Най-обсъжданата двойка: Хора, които не са щастливи, се обръщат срещу нас

Златка Райкова отвърна на критиките от бившия си, а Благой Георгиев - на Венци Стефанов

Обратно в новината

Коментари - Най-обсъжданата двойка: Хора, които не са щастливи, се обръщат срещу нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир, вие реклама на безвкусицата и пошлостта ли правите?

Изчезнете с намазани си до уши мутри от очите ни завинаги, психопати, кой си бе женкар или коя си ти ма публична обслужвачко с изказ и глас на комбайнерка, че живота на хората да се върти около вас!? Вие сте психо терористи бе, може би щото сте гадно прости

Леле майко, тия двамата безмозъчни се опитват да мислят и анализират хората, леле майкоооо

Каква любов ,какви 5лева,стига ни занимавайте с тези...не са интересни...!!!

Не мисля, че някой им завижда. Просто изглеждат някак си много изкуствени и неестествени. Освен това и доста глупавички, но щом си се обичат - нека бъдат щастливи.

Консумирайте си щастието без да ни го навирате на нас.

Най-противната двойка... А това, че медиите пишат много за тях не означава, че е най-обсъжданата. Медиите си правят някакви звезди и после си пишат за тях...

Тя простотията ходи по хората, особено ако са плеймейтки и неуспели футболисти.

Хубаво е, че се обичат, но стана малко досадно да ни го повтарят по 264 пъти по всички канали.

PEYTSCH

Няма лошо...Желаем ви известност като...Иван Ласкин?

Благо беше свежо момче , после красив Мъж . Сега е Старец с чене в устата .Смазан е .

Здравей баджанак! Доста ти е паднало нивото!

Какво да кажа! Може пък Златка да не е фотогенична, а в действителност да изглежда по-добре!

Нормален млад човек не би изхабил собствените си здрави зъби, за да сложи порцеланови протези, които постоянно да облизва. Ако това не е женска суета... а русата скубаница въобще не мисля да я коментирам, тя е като бръшнян чувал, колкото повече го тупаш, толкова повече пуска... сами се досещате какво.

Тя тая Златка преди няколко сезона беше още по-влюбена в някакъв бияч. С тоя същото.

Ако не пишете за тях изобщо никой няма да се сети, че тия непотребни безполезници изобщо съществуват.

Не ми стана чсно с какво точно са ги ''обидили'' тия или пипетата им са грахови зърна че на истината казват обида... Нагли дебелокожи лицемери дето никой не се вълнува от тях ама те не престават да се навират в очите на хората които не само не им завиждат защото няма за какво а се отвръщават като ги видят камо ли да приказват..

Обиждаш Иван Ласкин!!! Бог да го прости!!!

Дори не знам кой си , и не ме интересува !

Дано никога не бъда като тези двамата!

"Те се дразнят, че сме щастливи и биха се зарадвали на нашата любов", каза още Златка Райкова." Да ви се струва тъпо? Това го може само Тя...

Благой има по-прави крака от Зла-та.

чучела.

Един нещастник пита щастливата двойка: - Кога ще е развода и дали ще ни информирате със същият интензитет?

1. Кои са тия? 2. В кой филм живеят и защо въвличат цЕлата аудитория в него? 3. На кой му пука за тях? 4. Очевидно е, че си плащат на дирбг и новатв за да стават известни. И пак - на никой не му пука. Баси и драмата.

Благой е неузнаваем, монах ли е станал, пластична операция ли си е направил?

Този "пич" като се усмихне прилича на професор вучков от 2007 година, сякаш беличките зъбки са ги правили първокурсници в стоматологичния факултет.

Няма ли близки, които да му обяснят, че той има деца от не знам кой точно от по- предишните му връзки....Този мисли ли за последиците върху психиката на тия деца от поведението му, тия деца негови растат, ще тръгнат на училище и съучениците им ще им подмятат, че баща им е курвар....как не го е срам, как не я срам и тая нечеленоразделна нацапотена до уши патка ненормална.... А относно "любовта" им, нали ги видяхме в психо-брадъра, те нямат думи в кратуните се , с които да общуват, животни, които ще се разведат преди да се оженят и да се засгодяват за следващото животно, което ги срещне на улицата, докато са разгонени

Плащат

А бе, нещастен олиг.офрен, който си загърби децата от 2 брака, сега е тръгнал да се жалва... В Оренбург беше женен за дъщерята на собственика на футболния отбор, ако е бил толкова добър да си е останал там, но ония не прощават ! В "Брадър" се видя колко ви е IQ - то - под всякаква критика и на тебе и на твоята недолюбена изгора за която няма да пиша, защото няма да ми стигне времето да изброявам бившите й "любови"...Мълчи кротко и си шмъркай наргилето !!

