17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е относително, дори и тия съвети са такива. Всичко опира, най-вече, до умствения багаж, до взаимното уважение и изградената философия за живот на двойката. Това е като локомотив с вагон, почне ли да си мисли вагона, че е локомотив, обикновено се случва разделяне на двойката.

Всичко опита до личностно порастване на индивидите. Проблемите във връзките са следствие или на илюзии или на липса на правилна комуникация. Връзка между непораснали индивиди основана на проекции, социални модели и компенсаторни механизми не съществува дълго. Когато индивидите са наясно със себе си и го комуникират истински, тогава има връзка. Останалото са статуси във Фейса и Инстаграма.

Всичко е относително, но конкретно за нуждите са прави. Като жена винаги ме е бвесявало как трябвало основната ми задача била да се грижа за нуждите на мъжа. Да, ама по цял ден съм на работа, първо, и второ, аз нямам ли нужди, децата и дома ми нямат ли. Истината е, че ако двамата не се грижат за всичко, връзката е обречена.

Не се съобразявайте с допотопни изисквания от рода на това как да се грижите за мъжа. Такива са най-обикновени лекета, но за това основна заслуга имат майките им.

"които постоянно спорят, карат се, викат си, сърдят се и се ядосват един друг, но въпреки това остават заедно." Е, и каква е далаверата да се остава заедно в такива ситуации? Да се провери на финала кой ще остане без нерви пръв?

Някои просто не могат без скандал, стимулират се и си прекарват добре. В крайна сметка тяхна работа. Всеки да си живее така, както смята за добре, а не да слуша разни, защото докато си проумее грешката, ще е фатално късно.

Далаверата е да смачкаш противника, партньора като противник. Тези са с по-изявен Марс (Мангал) предполагам.

Имам много силна връзка основана на взаимно доверие, честност и безкористно удоволствие, не само с един партнйор, а с няколко , хомо и хетеро.........с Джони Уокър, Капитан Джак, Водка Столичная, Сливенска Перла, Текила и пр. и пр. сърдечни отдадени отношения....

Аз па мое да не искам връзка. Проблем ? Нито искам да се съобразявам с някой, нито някой ще се съобразява с мен. Даже правя услуга на жените. Плюс това, като гледам майка ми и баща ми, по-добре никога да не се женя, че не искам да свърша по същия начин.

Я първо някой мъж тука да каже, познава ли някоя жена до край, с нейните изисквания? Аз поне не познавам такъв който би казал, че знае какво искат жените?

Жените искат най-вече богат мъж, но не ги съдете, защото вие искате хубавици...

Различни неща искат жените - баба ми казваше, че като слушам мъжа си, ще живея прекрасно, но то съвсем друго се оказа като го слушам. Тача че се спрете с обобщенията. Всеки да си преценява какво да прави с живота си.

Има хиляди, които го казват ноооо...дали е вярно !!!

Молете се за мир и търсете Бога с покаяно сърце, че последните времена са наблизо. Вечна слава да бъде на спасителя Господ Бог Иисус Христос.