Коментари - "Metallica" наруши 6-годишното си мълчание, завръща се с нов албум и турне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Миле Китич ще прави ли турне?

Слушам метъл от 40 години. Тези момчета от 1990-та насам пропаднаха толкова дълбоко, че повече няма накъде. Няма какво друго да кажа за тях.

Тези нещастници в България ще съберат по-малко публика и от Веселин Маринов!

Май не си разбрал колко публика събраха и трите пъти, в които бяха в България...

Аз броя и черния албум към хубавите. После вече не ме интересуват особено след Джейсън Нюстед.

Мани ги тея. Як норвежки бляк метъл му е майката.

Миналата седмица май ми се мярна, че се планувало биг фор втора серия. Макар че как ще съберат Слеър.

Най добрите!

на дърти години се опитват да се върнат към корените, като едновременно се опитват да не изпуснат "съвременното звучене". през годините се видя, че не можеш да угодиш на всички. или си в траша, или си "в джаза". в опита си да са винаги "съвременни" изгубиха старите си фенове и сега са решили отново да им подадат нещо за омилостивяване. е, аз съм от старите фенове. и Hardwired... to Self-Destruct ми върна отчасти симпатиите към групата. но все още не ги приемам за свои. lux aeterna не ме грабна. слаб риф, слаб текст. ще изчакаме релийза на албума...

да, ще подгрява детметълите от сръбско "kilogore/kilodole" на турнето им в Китай и Япония

Миналата година се продадоха на глобалистите. Вече са в отбора на Лейди Гага, Кейти Пери, Адел ..

Моите извинения, но като направят хитове като Горчиво вино на Веселин Маринов, тогава да ми се хвалят с турнета. Да дрънка на китара всеки може.

Къде сте тръгнали, дядовци? Искаме млади, свежи и можещи певци. Стига са се вихрили старчоци по сцените. Дайте път на младите. Къш, динозаври!

Я си ЕПМ

Че той хардуерът освен 3,4 парчета си е жив Load/ReLoad което лично на мен хич не ми се понрави. Виж, Death Magnetic си беше дори повече олд скуул.

Затвърждаваш мнението ми, че си тотална отрепка.

Металика са саундтракът на живота ми. И на Блек Сабат не всички албуми стават, но това не им пречи Ози и Айоми да са сред най-уважаваните.

Знаех си, че руските тролове са и чалгари...

Щураци...хората се променят...не може да свирят,същото от 80 година....Най великите са....само не трябваше Джейсън да гонят...обожавам го...Той беше най добрия им басист...

Джейсън сам напуска групата