17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да се спра да плача...

Това лично Елизабет Втора ли ви го съобщи? Че не е обидена де....

Еее, тя решила малко да ги събере, след неуморното правене на найстото правнуче, те веднага - нарушила била етикета :)

ДА

Тя самата е нарушение на протокола, така че как си държи краката няма никакво значение. След като са я взели, трябва да бъдат снизходителни.

Не знам... Лично аз съм много притеснен от всичко това.

Това е ужасно, това е чудовищно. Гилотина за тази!

Каква поредна футболна драма,драги зритеЕ! :)

Лелеее, вярно ли? Вие сериозно ли? Ама хора, моля Ви се, имайте милост... сега от "смут" и вълнение няма да мога да спя цяла нощ... Ама левия крак върху десния или наопъки..... Щото е ако е на опъки 3 нощи безсънни ме чакат!

Всеки ден цигани избиват или ограбват българи, изсичат вековни гори: администрацията само се чуди от къде да крадне, населението намалява прогресивно... Но виж, важното е какво била направила някаква си кифла...

ШОК! Ужас! Гръм!

Отмъщението на африка хи.

На Острова вече нищо не е същото...

Не се интегрират циганите и това си е!!!

хахах… вие трябва да сте консервативна институция , нали така? ама то не може и либералност, и кралството цяло. по-добре оставете либералността за арт-средите, вие да сте еталон на традиция. и, не й опъвайте косите, не е демократично.

kralskoto semejstwo ima oЩe mnogo " da i ruЧa Жabetata na Megan" i da se prawi,че им е много вкусно. А в тази нова тъпа версия има ли транслитерация?

Да им имам кахърите на велико-британците!

Нещо не разбрах! Кой и опъва косите? Те сами афро американците, афроевропейците и афро африкаците си опъват косите, за да не приличат на ...черни

Лелееееее, каква трагедия от космическа величина!!!! И сега какво ще правим, да си посочваме главите с пепел, да Вие м на умряло, траур ли да обявим??? Защо въобще ни занимавате със семинари, с които нито имаме нещо общо, нито искаме да го имаме.

ОСТАВКА НА БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО! Как може такова безобразие!

Тя какви други работи прави, вие за кръстосани крака говорите!

Не разбрах. По протокол в кой крачол трябва да го преместя ако се окажа до кралицата?

правилно, кой знае какъв гарван е разперила долу!

Тц тц голям проблем... Пълни дивотии...

Баце, пробвай следното (помага): прехвърляш го от единия крачол в другия.

Ей това дами и господа е истинска трагедия! Разни други неща като войната в Сирия, майките на инвалиди, бежанците по Европа, бедните българи, корупцията в България а и на други места, просто бледнеят по важност. Пу-пу да не дава Господ туй пак да се случи...направо съм потресен и английската кралица има мойте най искрени съболезнования по случая. Това е истински кошмар! Трябва да намерим начин да помогнем!

Херцогинята на СъСЕКС можеше и да разкрачи краката, но за да запази добрия етикет, реши че е по-добре да ги кръстоса.

леле, кошмар, къде се набута горката американка в английския кралски капан, сега да не смее да диша

Като почне да се перка с коняра, шофиора, бодигарда, тогава ще видиите какво е нарушение на етикет. Собственият и брат каза, че тази е златотърсачка и боклук.

Последната снимка си е някакъв парад на изродите :)))) Няма такива сдухани и безполезни бангии... За мен все още остава пълна загадка , що ежечасно ни информират за битието на жалкобритите . Пет пари не даваме за тях :))))

Интересно ми е вечер дали един слуга наблюдава и указва какъв е етикета или без съответната помощ се правят принцчетата и принцеските.

Добре че излизат от ЕС, та да не им носим срама и на тия!

Редовно питам и никой не ми дава отговор. Ако Меган реши да пръцне докато седи ня стол като на снимката, кой гъзер трябва да надигне по протокол, левия, десния, или този който е по-далеч от Величествата?

Един месец я обучаваха на Кралски протокол. За целта специално избрана сред Придворните дами на кралицата посещаваше Меган всеки ден.

Какво толкова нарушила - Да Ви и глупостите !!!!! Тя да не е стигнала до тук с ''кръстосани'' крака - Вие пък на какви се правите ?! Добре е че има БАЛЪЦИ да Ви плащат глупостите !!!!!

Докато я научат на етикет и ще дойде време ми6 да я "отчита"...

УЖАС - Цял свят разбра че тая не си затваря краката , сега ги кръстосала и еб... и ''Смута'' !!!!!

Тя не трябва да надига нищо! В такива случаи винаги някой присъстващ "сър" става, извинява се, че е осмърдял с душата си гостите и напуска с поклони събитието!

Ауу, ужас... Как може да кръстосва крака!?!?

Кралското семейство не изпуска газове, защото не използва газоотделящи храни.

Леле каква мумия има на заден план, на последната снимка!

Това е една проста жена,докопала се до кралския двор.Какво може да се очаква от нея освен простотии?

Ох,омръзна ми да чета все за тях.Била си кръстосала краката така ,а не иначе.А ако ги отвори широко?Малеее ,ужас.Сигурно денонощно ще се говори.Може и радиоточките да върнат от село ,да да чуят всички

Последното изречение в статията обезсмисля заглавието. Ама нали трябва да има сензация! Всъщност, "нещото" зад Меган на заден фон на снимакта заслужава статия. Заинтригувах се какво е ТОВА????

Толкова е нелепа горката, че няма накъде. Но както е казал народът, не е луд който яде зелника, а който му го дава :)

да им имам протокола.. как може изобщо да се обръща внимание на подобна глупост? Да я пита човек защо й трябваше на Меган да се жени за тоя "принц"..

Шарън Стоун го играе малката мръсница, да дразни бабето.

Нагледен пример за истинското недоразумение в кралското семейство. Меган по-скоро се отличава като слугиня и на външен вид и като поведение. Липса на възпитание, на семейни ценности - отгледана от майка, която я е насочвала как да се пласира добре..........

а-бе, простичка, как да се държ--първите 7 години ги няма

Не мога да разбера ние поданници на английската кралица ли сме, та всеки ден ни информирате за житието-битието й- нейното и на роднините й?