Натали Трифонова събира слънце в Доминикана

Красавицата от ефира на bTV мина и през Испания на път за екзотичните плажове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах Българите какво трябва да коментират сега???? Аз по нова година си бях в къщи със семейството в Столицата, Е, коментирайте ДИР БГ

ОТ КЪДЕ ПАРИ ЕДНА СИНОПТИЧКА ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА ?

Айдеее. За да я дават по телефона - и тази захапа ... сламката на кокосовия орех.

Тази доскоро мачкаше чаршафите с някакво черно футболистче от тези, дето идват на килограм в България. А после изведнъж се сети, че има "детска любов". Но така е по-интересно за жълтите издания. Въпросът обаче е друг: Откъде една четяща синоптичните прогнози по телевизията (но без образование по метеорология), има толкова пари, че да си позволи да ходи по почивки по целия свят няколко пъти годишно? И такива ли трябва да са примерите за подрастващите момичета - секси излъчване и смело напред?!?!? Естествено с любезната и не безкористна помощ на разни "фактори". Момето е симпатично, но не ни занимавайте непрекъснато с него - има достатъчно кадри в телевизиите, а и не само, които не са си на място и са стартирали като нея - с хубави личица и секси фигурки.

Тъз съм я жасал в Силистра.Пълна скръб е горката.Като Буратино е в леглото.А Хасанчо има рога от на лос по-клонести.

Най - вероятно казваш истината, щото дълго краките в 99 % са фригидни.иначе не е лоша, краката, но ако не беше силикона на горния етаж съвсем на буратино щеше и да прилича.

обявяват такива новини пред обществото. Не ни занимавай с комплексите си и със съмнителните си съобщения.! Защото или ти съчувстваме за състоянието ти, или се отвращаваме и те презираме.

.... много мъка има в тебе!

Като събере няокй и друг чекор, пак да ни информирате....

Давайте български щерки, напред към синоптичните студия и конкурси, към ТВ, към Брадъри и всякакви формати! Оперирайте джуки, зъби, венци, гърди, бедра, кореми, уши, носове! Силикон, силикон! Ботокс! Родители и Банки - помощ! Пари трябват! Напред! С пълна сила! Ако нямате жирафски врат/шия, равна по дължина на целия ви череп - тежко Ви! Малдиви! Кариби! Хаваи! Доминикана! Лелеееее! Напред, че ще изтървете кьоравото! Напред! С предниците си, с нахалство, с продажност....на морал, чувства, дълг към родители и семейна чест, с продажност и отрицание на чистота, чест, девственост.....ха-ха - остарели думи и ценности! Напред! Напред! Важното е да се снимате с високи сценични ботуши и развети коси на летищата, изпълнени с хора, просто... с урбанизирано-практични дрехи, почти работнически. Да се снимате на плаж, легнала в шатра, екзотичен шезлонг, да има палми, вълни, пясък и ..... опънатите Ви глезени и ..... нещо в деколтето на банския! Това е Смисълът на живота! Това е Целта! Това е Щастието! Без тези селфита, траещи миг сте едно голямо НИЩО! Животът няма стойност. Нищо, че ще се подмятате от мъж на мъж и от съпруг на съпруг, гонейки парите, печалбите, шезлонгите, но ще живеете като "самотни майки", продавайки прецъфтялата си плът за дневната дажба на детето си! Нищо, че ще останете бездетни развалини, съсипани от неуспешно имплантирани силикони и спъхнати от ботокси! Важно е да се живее на момента - сега, сега и само сега! Пари, стойки, пари, стойки....и радост от предизвиканата завист /уж противобожествено чувство/. Но пък си има все пак, поне три дни в годината да се ходи на църква и да се иска още и още! От Бога. Пък после плачели. Че и страдали.

Доминиканската република е най бедната в Карибите и най евтиното място, момичетата там са по $5-10 на нощ..въртят дупетата и смучат с тях туристи средна класа..

Объркал си рейса пич.. забравяш братска Куба или дори Хаити. Бедни са да, доминикана, ама не са най бедните. Кубинките са по 5-10 $ на нощ ма не знам по чии вкус са ..

Хасан и той ли събира тен или си има по рождение

Ей , тия жени не спряха да се чеплезат и продават по медиите

Спрете се бе злобари. Какъв ви е проблема, Натали е красиво момиче и какво Ви бърка какъв е нейният приятел?

Доминиканската Република е голяма страна, на един общ остров с Хаити. казвали са ми, че е райско място, за разлика от Хаити, една от най-бедните страни, където всички гори са изсечени. Най-невероятното е, че Доминиканската република е завладявана от Хаити. Населението говори на испански, предимно са мулати. Белите и черните са по равно и са по-малко от мулатите, Доминика е едно малко островче. Населението почти изцяло се състои от негри и практически няма бели и мулати. Официален език, английски. Членка е на Общността на нациите /британската общност/. И в двете страни индианците са избити. На тяхно място са докарани роби от Африка и местните хора са техните потомци.

Доминиканска република ( на български) е точно ДоминикаНА ( на испански и официален испански). А Доминика ( без НА ,накрая) е Френска доминика. ( с официален англиски език) Така ,че Александа и компания да идат да си доучат географията.

не е френска, а независима държава, а езикът е английски, защото е била колония на познай кой.

