17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лай-лай кучка... на шега го вземала. Ама ако си като Годзила, никой няма да те науму да работиш..

Леле, леле, "спортна съдийка"! по чукане на топки! Тази си е чиста проститутка

Тази не е ли от остров Лесбос?

аф

Има ли значение? Пак си е красива.

Красива, красива..ама кой знае какво е зло.

Красива, красива..ама кой знае какво е зло.

Уважавам всеки успял българин, който не скача по улиците да иска пари и не чака някой да го оправя. Респект.

Не е мой тип и не я намирам за красавица, но безспорно има чар и собствен магнетизъм. Просто симпатяга и толкова. Но всеки си има собствени критерии, а за такива като мен със съпруга и деца важи правилото, че "моето си е най-добро и най-хубаво".

Ама тя има руска физиономия. Иначе хубаво момиче!

Иначе? Затова са я нарочили, симпатяга е и е различна от дебелите и намазани "истински" българки. Само дето баткото й е грозноват.

Най-троудният спорт?!?

Рускиня?

е как да няма. По ти е лесно ако си секси.

Браво в снукъра се иска голяма прецизност както от играчи така и от съдии и с модерните технологии никого не можеш да излъжеш. Това означава, че наистина добре се справя мацето.

Тесничка изглежда...

Безлична е ако сложи силикона надуе тялото ще си намери тъпкач

Ако иска да си намери мъж да сложи силикона

Ама тя не търси български простак който много говори ама селд 30 г не му става. Ще си намери който й трябва, не я мисли нейната.

Е, сега! Естествено, че хората негодуват тук. Секси била момето за чужденците. У нас на какво викаме сееексиии, те само да знаеха.... щяха да умрат от страх!

И уплах!

май не си ходил много по чужбина, та не знаеш. Жената е прилична, в лице по-скоро напълно безлична, красавица хич не е. Сори.

Инетересно на кой е роднина тази госпожица, та толкова упорито пишете за нея??? Симпатична е, но красавица не е в никакъв случай. Очаквам да ми изтриете коментара, понеже не примирам от възхита.

но не съм съгласен за външния вид, в смисъл облекло. Този спорт е аристократичен, както и тениса, независимо че много го упражняват, но международни постижения имат само някои които стават разпознаваеми за цял свят, колкото и да не им се иска на някои злобари.

Хубава и ,миловдна ,с приятно излъчване ,няма нищо общо със сексапила. С него се раждаш.Или то сега е модерно всяка да е сексапилна,