Меган: Не мислех, че кралският живот ще е лесен, но се надявах поне да е справедлив

Херцогинята говори открито за напрежението и натиска, на който е подложена, откакто е съпруга на принц Хари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едни безполезни паразити сте вие, кралското семейство.

Горкичката тя.

Винаги може да се откаже и да стане дюнерджия. Нали на тях им е лесно.

Бегай ма, циркаджийка

Не е лесно да спреш да се шляпаш както преди, наистина. Рептила-кралица следи всичко!

Ами сама си го направила. Публична личност си, ще траеш. Като искаш справеливост и спокойствие върви работи нископлатена работа някъде на Мачу Пикчу у картофите и никой за нищо няма да те търси

мингянка

Горките ! Да ги ожалиш!

Много неприятна и постоянно мрънкаща персона.

И тя онеправдани взе да чувства....

ми айде обратно в гетото и уолмарта да пазариш китайските боклуци ко ривеш ма то че и Къци Вапцарв го няма вече да носиш табелата "Тhe price is right"

С една дума - Меган Мекел не е дама, а слугиня. Това са двата оснивни типа жени и няма значение нито професията, нито материалното състояние, нито бракът. Хич да не се жалва, защото всяка нормална жена би се поинтересувала предварително с какви правила ще й се наложи да се съборазява в новото си семейство. Да, в английскя двор има протокол, традиции, забрани. Като не ги приемаш, не се свързваш с това семейство. Ама да настояваш да се промени дории елементарният етикет си е живо нахалство и признак за липса ната на елементарно възпитание.Нещастен ще бъде нейният съпруг, защото тя отгоре на всичкото е агресивна и деспотична.

статиите за тази особа?

така е, тежка е царската корона. не е за всеки. въпрос на генеалогия. и не само.

А защо изобщо четат жълтата преса??

Тази пук, как там се казваше... Курнелия май беше, от какво е недоволна? Че не може да си развява задника из хипарските комуни ли?

Лигла, големи проблеми имала, ами като не и харесава да си се прибра в Америка. Ама смее ли, тунели има навсякъде, не само в Париж...

защо Катрин никога не каза нещо подобно и три прекрасни деца е родила ....???? Просто Катрин е принцеса и бъдеща кралица ,а Меган е с друго мислене ..това не е американски рап

Абе ей мастий, що ни занимавате с тези безполезни хорица? Нямаме ли си боклуци в България за споменаване?

мастии - поправка

Разглезена дрисла.

другите са дост апополезни от теб и подобните ти, социално цицащи !

винаги може да се откаже. прачичото на нейния достопочтен съпруг как го направи? и то заради една разведена американка? обаче, доблест трябва- не всеки я има. факт.

На баба ти по-лесно ли й е било в памуковите плантации? Там ти е мястото и на теб!

Милата тя, жива да я ожалиш-носиш дрехи за десетки хиляди, цяла армия от прислуга се грижи за теб и детето ти, живееш в палат за милиони, данъкоплатците ти плащат масрафите,летиш с частни самолети,правиш бебещки партита замилион-ма то тежък живот ти казвам, как се издържа не знам. Има прост начин да се спасиш от тази тегоба,драга ми дукесо-партакешите и обратно в Америка-там треторазрядните застаряващи актриси просто ги чакат с отворени обятия.

И на мен ми е тежко. Ще ми се да съм селски поданик, ама ей на съдба ;)

Да, щото твойта баба междувременно сигурно е била стопанка на Бленъм палас или Херууд хаус, а не на нивата с Белчо и Сивушка. Приличаш на английската присуга от времето на Виктория, която била по-закостеняла и снобска от своите господари, човече.

не е лесен крайлският живоат! явно не е и справедлив! затова никой не се натиска натам всяко момиче мечтае да е шивачка на две смени, само и само да не и се налага да е омъжена за кралска особа!

То отстрани винаги е лесно, нали знаеш.....

Ама много е важно да ни информирате как живеят принцесите..., принцовете... Не може да е се живее, ако не знаем как са те, какво правят... Абе ви е нормални ли сте? За какво рябва да пишете всичко това??? Всичко Мара втасала, принцесите са ѝ проблем....

