17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много Любов!

Ама има зъби като на кобило

Красиви, успешни и щастливи! Да са живи и здрави!

На латина мяза, мъжът ѝ сигурно си мисли, че България се намира до Коста Рика.

Объркал се е с Боливия

Ми честно казано момчето е симпатяга, за разлика от орунгелите германци (бедни, грозни и тъпи) с които се движат повечето българки в Германия. И все пак е ужасяващо българската жена как чака да прекъсне с всичко българско. Толкова много българки омъжени за чужденци има, които веднага си сменяват името. Няма втора такава нация. То нормално като отидеш в друга държава да пробваш туй онуй, но за по- сериозно аз чаках докато си намеря нашенка. Не знам защо българските жени са толкова объркани и мразещи произхода си

Да и е честит и да му се радва. ❤

"Да Й е честит" . Чак набора си написа, все едно сте представителни с нещо. Неграмотник.

Американците крадат и грабят, и с Бъза си от по света и у нас. После с парите от награбеното купуват, мозъците, жените, децата... всичко, що е останало за купуване. За радост на зомбитата по света и у нас.

от голият гъз, американците ве, Троле? Кои "американци" имаш в предвид? 300000 БЪЛГАРИ в Чикаго? 1,5 милиона арменци в Лос Анжелис? 3 милиона поляци в Чикаго? 6 милиона руснаци в САЩ? Или индийците, корейците, асирийците, кюрдите? Или най-голямата "чуждестранна" общност в САЩ - китайците? Колко черкви и училища си построил в България? Българите в чужбина ДАРЯВАТ за строеж на черкви и училища, където българските деца пеят "Мила Родино" с ръчички на сърцата ..... И не учат интегриращи приказки за "Добрият циганин".

Поне е бял :)

Не е ли по-добре да беше жълто-черен, еее?!? А уж си "ботевист"...

Валя има нов Моро

Засрамете се! Ужасно грозни коментари за едно младо и красиво момиче. Какво значение има дали ви се харесва на вас на външност или не? Риторичен е въпроса, усещам че трябва да ви се обясни предварително.

Казала "Да", като, че ли е била в дилема и съществувал и вариянт Не

Сега ще му рита топките безплатно. Грозните бързо се уреждат.

му излезна късмета. Ще му вкарва гол след ГОЛ! Да забрави сухите мрежи!

Как па се бизнесмени избират бе ? Ако не беше бизнесмене нямаше и да го погледне. Прав е бил Наполеон. Жените са курви ..

Чета коментари, че жената била грозна. Не е красавица, но е симпатична. Един приятел страшно си пада по спортен тип жени. Казва че като им води релефните тела и полудява, това му е достатъчно, не държи да са красавици. Асоциацията му била, че са много здрави. Та сигурно и тоя пич си пада по здрави стегнати тела.

Чудят кой е мъжът в леглото...

Парата прави борбата.

раната прави борбата? Не трябва да си измисляме така!

В Дания няма да и е лесно, ама да заповяда. Ще има културен шок и за двамата!

Да са живи и здрави :)

Сладури... Да са живи и здрави, и да научи децата на Български!!!

Каква конска захапка. Като сложим и тена. Акъла. С тя разлика,че тоя вампир е у Америка а аз у кочината си.

Като чета какво пишеш явно заслужаваш да си там където си

Незнаещ нищо

Такива......а аз....

Ромски амбиции отатък океана

Язък за хубавото момче.

Няма да вземе българин, я! Много е готин мъжът й, млад, красив, че и богат! Пожелавам на всеки

С такова мислене всичките ще си гледате деца от няколко брака и то разведени.

Защо мислиш че си умираме да раждаме деца от някакви нещастници, неща си ги раждат сами като много знаят

Защото раждате. По презумпция сте малоумни.

МИЛИ ХОРА Е ТАЗИ ЗЛОБА И ЗАВИСТ.АЗ ИМ КАЗВАМ ЧЕСТИТО И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ. ТОВА,ЧЕ СА НАПИСАЛИ БИЗНЕСМЕН И ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ ИДВА ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ Джутналя. Тия ако не пишат глЮпости няма кой да им чете пасквилите. И РАЗБИРА СЕ -НЯМА ДА ДОПУСНАТ КОМЕНТАРА МИ.

МИЛИ ХОРА Е ТАЗИ ЗЛОБА И ЗАВИСТ.АЗ ИМ КАЗВАМ ЧЕСТИТО И БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ. ТОВА,ЧЕ СА НАПИСАЛИ БИЗНЕСМЕН И ДРУГИТЕ ГЛУПОСТИ ИДВА ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ Джутналя. Тия ако не пишат глЮпости няма кой да им чете пасквилите. И РАЗБИРА СЕ -НЯМА ДА ДОПУСНАТ КОМЕНТАРА МИ.

тази е егаси плашилото грозно. хем просто, хем грозно.

Много е важно да се отбележи, че е БИЗНЕСМЕН. Ако беше прост учител, нямаше да го споменете изобщо.

Евдокията я бях гледала в интервю преди няколко години. Още тогава си каза момата, че няма да се продаде евтино и ще търси богат мъж. Впечатлението което оставя е на доста пресметлива простовата мома с голямо самочувствие. Гледам оправила е зъбките. А тоя бизнесмен...

о аз я помня от онова интервю- проста, необразована и адски грозна. Типична пробивна БГ селянка. Да му е честото на "бизнесмена". Хахаха

Асо си беше взела цървул като тебе, щеше да ти се хареса ли - НЕ. И тя го знае. Умна е и за това те е прескочила. Природа, способните мъже оцеляват.

и не му бий дузпата..успех

Хм..... Много интересно кой пък е запечатал специалния момент, нали уж били развълнуван, тя изненадана.... Аман от театри

Случаен минувач по плажа! Честито да им е и на двамата, ама у Дания хич няма да им хареса, това не ти е Калифорния, няма слънце, студени хора, ама да опитат.