17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИС'ирки престанете с тези пози и мазила.Гледайте и възпитавайте децата си,не ги правете от бебета медиини"звезди"защото само губите от това.Бъдете майки и жени,а не фотошопирани и клиширани плашила.

Много красиво детенце!

Много изкуствена в лицето, а и има екстеншъни на снимката на скалите.

ФОТОШО-О-О-О-П!

анорексиятата чука на вратата

Страхотно сладурче е! Но майката никак не ми се нрави, много изкуствена в лице, а от таза надолу типична селска момА...... глезен и прасци по големи от баджака......

Миска 2017 много кльошави крака. И поза един път.

Joe69

Доста бледничка стои, особено след като разгледах снимките на гаджето на Леонардо! Бебето си го бива обаче!

Luna0102

Не съм мис свят България, нито мис някое село, но съм поне стотина пъти по-хубава.

Колежке коментатор, вижда се, че сте и по-грамотна и на основание правилно насочения критичен коментар и чувството за хумор - явно и стотина пъти по-интелигентна. Ясно е и, че сте реализирана в друга далеч по-полезна сфера не заради външната си красота, която е несъмнена, макар че това винаги помага при умните жени, без да ги обезценява. Друго всъщност искам да кажа, и съвсем накратко - моля, намерете начин да оставите някакви координати, все пак.

Luna0102

Живея на Луната в парцел 0102. Може да ми пишеш до поискване :).

Luna0102 2019-08-01 15:14:57 Luna0102 Живея на Луната в парцел 0102. Може да ми пишеш до поискване :). Това е добре, значи все пак някой е бил, е, и ще бъде на Луната, каквото и да се конспирира. Само че питах в пощи, куриерски фирми, никой не праща дотам и даже скоро отговор не са получавали, но пък има Интернет, значи само виртуален контакт. Писах на Луна 0102@луна.сат връща ми мейла, звънях на 5862 (ЛУНА) 0102, няма такъв номер. Ами не съм доволен, пратен съм за зелен хайвер, както казват на Земята.

Попитай я за номера на водомера

Luna0102

Немам како Гошо, пълня си кофите от пръскачките пред Парламента, ама трябва да сменям извора, че нали ги хакнаха и току виж ми се усмихнат и проговорят "Дай 5 лева за ремонт на асансьорите със златни копчета".

хахахха много е смешно, когато някой дъртак се прави на интересен по чата

Откъде са тези снимки , че НИ Е МНОГО ВАЖНО ?!

Колко хубаво момиче, а колко грозна, разкрачена поза е заело за снимката.

stankow

Такава е нормата сега за прилично поведение. Венериният хълм да е силно изпъкнал. Иначе няма да я покажат и чалга-обществото ще я отхвърли.

По-скоро обратното