не съм казал,че принадлежи на Франция , просот така е известна в онзи регион. Споменах го, за да подчертая разликата от ДоминикаНА , с която доста я бъркат . Затова съм уточнил , че официалния език е английски за да не си мислят , че е ференско владение.

Браво на тъпкача Доган Хасан, докато расистите се плюнчат.

Има си хора за всичко!

С такава жена, здрава работа трябва! Работа, работа и пак работа!

Нека да заработва сега момичето, после на дърти години трудно става.

Аз на мястото на президента Плевнелиев щях да избера Натали! Тя повече ми харесва! Деси Банова е грешен избор!!!

ПЕНИСА ! (28/ 8).

Доан хасан и натали Трифоноф... Разтопих се от умиление направо! Сега да вземат и да си направят еднималки жасмин и хюсеин... Каква идилия ше настане, не ти е работа.

изобщо не е скъпа дестинация и всеки може д аиде до там,но едва ли всеки ще едоволен след това.

Хубаво момето, ама няма какво да ти напълни шепата...Мъкаа.

Докато е млада и дашна лесно ще си намира спонсори за ексКурзии и дранкулки, но като одъртее идва трудното.

Наоми Кембъл е на 48 и още разни олигарси я търсят и желаят. Не опира само до младост, а до красота, това е.

Наоми Кембъл е име. Някой просто иска да си начеше егото и за него да се говори като "приобрел наоми", ако ме разбираш какво искам да кажа. Иначе Наоми не може да стъпи и на малкото пръстче на 50 студентки от "града на греха" под Околовръстното в София...

В днешно време синоптичка да си. Може да забършеш даже президент.

можеш за забършеш чехъл, кво те впечатлява?!?

Е да е, ама Нека Цецка Цачева стане синоптичка, пък да видим кой ще забърше :)

Хасан да и спре софрите, че на първите снимки си личи едно леееееко коремче. Не е фатално де, ама мерки се взимат навреме. Иначе благородно му завиждам, Натали е може би най-красивата от всички синоптички

До тук бях с гледането на прогнозата, представяна от това момиче на Хасанчо.

Доан се е стиснал малко,не е дал пари за силикон

На мен лично много ми харесва Наталия.Млада,с приятна външност,всичко и се разбира. Чудно ми е например какво държи в ръцети си Стаси ?Ами това е едно дърво .

Сиромашко невидяло.. Завели го и бърза да направи фотосесия, да информира де що може

малки ц...

Хора, разберете, Доминикана и Доминиканска република са две коренно различни географски понятия.

точно така е

Я НИ СВЕТНИ ЗА РАЗЛИКАТА

Да, обаче има съвпадение на имената, Доминика е остров от Малките Антили, а също така е и друго название на Доминиканската Република, която се намира на остров Испаньола от Големите Антили...

едното е доминика, а другото доминикана ! Но доминикана и доминиканска република е едно и също!

си се объркала ,че и напъваш да объркаш другите. Кажи си каква е разликата според теб , щом твърдиш,че я има.

Такава екзотична ваканция струва немалко пари. Тези момиченца, които ни показват времето от къде ги имат? Тази не е единствената такава. Вече прави впечатление една каста от млади хора, живеещи доста луксозно.

всеки с проблемите си... аз имам мниго пари но нямам време да ходя . ако имах време нямаше да имам пари.. то това е дяволски кръг, ей... колко пари са 3-4000 долара?а колко дена отнема? изкарвам 1500 на ден. ако спра да изкарвам, и отида за 10 дена някъде, ше съм с 30000 назад ?! защо по дяволите ? (15000 няма да изкарам, и още толкова бих похарчил)

Да си жив и здрав да печелиш, но си превърнал парите в цел, а не в средство... Заеви ги тия 30К и си направи един хубав спомен...

ТоТи..хора като тебе не разбират, че е много трудно и изисква известна доза късмет, за да хванеш възможност да изкарваш добри пари. Когато това го разбереш, и възможноста изкочи, тога ще видиш че трябва да изцедиш тази възможност докрай, защото тя няма да е вечна. Ще почиваш после. Даваш 200% от себе си всеки ден, докато може, защото ако знаеш какъв АД е когато няма!!!! Не познавам момчето с коментера, но парите (за България) са много добри, и ако му е паднало, го разбирам защо никакви почивки не го блазнаят. И аз така бях преди време след много години глад....после попаднах на добър бизнес дето седмично изкарвах повече от колкото банкерите в Лондон изкарват за 3 месеца. Захапах го като Питбул и не пуснах докато не бях сигурен че съм го изтискал максимално.

Жив и здрав да си,дълго време да изкарваш много пари...щом едно пътуване за теб е загуба на пари,то явно и животът ти е загуба на време.Ще се намери кой да е щастлив с твоите пари,а и трябва да ти е ясно,че няма да ти "вършят" работа под земята :)

До Аз(нерегистриран) По правописа ти се вижда,че си разчитал само на късмет,иначе образоваността ти куца :)

от кокосов орех със сламка?невъзможно! сламките са забранени по нашите географски ширини от години.

Като стане булка на Д.Хасан дали ще и разреши така да се покаже на плажа? Да не е с бурка, като на снимката от вчерашният плаж на Малдивите, където 3 "пингвина" с бурки бяха влезли във водата.

Кой е Доган Хасан ?