Нанси Карабойчева разкри пола на бебето, което очаква

Мис България 2013 публикува снимки от бременността си в осмия месец

Обратно в новината

Коментари - Нанси Карабойчева разкри пола на бебето, което очаква | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от красивите миски ,заедно с Марина Войникова ..имаме и красиви жени ..а не тези страшни силиконови чучала ..

"Семейни начела"? Редакторчето начално образование ли има, да попитам?

Не, има "начЕлно"

Пожелавам успех на двойката и бебето!

ПРИЛИЧНО ЛИ Е Е ДНА ЖЕНА /В СЛУЧАЯ ТАЗИ ДАЖЕ НЕ Я ЗНАМ КОЯ Е/ ДА ФЕТИШИЗИРА БРЕМЕННОСТА СИ , ДА СЕ СНИМА ЕДВА ЛИ НЕ ЧИСТО ГОЛА, ПОКАЗВАЙКИ "КОЛКО Е НАДУЛА БАЛОНА" ? В НЯКАКВА ФОРМА НА ПЕРВЕРЗИЯ ПРЕВРЪЩАТЕ И БРЕМЕННОСТА, Т.Е. ЕДНО ОТ ЕСТЕСТВЕНИТЕ ПРИРОДНИ ЯВЛЕНИЯ, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ НА ЖЕНАТА! ТОТАЛНО ПОБЪРКВАНЕ НА СВЕТА! ДА НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ "НЕ Е НА ХУБАВО" ДА "ПОКАЗВАШ" БЕБЕТО, ПРЕДИ ДА СЕ Е ПОЯВИЛО НА БЯЛ СВЯТ - А ТЯ СИ ПЪЧИ ГОЛ КОРЕМА И ПОКАЗВА СНИМКАТА ОТ ЕХОГРАФА... ТВА НЕ Е НА ХУБАВО !

Симпатяги сте, ама защо ви е да ви гледа цяла България? Не ви ли е достатъчно да се радвате със семейство и близки?

ПО-ГОРЕ, ПОД ДРУГА ФОРМА!

Смятам , че майката не е в час!! Като се роди и порасне, детето само ще определи пола си, а майката може само да сподели с какви външни полови белези е детето!!!

Е това занятие е за малоумни като тебе, науката днес е напреднала и пола се определя в утробата.

Какво толкова ти дава тази долнопробна титла???

И на кой му пука???

Как тия девойки се уреждат с мъже и то с пари. Мен хич ме няма! Отделно , защо пишете за тази дето разказваше как прави нетрадиционен секс с една част на мъжа си? От него не се забременява. Отвратителна.

Явяват се на конкурси за красавици и ги забелязват. Нансито, спор няма, си е натурална хубавица, а не някой киборг. Омъжена е за човек на около нейната възраст, с нейните интереси (то и тя беше спортистка, ако не ме лъже паметта), а не е любовница на някой възрастен бизнесмен. Изобщо - красиви млади хора, да са живи и здрави и да народят и отгледат повечко красиви, нормални дечица като тях!

1. Обличаш се като прос...тка 2. Посещаваш редовно дискотеките и заведенията, в които ходят мутрите 3. Надяваш се да успееш да изпревариш още стотина като теб в свалянето на някоя мутра 4. Ако се раздаваш достатъчно добре в креватните изпълнения, може мутрата да реши да не те изхвърли на другия ден 5. Надяваш се бащата на мутрата да е някой по издигнат - бивш номенклатурчик, назначен бизнесмен и т.н. Ако всички от горните условия се изпълнят успешно, може някой ден тук да пишат статии и за теб, като тази.

Тогава няма как да се уредиш с мъж с пари.