Най-глупавите неща, изречени някога от американци

"Нидерландия? Това не е ли страната на Питър Пан?" и още редица забавни въпроси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама американците нещо умно казвали ли са ?

"Възпитаник на университета "Харвард" попита баща ми колко време отнема пътуването от Ню Йорк до Дъблин с автомобил." Taka: От Ню Йорк, щата Ню Йорк до Дъблин, щата Охайо са 886 км и се пътува 8 часа и 3 минути с кола.

Така си е! В САЩ и в Канада са такива! От личен опит мога да потвърдя! Личната им култура е много зле! Ама и бай ганя не е много цвете! Не случайно 90% от емигрантите ни са некви черноработници!

личната култура - общата култура

Като се има предвид че по-голямата част нямат дори паспорти и много не са излизали от щата в който живеят, това е нормално да има една маса от хора, които не са особено запознати с останалия свят. Нека не забравяме че много от щатите са по-големи от цели държави в Европа.

За американците специални ли Тъпомери ли се произвеждат?? Защото китайските тъпомери явно се трошат с поглед в САЩ.

99% процента от Тръмпанарите са такива слабоумни в САЩ! Много от тях нали си ижектираха и пиха белина след изцепката на Тръмпанзето! Останалите в САЩ обаче пътуват много по света и са били из целият свят! Знаят и други чужди езици! Все пак САЩ е 350 милиона има ги от тоталните кухи дъмасове до супер интелигентни хора!

Китайците са много по-прости от американците! Поне 80% от китайците са тотални животни!

- Откъде си? - България. - Аааа, Боливия. - Не, България. - Аха. (уж, разбиращо) - Там ядете ли кучета. - Не, само паяци. - Аха (този път разбиращо, но без помен, че разбира подигравката) - А телевизия имате ли. - Представи си, да! - За Бритни Спиърс чували ли сте? - Да. - Ама наистина!?

тъп, по тъп, най тъп, американец!

Една от тези в някакво предаване беше безкрайно учудена как може да има страна, която се казва Пуйка. (Turkey на английски е пуйка, но и Турция). То и някои българи се чудят как някой може да живее в Сърби Я!

И любимите ти руснаци не са много умни! Средностатистическият руснак е тотална свинья! За иконите им с лика на сталин и путин всичко е казано! :))))))

вероятно ще му се наложи да си купи специална кола, с която да преплува океана...

Някой българин може ли да каже столицата на щата Охайо или на Тенеси ? Може ли, без да погледне в Гугъл ? Ама я да се посмеем на хората, които са толкова тъпи, че притежават 90% от водещите световни университети.

Не коментирай нация, за която знаеш много малко, още повече за нивото и на образованост. Едната нация - американската няма и 300 години, а другата е над 4500 години. Освен това американците не могат да произвеждат тъпомери - процесорите за тях се произвеждат в Тайван - там пак са китайци. Но няма проблем да отскочиш до САЩ и да си купиш американски тъпомер /пак е китайски на с много по-голям обхват, няколко порядъка повече- издържащ на американската тъпота/. А ако знаеш кой е 13 американски президент имаш диплома за средно образование и издържана матура. Виж за чин майор не знам дали ще ти го дадат само, ако знаеш кой е 13-ят президент на САЩ.

Да, като най-тъпите са в Харвард, Станфорд, МИТ, Гугъл, Yale, Apple, Tesla, Adobe и ред други сборища на тъпанари :)))

В предаването си правиха майтап по тяхно му с имената на Турция и Унгария. Блондинката каза, че знае за страна с име "Пуйка" - Турция на английски се пише и изговаря както и пуйка (turkey) - но още не е чувала за страна с име "Гладна" (Hungry) - игра на думи с Унгария (Hungary) ; беше си направо режисиран американски хумор.

Някъде се крият по-успешно.

в които руснаци преподават на азиатци.

А и никой не пита американците кои са областните градове на Варна или Русе, нали;)

Ама редовно взимат европейските Нобелови награди. Включително и афроамериканци. Има някаква конспирация и трябва да я разследваш.

Прав си. Още на са вкарали в учебниците ни по география столиците на САЩ-ти. Сериозен пропуск, за който си заслужава да събереш подписка от родителите на децата за промяна в учебниците. Мразя чуждопоклонниците. Преди се кланяха на Изток към Москва, сега се кланят на Запад към Вашингтон и малко по-близо в ЕС. Американците са тарикати и си купуват с напечатани долари всичко, в това число и хора с акъл.

"Руснаците идват, руснаците идват! Те са навсякъде! Аз видях руски войници!"

Даа, мечтай си. Number of Nobel laureates by country Country United States 388 (390) United Kingdom 133 (134) Germany 109 France 70 (71) Sweden 32 Russia/ Soviet Union 31 Яаа..каква изненада, тъпите амриканци с 12 пъти повече Нобелови лауреати от руснаците...и три пъти повече от следващите в класирането :)))

United States 388 (390) United Kingdom 133 (134) Germany 109 France 70 (71) Sweden 32 Russia/ Soviet Union 31 Яаа..каква изненада, тъпите амриканци с най-много Нобелови лауреати

Русофилистичките и почитателките на мишкоядците нещо се радват тук, ама да попитаме русофилистиците, как се чувстват, тези тъпи американци винаги да ритат задниците на големодушите и високоообразовани руснаци... Нали осъзнавате, че руснаци са и чукчуте и всякакви хора из Русия... Да не говорим за лапачите на живи мишки, които поне половината не знаят изобщо къде се намират и гладуват масово из селата!

