Най-големите конспиративни теории в поп културата за всички времена

От прикриване на смъртни случаи до клониране и фалшифициране на бременност - тя е пълна с безумни събития

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българина обича да си обеснява света чрез конспирации и Баба Вангищина! Като човек от камената ера който си мисли че няма нищо случайно боговете решават кога пуснат дъжд и му пратят мамути. Колко хубав би бил света ако наистина нямаше случайности и всичко беше продукт на внимателна манипулация....

Тупак и Биги наистина е възможно да се убити от властите, но не заради войната в рапа, това са пълни глупости. Просто са имали огромно влияние върху хората, както много други музиканти, които странно защо умирят в пика на кариерата си. Даяна наистина е убита, не знам защо изобшо се смята за конспирация. Толкова доказателства има, че направо е смешно.

Ако имаш смелостта да дръпнеш малко камерата, ще ти стане ясно, че тази индустрия се командва от откачен сатанисти. Голяма част от артистичните звезди, които боготворите още от малки са продадени на тази мафия. След това им намират полза в създаване на истории и "култура" за масите, като целта е да се нарушат естествените човешки ценности и да се заменят с изкуствени през валидация и нарцисизъм. Естествено всичко това е нормализация и на масов консумеризъм. За пример в момента "рап индустрията" радко произвежда клипове без продуктово позициониране. Да не говорим за доказаната гей част на генгста "рапърите" с международен успех. Всичко е парлама за балъците. Убиването на "артисти" и звезди освен ритуално значение (определени дати) носи и огромни печалби от права. Данните са публични, но никой не иска да погледне, защото създадените историй са по-романтични и генерират повече комфорт за потребителите.

чеБ.Б. е кралят сльнце.

Не, разбира се. Всичко е както казват по медиите, защо трябва да карат хората да си напрягат мозъчетата.

Еленко...ти ли си?

БиБи Кинг не са го чували нито на източното, нито на западното крайбрежие

И аз като се погледна в огледалото и направо не приличам точно на себе си от преди 20 години. Клонирали са ме и са ми реплейснали спомените - не съм същата Гупа ! Хора помогнете :) !

Кви българи бе тиква ! Това са конспирационни теории от УС и УК - да не сме ги измислили тук ! Толкоз си прост че само изказването ти е за пример, да разберат хората колко кухи парчета има по тоя свят, хейтър шибан . Стига хейти българите, ще ти се върне !

И моята жена разправя насам натам, че уия ми е 25 см. ама не е така.

За Елвис у истина. Засичам го всеки ден, защото живее в моят квартал.

Истината е , че бъдещето не съществува , освен настоящето . Но тежко на тоя , който трябва кармично да преживее нещастие . Но и това може да се промени до някъде , стига и човекът да се промени .

Английското кралско семейство е част от поп-културата? Wtf?

Нещо не е наред в това , което казваш. Да не би да говори за комшията Ви , па на теб да ти се причува , това което искаш да чуеш?:)

ПОРЕДНИТЕ ПРОСТОТИИ КИМ Е ИЗВЕСТНА, ЩОТО Е ИЗВЕСТНА ................ И КАТО ИМАШ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ГЪЗ ДАЛИ НЕ СЕРЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ЛАЙНА ................. РАЗМИСЛИТЕ ОСТАВЯМ ЗА ВАС :-)

Бритнито да не се шашка, при нас масово, на 100% чалгийте само си отварят устата, плей бек му се казва.

Не знам за гласа на Бритнито, но имам друга теория на конспирацията с нейно участие. Мисля, че някой или е прокълнал Бритни или експериментират с наноботи вградени в изкуствени тъкани при нея, защото откакто спечели делото срещу баща си, няма снимка с дрехи!