17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахааа сега се сетих...тази беше онази дето си придържаше под корема на всички снимки , случайно да не вземе да се изсули отдолу,все едно са тризнаци вътре! То бива позиране,ама ти направо се усраха..

На кого му дреме къде си прави тая турта фотосесия. Добре , че само застаряващите миски раждат деца. Пълнеж да има нещо написано

Грешка: чети ,,като постнат нещо до двумесечните си бебета,,

До абе Благодаря ти за страхотния коментар в 1 изречение. Вкъщи всички се смяхме до припадък. Но са най-трогателни и мъдри, като посегнат нещо до двумесечните си бебета. Такъв връх на мисълта

Искам с Dunkan Хасан така да ни снимат....с чаветата.

Аз предпочитам снимкш само за личен архив. Щастието обича тишината.

само вие ли раждате дяца бе?!

Красота!

Разходка или фотосесия, има разлика.

Ако не друго, поне е една от най- натуралните селянки сред другите миски от БГ, в смисъл че не е силиконова. Иначе произхода е подчертано селячески.

Много е хубава ,естествена земна за разлика от другите проститутки които избират..прекрасно детенце и семейство да са живи и здрави...и щастливи...Заедно с Марина Войникова са най -достойните за Мис България.

Много харесвам това момиче. Най-хубавата ни миска. Естествено красива

Абе всичко добре ама толкова ли няма нещо по-смислено за което да се пише? Кой го интересува, че тази е била на разходка? Ми хубаво, живи и здрави да са, ама съм сигурен, че точно по това време още десетки хиляди майки с деца са били на разходка. Сигурно някои от тях са били и по-красиви от тази. Какъв е смисъла от тази статия? Реклама? ПР? Чесане на его? Запълване на раздела?

Изключителни красиви родители и прекрасно бебе! Да са здрави и винаги щастливи!

Значи всичко живо набляга на външната красоъа ама иначе въобщеееее не било важно. Ми ако са гадняри? Ти пил/а ли си си кафето с тях ?

Не съм си пила кафето с тях и не ги познавам. Затова наблягам на външната красота! А на теб какъв ти е проблемът, че толкова злоба ръсиш?

Много красиво и естествено момиче, което за разлика от много нейни колежки не се обвърза с богат спонсор и даде нормално име на детето си въпреки нейното собствено нестандартно име.