17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е новина само за майка й. Друг едва ли се интересува от тази жена. Но изглежда доста пошло и как не и неудобно да се рекламира толкова разголена. А може би търси богат дядка.Доан и да е влюбен да бяга далеч

Чистшт рожден ден, Натали! Ти си хубаво момиче, заслужаваш хубав мъж! Дано да хилядите! пп: А защо не можем да кажем, че Милева е урва, която се интересува само от черни патки? Коментарите са заключени? Жената е заклет орнитолог. Пада си по черни, космати, патки. Защо това трябва да се цензурира. Ако някой има мътно, да не кажем тъмно, подзъзнанине, защо от това трябва да пати науката.

"заклет орнитолог"...:)))))))

Барселона? Та там ходят само заблудени китайци. Няма ли за теб Абу Даби, мола в Дубай, Доминикана, Бали. Там ходят всите нашенски моми.

А защо на снимката стои сякаш '98 г.???

Гаджали

ПРОУЧВА ВРЕМЕТО ОТБЛИЗО ! КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ! ВСИЧКО ДРУГО ОТИВА НА СЕКС !

Избързала е. Можеше да дочака Симеон Хасан.

А ве мишки такива гоу бак испания ве.

Скрий се на село бе пезевенк.

Не е лошо този жираф да се покатери на кокили, така ще бъде още по интересен, иначе има пошла, шантонерска визия и БНТ трябва да се отърве от нея час по скоро..

БНТ???

От първата снимка, с куфара на летището, лъха особен ‘моден стил’. Какви са тези ботуши - то връзки, то отворени пръсти, страшна работа! Българите много се възмущаваме как циганите не ни изграждат много добър образ зад граница. И не, че не е Вярно. Но се чудя - а това момиче какъв имидж ни създава, а? По-хубав? Не мисля! Хубава е в лице и определено има хубава физика, но на повечето снимки с дрехи прилича на проститутка!

Те с майка й са известни с това...безвкусица и кич и....ботуши