Меган спортува на високи токчета (снимки)

Херцогинята игра нетбол в дизайнерски ансамбъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ знам кое й е дизайнерското, но дрехата просто не е "нейна" - стои й като чувал, изобщо не елегантно. А самата Мегън - не знам от косата й ли е, но неустоимо ми прилича на лемур на тези снимки.

Добре, че ни уведомихте.

Maй тука гроздето е тооооооолкова кисело, че чак нагарча,а ???

бременна ли е или не е? Нали ужким чакат близнаци? Нещо не личи на тези снимки.

Воайор гнусен и прост

Еиииии не се спряхте всеки ден да пишете за тази парясница дето е изоставила мъжа и баща си такава жалка и долна женица ли ще ни давате за пример че била спортувала с токчета ами другия път пишете и покажете и бельото и да видим колко е херцогинско

Такава пародия просто не е за вярване

Малоумни мутри, цял ден цял живот се пулият като малоумен...

Хората изкукуригаха вече.Кръвта на тези крале е еврейска,а сега и африканска-синя е само в мечтите им.Тези имат ниско качество гени и никог а няма да имат синя кръв,защото БОГ не им е дал.Те не са и истинските крале на Англия специално(на Британия може да са се нагодили юдо-масоните,но само толкова-синя кръв нямат и не са имали)

Поради липса на оросяване , откак са спрели да го ползват...не са ги предупредили колко деградиращ за тялото и душата е тоя алчен техен паразотизъм..

Много сладка

Мегън се НАПИНЯ от позициите на актриса да се хареса на околните. Иначе е едно черно гардже, , с мазна и неравна кожа. Тя е видимо по-голяма от рижавото хлапе Хари и видимо няма кЛАСА.

Разкрити са фалшивите им напъни от години за'синя кръв''-те нито по поведение,нито по кръв са природна надарени с благородна природа.

Така е то...олигофрените и принцесите правят такива работи.

хитов холандски филм от миналото. Лошите хванаха главната героиня и я накараха да се съблече. Тя ги помоли да остане по токчета...защото така не се срамувала.

Сбъркана асоциация:)

Коя е тая и какво ни вълнува къде се е разкършвала за някое фото кат наш боко..

A дали прави като вятъра на високи токчета този мръшляк.

дупки по паркета и е го издрала с токчетата си, много ли допринесе за "благотворителната кауза"?

Да се беше принц Хари качил на токчета, да имаше смисъл от "новината"...

На кой му пука за "херцогиня" май мунка