Меган Маркъл издаде дебютната си детска книга "Пейката"

Тя излезе на пазара броени дни след като на бял свят се появи второто дете на двойката - дъщеря им Лилибет Даяна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина не знам защо се пише за дукеса тази Меркел?? ? Не им ли отнеха титлите? ?? Хем не искат да имат нещо общо и плюят кралския двор и семейството на Хари, а все искат да печелят по този начин.. Дори и името на дъщеря им мисля, че е дадено с корисна цел. ☹️

Докога ще я пишете тая неуспяла треторазрядна артиска в някакви неизвестни филми ,че е дукеса. Тя си е най обикновена афроамериканска гражданка,докопала един психично неуравновесен Хари. То не бяха хитлеристки знаци,пиянски истории,дрога ,голи снимки. Просто неудачника на кралската фамилия го търпи от съжаление. Той може и да е принц,но тая не НИТО ПРИНЦЕСА,НИТО ДУКЕСА. И ДЕЦАТА И СЪЩО СА НАЙ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНЧЕТА НА НЕ ЗНАМ КОЯ ДЪРЖАВА.

Браво, Мадона също написа няколко книги след майчинството. Успех!

Мек Хан...

Толкова е изкуствена тази жена, като почнеш от актьорските ѝ напъни, та свършиш с написаната книжка. То са превземки, то са чупки, то е цяло чудо. Как изобщо са я търпели в кралския двор? Тя е непоносима не защото майка ѝ е чернокожа, а защото наистина е превзета и с излишно самочувствие.

Ей много талантлива бе, всестранно развита, даже поетеса ..... и ден не понася да не се говори за нея

Следващата ще се казва Клонът. Една маймуна паднала от клона и попаднала в Кралското семейство. Да им е честито.

Следващата ще се казва "Дъската".

Лейката...

Тази жена не е добре, ненавижда кралското семейство, а е написала, че е дукеса, сиреч член от същото това семейство. Трябва да и видят сметката скоро.

Ама пък хубавка тази Меганка. Пу, да не и е уроки....

А стига с тази мастия...

Разсмя ме, всички напрокопсали актриси започнаха да пишат книги.

Успех!