17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Грузия може.иначе не.

Tamara,niska intelligent,nikakva krasota i sas savetsko ime

Това е което виждате с очите си БГ е така всичко е по вториа начин наши и ваши Боико Доган Станишев. И всички

Според мен трябва да се забрани на конкурси да участват такива правили си пластични операции. Това не са конкурси, където накрая наградата да я дават на хирурга.

Знаеш ли защо спрях да гледам Формула 1? Ами защото преди всичко зависеше от пилота, сега всичко е компютри и автоматика. Всъщност печели не пилота, а болида. Същата работа е и сега с жените. А личното ми мнение е, че Тамара не трябваше да се води по чужди акъли и мнения и да си реже носа. Беше си достатъчно чаровна и красива и с него. Ама в такова време живеем, когато непознатите хейтъри ни дават наклон в живота.

Ти си извратен, човече! Ама пък, знам ли, може да е въпрос на вкус! Проблемът на тази женица е, че е изключително неприятна като държание, една флегматична, вяла, без живец. Я, Барбра Стейзанд с каква капия е, ама е симпатяга! И не само тя!

Според мен не отива на конкурс "Мис ПЛанет", а на "Мис Пеликан". Някак си по й отива.

Тамара няма ли си фамилия? Предвид визията й не очаквам да се класира на челно място . Но новият и нос може да помогне :-)

Не я ли готвят за кариера в чалгата? Наличието на фамилия би създало непреодолими "мисловни " проблеми на евентуалните и' поклонници.

Грузия е близо. Да яха метлата и фърррррррррррррр

В Грузия вече може и да спечели с този нос - там са до един ценители на тази специфична форма на цедката - геном, така да се каже...

Отряза си носа, така че няма как да спечели вече. Минавка! Трябваше да изчака малко, ма вие като ревнахта всички - баба Яга, та баба Яга! На ви сега, ще се провали на конкура са баби Яги девойчето!

Хм, може и да спечели първо място - ако конкурсът е за бързо отваряне на консерва с нос!