Научиха крави да ходят по малка нужда в гърне

По този начин пазим природата, казаха учени и припомниха, че урината на добитъка е екологичен проблем

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А българите кога?

Е как пък кравите от времето на бабите и дядовците ни не замърсяваха екологията, а сега я замърсяват??? Ми то е така,щото сегашните крави са пълни с антибиотици и отрови,та като се изхождат, сигурна земята под тях ври.

Най после. Стига са пикали в млякото.

Нашите мъжкари си пикаят до колите, спирайки на пътя, без да им пука, че покрай тях минават стотици коли и им гледат сеира. Толкова нагла гледка няма да видите никъде из Европа. Вчера, само от София до Русе, поне 20 такива пикаещи хич не се притесняваха да си вадят достойнството и да пикаят без да се крият дори... Е, такова представление само в Татковината се наблюдава...

Явно завиждаш, за това че ние мъжете можем да се изпикаем като мъже. Жените пикаят два пъти по-често от мъжете, но никой мъж не е взел да реве, за това че жените пикаят. И ако не ти харесва глетката на пикаещи просто не ги гледай. На мен като не ми харесва някоя пачавра как се е разголила просто не я гледам - не рева като малко бебе.

Това е първа стъпка към достигане нивото на ресторанта в края на вселената от Дъглас Адамс

Гейовете сега посегнаха и на кравичките да ги учат да пикаят клекнали.

Кравите обогатяват почвата по естествен начин, а тези фермери като ги затварят в разни сгради от лакомия за да печелят повече изкарват че животните са проблема. Голяма тъпотия.

А по голяма кога ? И с тоалетна хартия...

бе то добре, ама като са 1000 крави не знам как ще се редят на опашка

В Ковид отделението на Търновската болница карат болните да правят същото в стаята, защото им е забранено да излизат.

Кретени, сър!

Абе и аз тъкмо го научих коня да не яде, и той вчера да вземе да умре!

Те добичетата и в кланицата сами си влизат.

А сега остава да научат Факултета и Филиповци на същото

А на някои хора им се стори фалшива вчерашната новина за гласуването в ЕП. Зелените наистина искат да забранят яденето на месо и млечни продукти по етични и екологични причини.

Сега и гърне ли трябва да почиствам?!

Моля спрете да наричате тези грантаджии "учени"!!!! Урината била вредна за климата?!? Това само умнокрасив ум може да го измисли.

То затова новината е в рубрика "лайф"