И няма нито един от великите им любими на родните комундета китайци, а! ХиХиХи

Разлисти малко информация и ще видиш, че всеки щат си има официална столица. :) Ако разлистиш и малко икономическа информация, ще разбереш и защо не става с "простото печатане на долари". :))) Ама ти дръж самочувствие, все пак в кварталната кръчма има обяснения за всичко.

Кво значение има на колко години е една "нация" е, хахав! ХиХиХи Тотално се смахнахте комундетата! Египет, Ирак и Индия като са на 5 000 години да не кипят от интелект сега всички там!

От чужденците, с които ме е сблъсквала работата, китайците да най-големите мизерници и най-нечистоплътни. Повече дори от едни ортодоксални евреи, които не си миеха ръцете след ходене до тоалетна и се къпеха сигурно един път в седмицата, щото от пет метра миришеха на пот. От чужденците най-близки до нас усещах португалците, гърците и румънците. Макетата не ги броя. Сърбите малко надменно го дават.

Е тя, птицата е кръстена точно на Турция. Не е съвпадение.

Че нали те си ги избират чрез тъй наречения "нобелов комитет" бре знайко! Само си спомни кой беше последният лауреат за МИР!!!! ---- Обама, най-големият войнолюбец.

Статистиката е подвеждаща. Раздадени са към 900 нобелови награди и над 200 от тях са отишли при евреи.

някоя рускиня ти е теглила шута, щом толкова ги мразиш руснаците

Рускините стават само да им теглиш по една във всяка дупка и да ги изриташ като парцали като се размрънкат!

Яааа каква изненада......кой номинира "лауреатите"... Китай, Русия, България? Сляп си за реалностите, драги....

Това е нищо....простотията е вече генно заложена у хамериканците. За тях света се свежда до тях,Канада и Мексико.

Добре, че имат и нормални, а не са само либерастки лицемери. Тръмп беше свежа глътка въздух, но ти си прекалено тъп, за да го осъзнаеш.

Явява колко си умен! Защо ли е така??? Колко от тях са родени в САЩ?

Логично след като там има поне 10 млн имигранта от комунистическите кочини раСССия и чайна! ХиХиХи

Местните са мноого по-тъпи... чужденците балансират... като се замислите нито един американец не би изобретил каквото и да р ако не е заграден от чуждестрнни учени... опита ми е че доста от тях са потресаващо глупави и необразовани...

Я им виж имената и от къде са нобелистите....един няма американец, всички са купени и присадени в хамериката..

Според кАмАнистите САЩ били тъпи, а робите в техните колхозни клозети били умни! БУХАХАХАХАХАХА Добър виц, дрОгаре! И що сте бедни тогава! Щото сте прости или сте проЗти щото сте бедни, дрОгаре! ХиХиХи

Руснакът се събужда сутрин и отива да се измие. Мие си зъбите. Впрочем, четката за зъби е патентовал през 1870 година американецът Уодсуърф. А пастата за зъби в тубичка е изобретена през 1892 година от американеца Шефилд. В Русия това достижение на Запада пристига едва в средата на ХХ век. Ако руснакът е мъж, той, като правило, се бръсне сутрин. Някои предпочитат електрическата бръсначка. Тя е изобретена през 1927 година от британеца Шик. Но много мъже в Русия избират бръсначка с дръжка с тъничко ножче. То е изобретено през 1895 година от американеца Жилет (в НРБ, се продаваха съветските му имитации, които бяха тъпи, като производителите им, а ножчетата Жилет бяха сред най-желаните подаръци за мъже. Ако пък става дума, за рускиня, тя се гримира. Фон дьо тен, пудра, крем… Впрочем, очната линия е измислена от британеца Ромел в средата на ХIХ век. После, в началото на ХХ век американецът Уилям я усъвършенства за своята сестра Мейбелин. Така се е появил спиралата за мигли Maybelline, която превзема целия свят. А през 1958 година Елена Рубинщайн изобретила най-накрая тубичката с четчицата…

за американците не знам, но по-големи ТЪПИЗМИ от тези в дира не съм чел никъде другаде

а такива като тебе чупят тъпомера, понеже си мислят че светът се върти около тях и около кочината в която живеят

Iи си толкова тъп, че четеш за да пишеш) шитните си си на нещо изобретено от руснаци! Да мойто момче, телевизора и телевизията са изобретени от руснаци. Както и менделеевата таблица, радиото както и една камара други неща. А че лудите говеда са си тъпи като гъзове това си е факт който целият свят знае!та дебелите не зная такива неща които дори някой първокласник ще ти ги кажа в България.

Че все си олигофрен лудите говеда с олигофрени това знае целия свят все пак тези дебили дори не знаеха кой е Колумб идиотите! Или америго Веспучи а да не говорим че неграта в гетата на тая кочина от третия свят Америка продължават да си мислят че те са коренно население на Америка факт наскоро го гледах в туба интервю на някакви негърки, които това обясняваха че дори Америка не била открита защото тя си била там и те винаги живеели на Америка А това че индианците са коренното население изобщо и ме интересуваше какви не знаеха защо Америка се нарича новия свят или защо индианците се наричат индианци А бе олигофрен са си лудите говеда най прости животни в целия свят просто факт.

Той и Обама е нобелова награда за "мир".

да ми кажете, колко от тези, са коренни американци и колко са емигранти от Европа, Азия, Африка или други континенти? Май ще ви е трудно да ми кажете. Повечето Нобелови Лауреати са или ЕвроАмериканци, АфроАмериканци, АзиятоАмериканци и други НеАмериканци!