Меган искала да е Лейди Даяна № 2 още от дете

Тя плакала когато гледала погребението й, била голяма почитателка на принцесата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Амбициозна посредственост. Не е нито първата, нито последната. На Даяна може само да й бърше пода по който стъпва това неприятно същество.

Глупости на таркалета, по-слаб рекламен трик не бях чувал, ама какво да се чудя от треторазрядна актриса, проста като галош.

Меган още година-две и съвсем ще заприлича на тьотка.

Едно е да искаш, друго е да можеш.

Златотърсачка и манипулаторка.

Ми и аз ще плача на нейното погребение

lu4ka

Е нали не беше чувала нищо за кралското семейство и никога не се е интересувала от него!?

Seaseal

Тая е много противно същество. Лицемерка и шмекерка на дребно.

Да си хване някой пиян бодигард и да се повози из Париж тогава ...

:))) Вече си казах мнението за Меган (по-надолу е). Но сега изкам да добавя и нещо друго. Ако това, което го пише "Хроникьори отбелязват, че Даяна е третото колело в живота на семейството на Хари и Меган.", то това не само намирисва, ами направо смърди на Едипов комплекс при мъжлето на Меган. А и тя явно активно участва в играта "мама и син". Щом се прави на Даяна...

Ще си лейди Ди номер 2 на кукуво лято!

Жената просто е объркала мъжа. Не я съдете хора;)(много)

Ааа не го е объркала,по глупав принц от него няма!

А тази лъжлива ...... ,си противоречи непрекъснати и се е оплела в лъжите си.

зла нейна участ британците вече си имат принцеса, която като стил, приветливо излъчване и социални каузи наподобява Даяна и това е Кейт. Единствено като бунтарство може да се опита да я наподобява, но фалшивее, защото Даяна все пак на 18 се е омъжила за 36 годишен престолонаследник и наистина не е осъзнавала в какво се заплита, докато тази почти 40 годишна, вече женена и развеждана жена съвсем съзнателно се набута между шамарите с цел лична облага.

Последно? Октомври 2021 Младата Меган скърбяла, тъй като тя била голяма почитателка на лейди Ди - интересувала се от живота й, следяла новините за нея, а сред любимите й книги била биографията - "Даяна. Нейната история от първо лице". Близки казват, че Меган се вълнувала много от кралското семейство и искала да бъде Лейди Даяна номер 2. Март 2021 (интервюто с Опра) Самата херцогиня не скри, че не е знаела почти нищо за кралското семейство, защото все пак и родена и израснала в САЩ, а там принцовете са предимно в приказките. А и този начин на живот няма нищо общо със звездния, който е наблюдавала отблизо в Лос Анджелис, където живеят много известни личности. Маркъл признава, че е станала част от кралското семейство с най-добри намерения и без никакви користни цели. "Аз съм тук, ваша съм, използвайте ме както прецените", цитира сама себе си тя в интервюто с Опра Уинфри.

Грозна тая. Не става за уебън

какво си пожелаваш...

"Mar 15, 2021 — Самата херцогиня не скри, че не е знаела почти нищо за кралското семейство, ....." Тази вече сама се оплита в небивалиците си ....

Как мисирките си нагласят подобни схеми, не е истина... А тази милата как гадно разцепи братята и кралския двор...

На светлинни години е от Даяна...

Съгласна съм.

:))) Виж ти! А само преди месеци, около интерюто с Опра се кълнеше пред камерите, че преди да срещне Хари изобщо не се е интересувала от британското кралско семейство... Грозна, лъжлива, интригантка, лакома за пари на всяка цена. Най-обичам видна "общественичка" да се прави девственица.

А Лейди Гага не иска ли ?

Няма как да стане. Лейди Гага го докарва повече на класа, не за друго, ми щото е и по-добра актриса и може да изиграе аристократично излъчване по-добре. Ако някой я е гледал в Америкън хорор стори..яка вампирка-господарка

Ами може, почти го е докарала.Същата 'урвентия е била допреди да се омъжи, за след това не е ясно още , ама то ще се разбере....

Селско курве търси да се продаде. На са 1 и 2..

Даяна искаха да са няколко милиарда момиченца (пу-пу, а може би и момченца).

Лейди Макумба може ..... :)

Нали уж тая хитра черна лисица не беше запозната с кралското семейство? Явно е поредната й лъжа. Тая използвачка не може и да се доближи до образа на Даяна ако ще и да си забучи главата й. Много й се ще да е като нея.

Абе и аз исках да съм Федерер , ама …