17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Сине, докога ще се друсаш?! - Ти ли ще ми кажеш, не си ми майка! Мелиса ми е! - Друг път! Тя само те износи - сурогатка е! Не се знае нито чия яйцеклетка си, нито чий сперматозоид си, така че недей много да знаеш! - Щом е така, оставете ме на мира, сбъркани кокошки такива! И следващия път не се пробвайте да отглеждате деца - не ви се получава! А ние, децата, не сме виновни, че сме попаднали във вашия откачен еднополюсен кръг. Искаме си двата полюса - така, както го беше замислила природата и го твореше милиони години, но вие намерихте начин да я прецакате! Бай-бай, скучно ми е с вас:)

Гнусен народ който си заслужава съдбата на 100%,бог да го прости детето

Значи това дете е направено от ДВЕ ЖЕНИ, предполагам че детето е износено от някой МЪЖ. Изобщо ОЛИГОФРЕНИ-МУТАНТИ. В такива ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ДЕЦАТА СА ДЕПРЕСИРАНИ И ПСИХЯСАЛИ И ПРИБЯГВАТ КЪМ НАРКОТИЦИ!!!

Защо се предполага да знаем коя е тази? Пък и сина й? Що за новина?

Колко брака с жени има? Полудявам ли?

Все повече. И от всяка жена има деца.

Каква е тази "опиоидна зависимост" някаква нова корона ли е?

Така е вече, да не накърним доброто име на горкото наркоманче.

Зависимост от лекарства предписани от доктор, като повечето от тях съдържат синтетичен опиум или негови производни, към момента се водят няколко дела от "пострадали" които смятат че фирмите производителки спонсорират докторите да предписват такива лекарства на пациентите си... Миналата година компанията "Джонсън енд Джонсън" (Johnson & Johnson) ще плати 572 млн. долара обезщетение на щата Оклахома, защото е допринесла за опиоидната криза, довела до смъртта на десетки хиляди хора.

Наркозависим

Нещо не е ясно.Сигурно има грешка в изписването на имената.Оставам с впечатление ,че и двете имана са женски,но може и да греша.

кой е бащата?

Един от хилядите ....

Мисля че е Дарт Вейдър, ама още не си е признал. Ще чакакме следващия епизод.