Наталия Симеонова се завръща в телевизията

Наталия Симеонова наесен отново ще работи като водеща. Вместо да сдобрява влюбени обаче, водещата ще посредничи на българите да вършат добрини на свои роднини, приятели и дори непознати.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Симеонова се завръща в телевизията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да промени вида си, да си оправи стила на обличане, да излезе от лигавото амплоа и тогава да мисли за нови проекти. Изобщо не усетих липсата й, нито на предаването й. Тя не е журналист, а посредствена, лошо изглеждаща, водеща.

Джуджето Наталия.....

Тук май доста от коментарите са написани от една и съща ръка.... Всички позитивни коментари са в един стил. Падение голямо :)

Иска ти се.....но не е така!Като изключим рошавата коса и странния начин на обличане, Наталия си е професионалист и явно хората виждат и оценяват това!

Наталия е много интелегентна жена, истински журналист, за разлика от много други миски,които се мислят за такива.Хубаво е, че се връща на екран ,но си мисля ,че трябва а се заеме с нещо по-сериозно а не с такива леко лигави предавания като "Море от любов".И все пак ще ми е интересно да я видя отново..

Гаргамелиос,недей така ,и бабите са хора и се моли и ти да стигнеш до баба или дядо ,не знам какъв пол си.

Сакън!

Не бе, стой си почивай. Не ни го причинявай... отново, моля!

Да се мери рейтинга на предаванията...как може една такава кокошка пак да я пускат на екрана...само бабите я гледат

ПРЕДАВАНЕТО И ЩЕ БЪДЕ ПО К А Н А Л-3.

Много ми харесва и като жена и като водеща и се радвам че пак ще я гледам,сигурна съм че ще бъде интересно предаване като "Море от любов"Успех мила Наталия,да си жива и здрава!

Яяя, да не би да е откраднала идеята от едноименния филм с Кевин Спейси и Хейли-Джоел Озмънд? Нее, тя не прави такива неща ...

Браво показа на всички, че си гледал филма. Сега покажи, че можеш и да четеш и ПРОЧЕТИ ОТ КЪДЕ Е ВЗЕТО !

Наталия е страхотна - има много добър усет за хората. Радвам се, че отново ще е в ефир, но... искам си Море от любов!

на мен много ми харесва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

zlobarski komentari 6te ima vinagi no da ne ti puka Natali! Umna i hucva taka 4e davai napred!

Аз я харесвам! Наталия е интелигентна и позитивна (за разлика от някои други водещи).

Наталия има належаща нужда да се вслуша в съветите на някой стилист. Облеклото и е под всяка критика. Не подхожда нито на фигурата и, нито на нищо.

Ако Кремена Халваджиян и е стилиска, по- добре да се скрие!

ужасс

Ужас, поредната боза на бТВ! Тези освен бози друго не излъчват!

Харесвам я, но вече трябва да помисли за външния си вид. Стига вече тая лъвска грива, широки роби и т.н. Време е за промяна. Вярвам, че ще се отрази добре и на нея и на нас, зрителите!!!

Господи, колко е сламена! За блондинките знаем, ами тя като не е блондинка, а сламена? И кой и е казал, че тя е родена само за екран? Има и други дейности, които би могла да опита...

много готина жена и позитивен човек!искрено и се радвам! много различни с ден!пожелавам успех! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази руса марула плаши много, какво общо има с телевизията?

О не, пак ли!...

Много приятна новина.липсата й на екрана се усети.На добър час, Наталия,имаме нужда от интелигентни,одухотворени личности!!!

Ами като е толкова одухотворена , да не занимава публиката с разни измислени сълзливи истории, а да направи нещо смислено, познавателно, провокиращо мисленето на това общество, което има в момента крещяща нужда от ПРОСВЕТА! Социалните дейности трябва да бъдат обект на други инститициии, а не да са обект на Шоу!!!Но за съжаление какво да очакваш от хора, превърнали собствения си живот в Шоу!Нямаме нужда да "консумираме" човешки съдби - подобен вид "храна" е за низшите духом, обществото има други поребности!

Желая на Наталия успешен старт на новото предаване.Аудиторията на предавания с такава тематика е предимно от домакини и пенсионери,но е хубаво по младите да видят,че освен насилие,жълтини и подигравателно-тъпи шоута има и човешка доброта,състрадание и благодарност.Успех Наталия!

Защооо.....Неееее!!!

В коя телевизя ще работи,за да не я гледам....

Аз, като не ти се гледа Наталия гледай си оная работа. Виждали ли сте по-красива, по-нежна, по-мила, по-позитивна водеща от Наталия. Браво че се завръща, ще я гледам с интерес и наслада.

Навлажниха ми се очите.Къде ли ми е кърпичката?

ти шегуваш ли се?