17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това ме успокоява - дебилите са навсякъде

Дебелите - също!

Според мен даже е евтино. Колко трябва да струва рокля, която е носила Гуинет? Сравнете с потна тениска на Роналдо. Или чифт вмирисани маратонки на някой баскетболист. Ще се окаже, че даже я подарява и ще дари парите на бедните сирачета, който нямат пари за брокули и киноа.

си продаваше долните гащи преди пране,пак щяха да се намерят отрепки да ги купят.

Еми... или трябва да продава стари рокли за 795 долара, или да из-ми-туу-тутка и да осъди някого за "сексуален тормоз" отпреди 30 години...

Имам едно ферари на 2 години. Чудя се дали да го обява за продажба, чрез фейсбук или......да не ме нападнат от "мрежата". Довечера ще си легна с чорапите.....от притеснения .

мрежа от дебили

Ами като нямат пари няма да я купуват!!! Не всеки трябва да има луксазна рокля! Чифт дънки крият дупето също! А и на сила ли им я продават тази рокля?

Колко е изпаднала "мрежата"

Не мисля, че е чак толкова скъпо. Около 1700 бг лв. излиза. Това нищо не е.

Популизъм в чиста натурална форма... По витрините на богаташките магазини от западното крайбрежие и не само там има много рокли които са на цени над 5000 дойлера. Социалните мрежопитеци що не вият срещу милиардерските групировки собственици на тези магазини ?

т.н. соцялни мрежи са пълни с платени пропагандни тролове, които тероризират всички, които си позволяват да критикуват цветнокожите животни или да поставят под съмнение устоите на новия световен ред Троловете започват да вият по вас и привличат с воя си стотици и даже хиляди лузери воя им стога до работодателя ви и бивате уволнявани ли до партньорите ви и загибвате контракти така работят юдо-масонските "соцялни мрежи"

Навални как е пропуснал, да си продава гащите с "Новичок"! ;)

Роклята е омацана с влагалищни секрети, перверзниците ще се изпотрепят да наддават.

И ти си един евтин вагинален секрет...

свят от идиоти! нейни са работа за колко ще я продава, тъпанарите с какво се занимават...

Живота е несправедлив, СВИКВАЙТЕ! Ако някой продаде роклята на Мерилин Монро за $100 000 долара на търг не е проблем. Но ако Мерилин Монро се опита да си продаде роклята за $1 000 долара е "голям проблем". Ако сега някой продаде "употребявана" картина на Ван Гог за $100 млн., не е проблем. А когото Ван Гог е бил жив не са го ценили продавал си е картините за центрове и е живял и умрял в мизерия. Ако банката ти взима 10%-15% ливхва по заема и ти дава 0,1% лихва по влога не е проблем за банката и за обществото. Проблема е само за теб, обществото не се интересува от теб, обществото се интересува само от просперитета на банката. Ако депутат или министър взима месечна заплата, колкото пенсионер с минимална пенсия ще вземе пенсии през целия си живот на пенсионер не е проблем за обществото и депутата. Проблем е само за пенсионера.

само дето няма да свикваме !

tonk11

Както казва един мой познат за услугите си като мебелист - не съм скъп, просто ти не можеш да си ме позволиш. Та и тия така - като им е скъпо, просто не я купуват. Роклята си е нейна и ще я продава за колкото си иска.

Твоя познат голям го вади, ама сега в короната ще клекне бързо-бързо. И кой идиот си купува мебели от "мебелист" ?

Много хора си купуват мебели от мебелист. Просто ти не можеш да си го представиш, защото купуваш само евтина талашитена конфекция на прИмоция.

Тия "795 долата" написани в подзаглавието колко ли прави в некакви пари? Къде да обменя пари за "долати"?

са Донати?

Сигурен съм че тия 800 долара няма да й закърпят бюджета, ама тия хора искат да я купят за 20 кинта, и после да я продават за хиляди в ибей или на някой търг като "роклята на Гуинет Полтроу"...

че чак толкова ли го е закъсала?

ще мирише на гунетска тка

Ужас! А какво мислите тогава за БГ кифли и измислени ВИП персони, които си купуват и парадират с ръчни чанти за над 2-3 хил евро !?

А нова колко струва? $5000? $10000?

Рокля обличана два пъти струва 10 пъти по малко от нова. И това възмущава. А кола, карана 2000 пъти, струва само два пъти по малко и това не възмущава.

обаче хутка опъната веднъж или 100 пъти или дори 1000 пак си струва толкова. никакви отстъпки не правят. нема справедливост на тоя свят.

Нищо не струва. Ти би ли си взел за жена хутка опъната 1000 пъти от Сулю и Пулю. И би ли целувал жена надувала 1000 дудука на Сулювци и Пулювци.

Струва толкова заради търгашиите у нас и ортаците им търгаши на Запад. Ако ги нямаше тези "бизнесмени" продаващи бричка нов внос цената на употребяваните брички щеше да е 3 пъти по-ниска.

Жена ... 2000 пъти ?

За фланелката на Марадона от мача с Англия на финалите, англичанина дето я е получил, отказал май 2 милиона ... евро ли бе. Част от нещата стават скъпи, точно защото някой известен ги е ползвал. А тук е странно, че се занимава с такива неща. Може би не иска да ги изхвърля.

“"Изпаднах в шок, като видях цената!..." Абе като не можеш да си купиш нещо защото е скъпо, просто не е за теб, какво ще ми изпадаш в шок??? Всичкото Мара втасала... само до роклята на Гуинет опряла... Ай сиктир! Има рокли за по 70 долара колкото искаш, няма да останеш гола...

Тя това иска - гола и няколко големи кора наоколо

А ще дъха рокличката ли на п..тка

Ikonomikata ima 9% ryst na godishna baza sprqmo 1.1.2020. Kojto nqma rabota i kinti e prosto izlishen.

А ще дъха ли на п..тка

Зависи кой се е изфъргвал на тая рокля. Афлек или например Брат ми Пит, или на Брат ми Пит брат му... Тогава ше струва повече и от нова.

Аз съм недоволен от Кауфланд, дето по време на пандемия не са свалили цените поне на половина. Всички явно яко са изтрещели.

Как всички капиталисти га не ги устройва цената обръщат резбата...

гащи и тампони 2 ръка продава ли.

Щото сме сме в пандемия...

Да пиша и аз до някоя автокъща, че по време на пандемия не бива да ми продават кола карана 2 пъти за над 1000 лв. Или да пиша на агенция за недвижими имоти за къща в центъра за 200 лв?

Защо подяволите съществува новинарска статия която ни разказва как злобни завистливи лели плюват някой за дето продава нещо в олх :D

Еми те парите, да не растът по дърветата. Разбира се,че ще иска!

Бен Афлек как я изтърпя тази така и не разбрах.

като даже не знаеш коя е изтърпявал Бен Афлек.

Е кво? И аз не мога да си купя бугати Вейрон на старо, ма не мрънкам по тези, дето продават...

Че тая нали си продава и смърднята от различните си телесни секрети: анални, вагинални, потни и т.н. Как нема да иска пари за дрехите си!

Продава си как и миришела хутката като си бръкне със свещ в нея...

Тия дрехи си ги купуват разни извратеняци, чиято цел е точно телесните секрети.

Стара чанта е това, Дами и Господа.

Аман от хленчари. Толкова ли е трудно просто да не купиш нещо, което не ти е по джоба а не е да нямаш евтини опции. Очакват подаяния само защото и гледат профила ли какво ли.

егати новината

Еврейското в нея проговори.