17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни момчета-упорити,работни,целеустремени дисциплинирани.Всяка година нов албум,световни награди,страхотни турнета в цял свят(преди пандемията).Сега всичко е онлайн и пак не спират.Освен на държавата си ,докараха и доста милиони за себе си.Гледах им последните имоти и супер коли.От всичко правят пари,голям бизнес се върти около тях.

тия яко въртят педалите наобратно ще искат да ги оножди Ким:)

Като теб а

Очаквах статия за тях,но за Билборд постиженията им. Браво на момчетата.

Леле,леле,леле ..., И мъжете били по-силния пол!

_stankow

Символ на младото поколение ! Евалла !

Де късмет. Ако младото поколение наливаше такива пари в бюджета на държавата като тези, нямаше да сме с най-ниските заплати в Европа. И разбира се ако нашето правителство се беше присетило, че мъдрият ход е именно да им позволи да си продължат кариерата, вместо да свие рамене по стара българска традиция и само да се преебе като секнат кинтите.

а по КОМУНИСТИЧЕСКИ. През Голямата война България строява 800000 - на армия, непобедена от никого на фронта. Оттогава е пълната колекция трофейни знамена от руснаци, сърби, гърци, французи, англичани, румънци. Това не пречи на тези мъже само след 3 години след края на войната...през 1921г България да е Първа в Европа по брой овце. Икономическия бум и лично благосъстояние на българина от 1939г до днес, от Девети 1944г, не е достигнато.

Айде, пак някой кретен, на който комунизмът му е виновен за нещо, и си мисли, че още живеем в началото на 20-ти век, та реалността е същата.

това е голям бизнес с танците, а влязат ли в казармата ще ги увредят ментално

Тия пенделсони нямат търпение да идат в казармата. Ще има букет от фалоси.

Тия джендъри завинаги трябва да ги отложат от армията и от обществото.

Особено като генерират 1.5 милиарди приходи за бюджета на държавата. Затова и правителството им ги отлага, да могат да продължат да бачкат и да наливат парички. Ама не-джендърите явно не виждате по-далеч от носа си, че и държите да демонстрирате малоумитето си.

Момчурляци, какво да ги правиш.

Мъжкари!

На какво ли няма да се направят само и само да се разминаване със службата.

Ако малко повече си запознат с народопсихологията на Южна Корея, няма да коментираш неща, които са релевантни за България. В Южна Корея, за да не влезеш в казарма трябва наистина да си много болен. И там като цяло мисленето изобщо изключва вариант "разминаване" или "човек съм на някой си".

Ти май не разбра сарказма ми.

Правителството целенасочено го е направило, защото е изчислило, че в бюджета на Южна Корея ще влязат постъпление от 1.5 МИЛИАРДА долара от дейноста на тия момчета. Ясно е, че за тъпаци като теб правилното решение щеше да бъде по българска традиция никой изобщо да не направи елементарната сметка и да им прекъснат кариерата, лишавайки се от приходите в бюджета, ама не навсякъде по света правителствата са изградени от дръвници като теб. Тия пичове на практика издържат едно цяло перо от армията им в момента, опитай с фатмашкия си акъл да прецениш това ли е по-важно, или да име оща 5-6 автоматчика.

Божее, винаги съм мислел ,че са момичета..

Мачовци!