17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртата още става. Само се опасявам да не се разпадне като се съблече.

Добре звучи - работила на 5 места - само дето колкото и да е добра няма как да е било повече от двайсетина часа в денодощето. Дори по-малко. Аз като работя на две места само по 12 часа не смятам, че съм нещо ПО от повечето хора които отглеждат децата си. И не го изтъквам.

Ще повърна...

прилича на кощрамба, особено на някои снимки.

Статията е копи-пейст. Седмицата има пет работни дни, всеки ден на различно място. Стават пет различни места, нали? Познавам една която работи на 13 места, счетоводителка е, при нас идва само в четвъртък за около два часа. Съвременни митове и легенди. Вижте ме колко съм необикновен. Всички имали необикновен аварюстичен дух. Авантюристите винаги свършват зле.

Що всичките мязат на сатанисти социопати бе дееба тяхната мама.

Какъв дух само?!Тя винаги е гледала нагоре инапред и затова е това което е!

Писател? Писма ли пише?

Оставаше еврейката да мие чинии в някой ресторант. Дира защо занимавате хората с КРАДЦИ на данъкоплатци?

Ха ха ха на много хубаво място си с чуден социален живот.

Тя трябва да бъде обявена за Новата Богородица ! Това е велико ! Родила е новия Бог-Илон Мъск ! Ще седне отдясно на Бог !

Като я гледам, дърта е ,но още става .. .... !

Има право да е горда, че е направила всичко възможно гениалния й син да реализира потенциала си. Красива и умна жена отгледала син, чиито изобретения имат полза за целия свят.

Какви изобретения бе цървул... Електрокар е имали преди 100 години... А теслата какво е? Срам и позор за ИЗОБРЕТАТЕЛЕ Никола Тесла да я кръсти на негово име. Или е измислил ракетата.. И с ЧИИ пари бе смотаняк. На данъкоплатците. Пфу аман от джендъри които по дслече от айфона си не виждат

Много си злобен, защото най-вероятно си нещастен и съвсем незначителен.

Казвам на копи-пейстката как се произнася името на града и че е проводник на простотии. Това за моята позната е истина, но от друго място.

Мнозина работят и събота, а също и в неделя - заведения, библиотеки, магазини, редактори, паркинги, болници....

нещо за човек, който е успял в някаква сфера и не е дошъл нас да поучава, веднага се мобилизира армията от много по-успелите българи, да ни обяснява колко не става за нищо, колко ужасно изглежда, как за разлика от тях всичко е постигнал благодарение на откраднатите от нещастните данъкоплатци пари и т.н. Явно живеем сред много по-стойностни хора, които са създали прекрасно общество и държава... Жалко, че явно съм сляп и явно много глупав и не мога не само да видя, но и да усетя всичко това.

Колко простащина и мъка има по света....

Браво на жената! Уважавам такива като нея - борбени, не хленчещи. Всъщност това е да си успял в живота - да успееш да се справиш с предизвикателствата му, да запазиш доброто в себе си, да възпиташ децата си на труд, да ги образоваш и да ги насърчаваш. Разбира се, не при всички нещата достигат до главозамайващи успехи, но такива хора винаги са успешни.

Ръджайна, като в ъджайна се произнася

Същата ненормалница като сина си.

Нещата в старията са само половината. Избягали са от ЮАР защото бащата ги е пребивал всичките, а в Канада ги е поел ногатият й брат

Да е жива и здрава и да и се радват феновете, но всъщност когато майка му на 42 е оставила мъжа си, Илон Мъск е останал в ЮАР при баща си и е бил отгледан и възпитан от баща си. По късно споменава, че е наследил инженерните си качества от баща си. Всеки ден по 4 часа баща му го е затварял и му е изнасял лекции. Строго пуританско възпитание. Разбира се според майка му (без да е била там) е било тормоз, но не е имало кой да и каже, че ролята на бащата е не да угажда, а да възпитава. В дългосрочен план е успял. Деца отгледани само от майките си, обикновено са разглезени и не токова успешни, според статистикатата.

Това не е вярно. Бил е строг баща и е наричал понякога децата си идиоти, но това не е физическо насилие. Защо когато майка му е решила да стане свободна птица, Илон Мъск не е искал да отиде с нея, а с брат си са избрали да останат при баща си? Стига с тези феминистки манипулации.

Ненормалният си ти, ама не го осъзнаваш и пишеш глупости. Откъде се пръкнахте такива примитиви !!!

Не се е бъхтила на полето, нито е била в стрес от безпаричие и безисходица. Но да не завиждаме - кои както се нареди.

искаш да кажеш, че работа на 5 места и отглеждане на три деца ти ще ги спретнеш ей така, без никой да разбере!!!!! О, неразумний, това е жена, не е мъж, ти познаваш ли някой твой събрат в подобна ситуация ???

Дърта Курва ... Мъжът `и по-късно се жени отново и новата му жена води голяма дъщеря, която бащата забременява ... така някак си измежду другото. Освен това бащата веднъж убива 3-ма негри, които нахлули в дома му ... самозащита.

работа на 5 места в нейния случай най вероятно е да се гъзи пред 5 различни фотографа за снимчици. Едва ли е бачкала по фабриките, понеже там и едно място щеше да я съсипе.

какво е изобретил този тарикат -специалист по маркетинг, бе тикво??

Ако 3ма главорези с мачете ти влезнат да крадат в къщата, какво ще направиш

само работниците във фабриките се трудят явно. Другите нищо не правят. Интересно дали може да има фабрики само с работници - явно това е мечтата ви.

че е убила или измамила някого? Ако не, защо е тази злоба?

Тази трябва да е имала сериозна причина да си изтрие лицето и да си нарисува ново.

бабо много си тъпа

тва с негрите беше ок!

Данчо, Ще, Майка професия ли стана вече - много злоба у вас бе - вие я се погледнете какво свършихте в тоя живот, как изглеждате

Е по дълга и от лили малини от разгград

Успешна майка с успешен син,покорил космоса,без държавна помощ..Син извън стандарта,което го прави малко луд,но както се казва " само лудите усещат сладостта на живота".И не толкова луд ,защото цялата организация изисква много интелект,иновативност,способности,познания средства и най добрия екип.Да са живи и здрави.Снахата обаче също е една странница.

Лили е на 81 г..А за г- жа Мъск ,по млада е,но за всеки влак си има пътници,канят я ,снима се и на тези години е предпочитана.Възраста не в порок,всеки остарява ,но всеки се пречупва от годините.

"Но не всеки" е вярното!

То и ти си копи пейст, брат, ама какво да се прави и откъде е копната, защото не съм я виждал

и аз да и имам парите....ще подскачам и ще се радвам на всичко...

Койв е този мъж на снимката?

Не е съвсем без държавна помощ. Ракетата литна с помощта на 1.2 милиарда договор с НАСА :)