17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Захарта е дезинфектант и консервант. За това още нашите пра-баби са лекували гърлобол по най-лесния начин. Захар. Меда е същата работа като захарта - глюкоза и фруктоза. Съжалявам,че разбих бизнеса на производителите на мед;)

Любимото на нашите шарлатани с бели престилки, червено гърло, сополи - антибиотик и айде бегай, не ги интересува вирус ли е или бактерия...

Сигурен съм, че метаанализът (14 труда) не вклюва проучвания относно ефикасността на греяна ракия с мед.

а да си чувал че при вирус се развиват и бактериални инфекции ??

Чувал съм репликата "сега ще ти изпиша едно много хубаво препаратче", оказват се хапчета за 3 дена, които струват 20 лева и те правят на локум. А знаем и търгоските представители как обикалят кабинетите и дават промоции, брошури и т.н. Нищо чудно лекарите да са на процент или да сключват договор по определена тарифа.

Ни думай? А знаеш ли колко антиоксиданта и антибактериални агента се съдържат в меда?

Знаеш ли колко тежки метали, отрови и пестициди се съдържат, а? А в 90% от “меда” и глюкоза от баш майстора дето го прави? Това да не е баба ти преди 100год да е истински!?

Не бе тъпир. Не знам, щото имам 30 кошера. Продавам / подарявам само на приятели. Ти какви лайна ядеш си е твой проблем.

Че медът е полезен, това се знае много отдавна, нясои сега откриват Америка, но....... само полезен. Досега, а съм живял доста, не съм се излекувал от настинки, инфекции и грипове нито веднъж с мед, в повечето случаи антибиотиците са ми помагали. Така, че хайде не преувеличавайте, признайте , че е реклама. Иначе с удоволствие консумирам мед.

Да бе......

Антибиотици съм пил само 2 пъти в живота си - единия път щот ми васдиха зъб, а другия щот ме ухапа кърлеж. Тва да взимаш антибиотици заради настинка или щот те боли гърлото е тотално безумие ! За грип не взимам нищо повече от Витамин С и аспирин. Карал съм грип много пъти, и всеки път на крака.

Само като прочетеш “британски учени “ и спираш да четеш !!!! Открили са топлата вода !!!!!

britantzite i amerikntzite (usa) sa nai-umnite goveda na tozi svyat,muhlyovtzi.

dumata e tapir ne tupir,alankoolu

Настинката (хремата) е вирусно заболяване и за това при нея антибиотиците са абсолютно безполезни... Антибиотик се пие само при бактерийни инфекции. Много ясно че медът ще по-ефективен от нещо което има нулев ефект...

Добре, че му го написа на изящен български с турски оттенък....

Ама пишеш с тяхната латиница! Я вземи да хванеш влака за Рашата - там е рая на земята!