17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Металика и Марая са велики музиканти,но ми се повръща от престорената Американска благотворителност.Крадеца вика дръште крадеца!!!!!!

аналогията ти на Металика със Щурците или ФСБ е неадркватна, сигурно щеше да е ок ако беше направена пееди десетина години. По-скоро Оркестър Кристал...

Не може двама хедлайнера, тъй като единият ще излезе последен на сцената (освен ако Металика не са предвидени за оркестър на Марая), тоест този предпоследния, ще не ще, ще мине за подгряващ. В този ред на мисли е интересно, кой ще подгрява.

Лицемерните Америка за България и сопосоиднато Отворено Общество да бяха дали парите си за благотворитнодтелност , вместо за наливат в Христо Боюкикевите проДАй България и простоКировите Прости Пед@али.

Абе колко малоумни сме станали да ни хвърлят прах в очите с тия курви на индустриалното промиване на мозъци? Всичко в което вярвахме след комунизма се оказа същата маркетинг партенка за запазване на статуквото като у нас. Велика промяна. Преоблекъл са Илия погледнал се пак в тия.

Тия пак са от по-дъртите хардлайнери с талант и вдъхновение. А ко да кажем за Бийбъра и Били Айлиш: корпоративни продукти на бездушния консюмеризъм, усещания без чувства.

Ай сега, Били Айлиш брат и я записва в апартамента.

Безплатен концерт за помощ на крайно бедни хора по света? Или е без заплащане за изпълнителите или е без билет за публиката. Ако е и двете крайно бедните ще си останат с надеждата за помощи:)

https://www.globalcitizen.org/en/festival/nyc/2022/ Май че е безплатно за публиката, ама трябва събскрибшън, трябава да им свалиш приложението, анкети някакви трябва да попълваш. И цялата работа е да подкрепяш "... who face lack of opportunity because of their gender, race, sexual orientation..." Аман от такива глупости.

Без пари за публиката. На музикантите винаги се плаща.