17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това е двойно и тройно по-дълго. Затова един левент взел, че вдигнал сватба направо с....надуваема съпруга. Боже, накъде върви светът! Всичко е химия и заблуда с цел естествен подбор, а вече и изкуствен..

Хало журналята изпуснале сте рекламните линкове за дилдота ве шматкииии....

43 минути на ден в гледане на около 10 различни жени...?? Това значи, че се напъва да оглежда 1 жена цели 4 минути? Айде бе! По-скоро ще огледа за 43 минути 100 жени, без да си спре вниманието по-дълго върху никоя. Само ако има сили ще си бие за 4 минути една злобарка. Но само веднъж!

Е тва е най-големият ужаст!

НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА ПРОКУРАТУРА, НЯМА КОНТРОЛ И БЪЛГАРИЯ Е НА АФТОПИЛОТ! Ето затова са възможни тези публикации в този идиотски сайт dir.bg, в който се рекламират финансови пирамиди и престъпни деяния, при това от името на извести български мафиоти! Позор за това правителство и управление на държавата! Наистина няма такава държава-държава на мафията!!!!!!!!

Няма ли седативи бе.

А Путин изкарва повече време като оглежда Медведев и двамата са руски пед.расти ....

Кой празен мозък може да измисли такава глупост?

Много ми е драго, но сега минаваш във фаза отричане, а по-късно ще разбереш, че са били прави.

Мъжете също си бръснем краката и се поддържаме.

Бръснеш си краката? Ха ха и ти ли се имаш за мъж? Много си ми педерастичен и нежен!

Да, и се поддържам. Ти си смърди на застояла пот и чесън, те ми пречиш.

Ми да! Гледаме жени! Що проблем ли е? Да не сме краварските педали от Краварника или еврогейовете с техните извратени содомитски ценности, та да гледаме мъже и траверси я!

Гледате вие, такива като теб сте именно най-латентните гейове. Само това ви е в главата. Шибан глупак.

Е това може да го каже само епдал който духа на негри. Факт!

Не са латентни а прекарват живота си в ужас от това, което биха разбрали за себе си ако се осмелят да погледнат, разбира се, че са жалки педали. Затова са и такива вресливи.

Разбира се. Да ме сети някой мъж за по-хубаво нещо от голичка путка.

Ами мъжете които не си падат по жени например. И да наричаш жените путки е не само вулгарно но и гнусно.

Мъжете , които не си падат по жени не са мъже ма . Епа кво сте ако не това ?

Макар, че бях абсолютно ясен и конкретен, пак има неразбрали. Не наричам теб путка, а путката ти путка. Сега ясно ли ти е кое точно харесваме мъжете и какво в жените ни привлича най-много. Пед@лите като искаш ги наричай мъже, ама... Са си пеераси.

Жените прекарват повече от 10 години в оглеждане на конкуренцията и на себе си...

Си я заврете дето слънце не огрява

Това е чудесен пример за сексизъм. Жените не оглеждат ли мъжете? Те асексуални ли са или са непорочни и само "лошите" мъже ги тикат към "порока"? В кой век живеете?

Ха-ха, искаш да кажеш, че това е чудесен пример, че не си прочел статията и че се изказваш неподготвен. Пише в нея, че мъжете оглеждат жените 1 година, а жените оглеждат мъжете 6 месеца.

Аз си поплаквам май повече...но и смехът май е повече. Някакси всичко го приемам лично и когато живееш така, емоциите са много.