Че с кво ще го храниш и издържаш тоя мИникен?

Оффф, Двамата серийно моногамни щастливци на страната!

А все един такива идиоти без образУвание, без мозък и без професия ни обвиняват в конспирации

Най коментирана двойка:до тука 34 коментара. Не е кой знае какво. Я погледнете коментарите за Радев и деса:ехехе стотици.

Умолявам Ви хора, оставете щастливата двойка на мира! Двама души щом се обичат и не пречат на другите да бъдат такива, какво по-хубаво от това? Ама кой е Венци Стефанов, оставете този образ от старите футболни снимки, веднъж не съм чула от него смислено, да се изкаже културно, едно поведение на изкуфял човек!!! Бъдете щастливи Благо и Злати и да се обичате до като свят светува!

Затова народа е казал: блаженни са незнаешите! Глупавият човек само не вижда колко глупаво се държи и изглежда пред обществото и защото няма капацитета да анализира безумното си поведение и постъпки с гордост и задоволство заявява: само неуспелите и нещастни хора ми завиждат и не ме харесват, аз съм си супер. Добре, че са глуповати и типична плеймейтка, че да не осъзнават колко смешен житейски път са изминали. Та блаженни са си...

Умолявай тях да спрат да се навират в очите на обществото с тяхната любов, една от 10-те на Благо още не се е развел подяволите, а онази два годежа за година, за това им се смят хората... А иначе ако са толкова влюбени и с такава чиста любов без задни мисли ще си живеят жиовта без интервюта и показност и ще се радват на любовта си а няма да правят пари и рейтинг чрез тази любов в риалити...

Да , и след 1 година ще бъдат вече разделени, но иначе много се обичат! И какъв мъж си след като си изоставяш невръстните деца без баща...! Пълен убитак! Ако искаш може и мен да съдиш! За проститутката пък просто няма за какво да говорим!

Дано не си разнобразят живота с дете което ще се окаже изоставено след година, две от този татуиран папагал..

Джена, колко време им даваш? Аз 1, максимум 2 г. и после пак тук ще четем, че се разделят.

Клоуни.

Толкова са красиви, радвам им се от сърце! Прекрасно е да виждаш малди, красиви и успели хора като тези двама сладури! За да пребъде българиа трябва всички да станем като тях! Желая им много красиви мигове и мнооого любов!

Смешковци смешни!

седем пъти го четох това изречение и се опитвах да му схвана смисъла... отказах се - няма смисъл

Срамно е да ни занимават с тези празни хора, с безмисления им живот, а камо ли да ги наричат звезди. Жалко за нас, че всеки ден ни натрапват новини за тях, с което някакви псевдо журналисти призиняват нас и себе си... Гади ми се....

Искам да посъветвам младата двойка да не парадират с връзката си и няма да имат проблеми.Хем искат да са постоянно в светлините на прожекторите,хем на им стиска.Тежка е короната , която искат да носят.Любовта е нещо лично и не подлежи на постоянно споделяне.Като са решили да са заедно, могат да са заедно напук на всички и на целия свят,но нека запазят това щастие за себе си.Ако обаче искат всички да им се кланят и да цъкат с език-няма да стане.

Не разбирам защо ни навират в очите някакви посредствени и неграмотни тъпанари и кифли

Пий си хапчетата редовно

Как да не сме щастливи?Как?Имаме умна и красива дизайнерка с такъв интелигентен футболист на световно ниво.И двамата скромни ,моногамни.Вие сте нащата гордост нащата радост.Не знаем какво бихме правили без вашата истинска любов.Ох,пролях една сълза.

aбе кой го интересува тия глупости, бе...ебати....некви си хора ...абе да се оправят както си знаят...кво ни занимават ти журналистчета и ни ги навират в лицата...ай сиктир:-))))))))))))