Най-популярната игра за знания "Стани богат" се завръща на малкия екран през следващия месец

Водещият Михаил Билалов посреща знаещите с техните колоритни истории, професии и каузи - всеки делник от 18 ч. по bTV

Обратно в новината

Коментари - Най-популярната игра за знания "Стани богат" се завръща на малкия екран през следващия месец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пари за знания се дават, ако тези знания създават нещо полезно за хората- лекарство за спасяване на живот, как да запазим енергията пт лятото, за да се топлим зимата , нови ефективни машини. А това е шоу и пари се дават заради организираното ,,забавление,,. То не създава нищо, сами пишете,че не се гледа. Е какви пари да дават.? Дайте ми пари, че се чекна.

Не разбираш нищо от създаване на стойност.

дебилно нагласено измама и шарлатания

Които подвеждат или са неточни или отговорите не са точни - така е като ги събират от Уикипедия:))

Мизерни награди, досаден водещ.. Какво да му гледам

Това е чудесна игра на знанията и интелекта. Билалов се оказа перфектният водещ. Пожелавам успех на предаването, на участниците и специално на Билалов!

Билалов и перфектен водещ ми звучи абсурдно. Най ми е противно като му нашепват в ухото информация за някой от по-сложните въпроси и той гърчейки се се опитва да преразказва чутото сякаш го е знаел, но тъй като материята обикновено му е тотално непозната обикновено в края изръсва някоя тотална глупост, защото се опитва и да оригиналничи. Ники Кънчев беше на светлинни години пред този клоун.

Че той имитира Ники Кънчев, който се пишеше същият многознайко празен

Е сега в момента аз какво гледам по бтв?Или пък е вече февруари?Или пък какво от това-"моабет да става",казват в Петричко.

И какво от това? Нали и без това никой никога не печели? Да не говорим, че сумите са смешно ниски, особено на фона на инфлацията. Всъщност какво можеш да си купиш с голямата награда? Дори и за читав апартамент не стигат.

Стигат за гараж и кола трета употреба !

В случая, те са просто награда. Кой колкото успее да се докаже. Важното е, че може да се научат нови интересни неща. Е, ако те инересуват разбира се.

Егати и коментаторите. При всяко споменаване на играта излизат с опорките си за парите . Сма защо не било милионер, ама защо бавно задавали въпроси, ама продължавало на другия ден, което пък е върховна глупост . А че самия принцип на ,,играта,, позволява огромно манипулиране - това не ви пречи. Въпроси за 500 лв по трудни от за 3000. Кой ги подбира, как ги подбира, кой отчита вота на зрителите и го нагласява да помогне или заблуди, как се определят отпадащите въпроси в 50 на 50 на базата на предварителните разсъждения на играча. И изобщо целият подбор на въпроси за 1 човек. Както е написал някой трябва предварително да се обявят въпросите за всяка сума и да се покажат по някакъв начин на телезрителите, иначе всичко е лъжа и манипулация . А играта на О. Горанов е връх на глупостта, повърхностните знания и некадърност на водещия

Именно затова и никой не го харесва това предаване, всички изброени неща са така и като добавиш смешно ниските пари които УЖ се печелят и става една "супа" от негативи и никакви позитиви, освен че тук-там някой може да научи някой безсмислен факт за обща култура. ПЪЛНА пародия е това предаване за България .....

...вървят стари предавания от месец май 22 г. Тяхна работа, ама можеше да предупредят зрителите на би ти ви. Чак снощи анонсираха, че от 13 почва новия формат. Правят ни на балами с тия повторения...

С първоначалните въпроси се получава инфо за насочеността на знанията на играещия. След това идват въпросите, за които въпросният няма познания. сценаристи, анализатори и софтуер следята внимателно да не би някой да грабне кинтите. Банката винаги печели. Ще ги призная,, ако въпросите са приготвени предварително, написани са на хартия и са затворени в прозрачни кутии, които стоят пред очите на всички по време на състезанието (което естествено означава, че играч не може да остане да доиграва на следващия ден). В момента си е чист капан за бълъци.

наградата да стане 500 000 и отивам

Некой размита за тебе

Как пък веднъж не позволиха някой да стигне до края! Не че "голямата" награда е голяма. Все пак не сме в Европа. Предпочитам да гледам "Какво Къде Кога". А "Стани богат" трябва да го преименуват на "Залъгалка за балъци" с тези дребни суми. Дори не се налага някой да мисли. Само спомени за "факти", които доста често не са истина.

Билалов не става! Скучен, противно лигав и на всичко отгоре надменен позьор.

Че Билалов не става, е факт. По-големият проблем е, че цялото предаване не става. Но при цялостното принизяване на образованието какво да очакваме? Според мен трябва най-високите заплати да отиват при учителите. Стига да са Учители.

е изключително интелигентен, забавен, с чувство за хумор...Гледам играта главно заради него... Той има и сериозна обща култура...завършил е и гимназията за древни езици... За мен е удоволствие да гледам предаването точно с този водещ...

д2а педала сте

Дъъъълги паузи преди на екрана да изскочат надписи, образи и т.н. Дъъъълго вадим 'чекове' за подпис. И мноооого дълго мълчим между изрази и отделни думи. Това е от страна на водещия. Особености на нашенския Стани богат. Ободно е да се гледа

Оригинала на играта се казва "Стани милионер". Но у нас е много непопулярно да се дават толкова пари за знания, да не говорим че до сега и голямата награда не са дали.