Милиони фенове по света отбелязват Деня на "Междузвездни войни"

Поредицата, създадена от Джордж Лукас, се сдобива с предана фенска маса след излизането на първия филм през далечната 1977 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България филмът "Звездни войни: Нова надежда Епизод 4" го пуснаха за първи път във филмотечното кино "Дружба" през пролетта на 1981 г. Спомням си, че симултантният превод беше ужасен. Няколко години по-късно филмът се появи официално за разпространение. Спомням си тълпите от деца пред кино Сердика, с опънати червени въжета между колоните за да укротяват тълпата. Тогава видях за първи път милиционери да пляскат с гумени палки (ония разтегателните) дечулигата по главите. Оттогава остана и тъпия превод - Междузвездни войни, може би и за да не напомнят за зведните войни на Рейгън.

Единственото хубаво, което направиха Дисни беше “Rogue One”.

И аз съм на това мнение.

Mandalorian, Clone Wars...сега The Bad Batch...да не са лоши случайно.

Едно от най-важните културни събития в света! Благодарим на Лукас и Холивууд, че направиха живота ни и нас самите малко по-добри!!

Не започвай да пиеш твърд алкохол преди 12 на обяд. Какво културно събитие видя, в тази рекламна кампания на детски играчки?

САЩ правят много на брой Идиотски и ВРЕДНИ филми и компютърни игри.. САЩ е боклук.. Една от МАЛКОТО полезни игри е - Епохата на империите"- "Age of empires" ... Тази игра е реална и там можеше да видиш как РЕСУРСИТЕ на земата свършват и защо негрите- маймуни нападат чужди държави, САМО с лодки.. Станали са прекалено много..

Беше хубав филм преди Дисни да го превърнат във пропаганда.

Mandalorian и то ли е провал...или пък на Clone Wars и Rebels, ами The Bad Batch.. Имат 2 слаби филма ... Last Jedi и Rise of Skywalker, понеже Force Awekanse е все още много добър филм и не случайно оценката му е още 9 от 10.

Филмът(оригиналната трилогия), който промени детството ми, а днес абсолютно презирам тази поредица. Ако някой преди 10-тина години ми беше казал какво щеше да се случи с тази поредица сигурно щях да го муцунясам....

Недей така с лошо. Обидите, презрението, безпомощността води до тъмната страна

След бозите на Дисни май феновете намаляха доста

Странно но феновете на Дисни са много повече от 2017 години...Така че, защо пишете глупости, а и необразовани глупаци са ти дали плюсове. Първо проверете а после се изказвайте неподготвени