Доблест? Я не ме разсмивай. И ситуациите нямат нищо общо, за да се прави паралел. Едуард го принуждава правителството да се откаже. И причината далеч, далеч не е само твоята разведена американка. Тя по-скоро е дошла като бонус и приемлива причина за натиска. Причината е съвсем друга-откритата му симпатия към Хитлер и нацистите, което е абсолютно неприемливо и недопустимо в политиката на острова.

tonk11

Ама га ги яди кифтетата...... нали?

Добре му го каза. Евала.

Какво общо има отвратителните жълтии таблоиди с протокола, традициите, етикета и забраните в двора. И къде видя тя да споменава за промени в така обичания от вас "етикета"? Този коментар просто показва, че не е достатъчно да четеш, важно е и да разбираш прочетенето. И че когато си злобен, ти просто си оставаш злобен без значение какво прави, говори човека, който мразиш просто защото не си на неговото място.

Оперна певица беше, светла й памет. И е израснала с прислуга, ако трябва да бъдем точни. Което всъщност няма отношение към все по-натрапващия се факт, че ММ така и не успя да надскочи гетото и направи за смях една вековна институция. Кофти произход + кофти минало = трагикомедията, която тепърва ще наблюдаваме (ние тук "под стълбите").

Катрин е била кака и е тренирана.

На спокойствие винаги е по-лесно. Хората са го казали "много баби, хилаво бебе".

С други думи, не е толкова лесно да корвувам като съм кралска особа

Сещам се за една оперна певица същинска кралица дето разправяше, че нямала време да си гледала дъщерята. Много ангажименти, много нещо.

Аз не разбрах намериха ли най-после готвач за кралицата или още са на сандвичи?

някои и казват Меркел ,други Маркъл, с нея е дошло черното в европа

Че то според нея в Бонкс по добре, то там образование за малкия принц ,здравословна храна и вместо медии. само полуфабрикати..

Вие се майтапите..но това наистина не е лесен живот..мога да го приема само ,че без формалностите.,а така не става Затова мисля че Уилям и Катрин са много хубаво семейство..

Ако някой има армия от бавачки то със сигурност това е Кейтрин, тъй като нейните деца са наследници на трона, след това са пра-чичовците им, после е Хари и неговите деца.

Ко стана, МА, кош тъ прайм с тоз тумбак, много си се заханшила. Да не изпуснеш Хари Тъпото, че то е тъпо и не мисли с горната си глава? Оправи се малко, Ма, булка. Колко време ще стоиш във форма буля?

не пишат за принцеси, а за Мегънчето...усето се то че се прецака....колко хууувабо и беше да курурва в Торонто и да харчи парите на оня баламурник, който и плащаше издръжка по 50 000 на месец, докато тя се такова с който и падне и си иска....сега НЪЦ - смотания Хари, че и форма буля.

И на тебе д ати плаща някой баламурник по 50 000 долара на месец за 2 години брак, за да се дъгнеш в Торонто, и ти ще съжаляваш, че си на Харито жена му.

Не може да и плати животът, който е водила досега....по 50 000 издръжка на месец от бившия баламурник, а тя се чиластри с който си иска из Торонто. Е, няма как да стане, сега е увиснала само на Харевия….а там не се знае какво е положението...ами мъка си е пък.

Тая като иска справедливост да си намери слаб български безработен любовник да я заплоди а не да я заялоди тоя дето го водят принц за пари и щ еима справедливост и тя да го издържа безработния и слаб любовник а не сега народа да я издържа

Чудно. Трябваше да измислиш нещо по-подходящо, защото това е възможно най-най-най-неподходящия пример. Нали знаеш оперните певици по времето на баба ти каква им е била славата и кой им е плащал прислугата /къщата, каретата/, ако са били хубавки, разбира се.... И къде го видя гетото-например в най-добрата й приятелка, която е съпруга на сина на бившия президент на Канада, там ли? Не. Просто си злобар.