Моделът Кейти Прайс е бременна с шестото си дете

Щастливият бъдещ татко е с 10 години по-младия търговец на коли Карл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавото си е хубаво!

Как може само шест? Дванайстото кога?

шмъркането не прощава

На празник биха се събрали доста баджанаци, цяла група в детската градина и една майка, заплодявана редовно. Както рачков каза вчера, по света футболистите се развиват, а нашите тъпчат само на едно място - Н. Л-ва.

джуки ще да са провиснали :)

Тя на лотария ли ги избира бащите или си играят на сляпа баба ?

Знаете ли кое е най-доброто средство за увеличаване на мъжката потентност? Прочетете на --- Senstos.Com

И всичките с малоумни имена, без най големия дето е с дефекти Тва Принцес, Джуниър, Бъни, Джет ... 15-годишния Джуниър и 13-годишната Принцес от любовта ѝ с певеца Питър Андре, припомня "Труд". Освен това тя има две деца на 7 и 6 години (Джет и Бъни) от бившия си съпруг Кийрън Хейлър. Прайс отглежда като самотна майка и 18-годишния си син Харви, който пък е от

Е тая ще оправи демографския проблем у нас, баси тя ги бълва като гранатомет бе. Веднага да я направиме почетна гражданка на Банкя.

Клеймо!

Егити отвратителните коментари!На ваште майки какви са им?Да не са им по-хубави? Дир,защо не цензурирате обидни и дискриминационни коментари?

Тая ще се изсипи от раждания. Не жена, а зайкиня.

Едно време жените по колко деца мислиш са раждали ?

И аз мога да и направя едно дете , като и свърша в дупето.

Каква ли гледка е отдолу, след толкова много раждания? Сигурно ги изсипва като самосвал, когато дойде време да ражда ....

са и пачата на тая от лашкане :)

Ква може да е гледката отдолу - виснали клитори.

Те такива като тази не се напъват да раждат, срязват ги и готово. Пък и дори случайно да се е напънала, после има пластични хирурзи и за отдолу. Така че не я мислете.