17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефът на отдела на мистър Лаури/ Джонатан Прайс/ в шедьовъра на Тери Гилиам "Бразилия" . R.I.P.

Виждам със съжаление, че прокаженото българско племе не е пропуснало и тази новина за да излее мръсотията и злобата си. Малко ви клаха и еваха онези с чалмите ппет века... малко... Трябваше да оттърват Земята от такива като вас.

Мълчи ма, руска курво

Бог да го прости, много интелигентно и благородно излъчване имаше.

Нищо против артистите и други таланти, но и те са хора и не заслужават повече пари да речем от един неврохирург. А то едни милиони, едни червени килими.. Никому ненужна лъскавина при все че в 21 век гладни си лягат повече деца отколкото в 20 век.

Комплексар.... Типично за повечето българи....

Все българите сме ти виновни, че не си миеш ръцете и зъбите и хващаш херпеси.

Ми не гледай филми и готово. Те получават пари от труда. Колкото повече се гледа техния труд, толкова повече пари. Напиши нещо сега за художниците, писателите, че и те са виновни, че някой им купува труда.

Т 34 личи си, че не ги разбираш тези неща.По-добре си мълчи.

Много добър актьор. Мир на праха му

Той издъхна спокойно в болничното си легло, заобиколен от своето семейство и близки. Късметлия!

Идолът на майка ми - родена 1941 е бил Жан Маре, моето поколение вече беше продукт на закостенял соцреализъм и затова беше издигната "иконата" на Стефан Данаилов . Децата ми израстнаха с Иън Холм. Интересното е,че внуците ми - на 16, 17 и 10 не се прехласват по определени идоли.Някак по - различни деца растат в днешно време, вълнуват се повече от идеята за доброто, отколкото за "добрите хора".Светът еволюира, дори и да не го забелязваме в ежедневието.Молекулярната биология, постиженията на НАСА и ЦЕРН вълнуват днешните деца повече от фантастиката.А насадени категории за "красота"ги разсмиват.

Твоите внуци може да ги интересуват ЦЕРН и НАСА. Но ще излязат от саксията. И ще трябва да се приспособят, ако не ги евакуират навреме от България мама и татко... И ще слушаш доста гюбеци, и ще ти мирише на тревица от "детската" стая, като ги "гледаш". И ще търсите добър гинеколог да слага спирала, да предписва противозачатъчни. Или да назначава аборт.

Дъртата вещица и мазният негър сега му харчат милионите....

Лайняр!

Той игра възрастният Билбо. Аз ще го помня от "Пришълеца 1" и "От Ада".

нали гадове юдо-масонски !?

Беше блестящ в ролята, да почива в мир!

да вземеш, а и повечето Руски артисти са на светлинни години напред пред жалките бездарни селянчета баращи се за артисти в България

Най-запомнящ се и въздействащ образ изигра във "From Hell" или "От Ада", с Джони Деп в главната роля. Там играеше Джак Изкормвача, който всъщност беше личният лекар на британската кралица. Превъплати се в два коренно различни образа, в рамките на един филм. Мир на праха му.

Аз пък ще го помня винаги с малката му роля в "Марширувай или умри". Навремето - бил съм на 10-12 години, когато го гледах, този филм ме впечатли страшно много. Предпоследната сцената, в която героят на Джийн Хекман пада убит, а Ел-Карим (образът, изигран от Иан Холм) прекратява битката и коленичи до него, за да му отдаде последна почит. По някакъв начин тази сцена ме накара да погледна другояче на човешките отношения и на понятията "дълг" и "приятелство". Далеч по-късно научих кой е актьорът, изиграл вожда на бедуините. Не бих казал, че ролята на Билбо Бегинс е слаба; все пак "Властелинът" не беше филм за него, а за пътя на пръстена от Графството до Мордор. Но и в него, както и във всички останали роли, които съм гледал, този нисичък човечец с благ поглед и мила усмивка успя да даде характер и да слее своя образ с този на Билбо завинаги.

?

Те са си признати гении. Няма нужда някой да ги признава с филм. Но ще помогне младите да се поинтересуват, кои са били, какво са направили за хората. Какво са взели и какво са дали. И че, за да останеш в историята, с позитивна конотация, трябва да дадеш повече, отколкото си взел. Така е и в християнството, а нали сме християни.

Мислех го за по-млад! Винаги е изглеждал толкова жизнен! Чудесни роли направи във Властелина на пръстените, които ще се помнят. Почивай в мир!

Голям артист! Поклон и вечна му памет!

Наскоро (мин. Седмица) го гледах в Пришелецът. Бях забравил, че той е първият андроид в поредицата

Почивай в мир! Живял и оставил. Дай Боже всекиму, дори и повече да остави след себе си.

всяка сутрин във кенефа бе смотания трол писал се фея,да ви е ба у педерасите

Със сигурност повече от теб.

Ми на теб кво ти пречи, принцесо.

Не са го писали с корона

Имай уважениe към мъртвите, Ам Гъл!