени .