17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От първата снимка, с куфара на летището, лъха особен ‘моден стил’. Какви са тези ботуши - то връзки, то отворени пръсти, страшна работа! Българите много се възмущаваме как циганите не ни изграждат много добър образ зад граница. И не, че не е Вярно. Но се чудя - а това момиче какъв имидж ни създава, а? По-хубав? Не мисля! Хубава е в лице и определено има хубава физика, но на повечето снимки с дрехи прилича на проститутка!

Не е лошо този жираф да се покатери на кокили, така ще бъде още по интересен, иначе има пошла, шантонерска визия и БНТ трябва да се отърве от нея час по скоро..

А ве мишки такива гоу бак испания ве.

БНТ???

Избързала е. Можеше да дочака Симеон Хасан.

Те с майка й са известни с това...безвкусица и кич и....ботуши

ПРОУЧВА ВРЕМЕТО ОТБЛИЗО ! КАКЪВ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ! ВСИЧКО ДРУГО ОТИВА НА СЕКС !

Гаджали

А защо на снимката стои сякаш '98 г.???

Барселона? Та там ходят само заблудени китайци. Няма ли за теб Абу Даби, мола в Дубай, Доминикана, Бали. Там ходят всите нашенски моми.

Скрий се на село бе пезевенк.

Чистшт рожден ден, Натали! Ти си хубаво момиче, заслужаваш хубав мъж! Дано да хилядите! пп: А защо не можем да кажем, че Милева е урва, която се интересува само от черни патки? Коментарите са заключени? Жената е заклет орнитолог. Пада си по черни, космати, патки. Защо това трябва да се цензурира. Ако някой има мътно, да не кажем тъмно, подзъзнанине, защо от това трябва да пати науката.

това е новина само за майка й. Друг едва ли се интересува от тази жена. Но изглежда доста пошло и как не и неудобно да се рекламира толкова разголена. А може би търси богат дядка.Доан и да е влюбен да бяга далеч

"заклет орнитолог"...:)))))))