Найджъл Фараж нападна принц Хари и Меган, похвали Елизабет II

Политикът нарече покойната кралица-майка пушачка и пиячка на джин с наднормено тегло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой е Найджъл Фарадж?!

Един изпращялник !

Тука въпроса не е да ли ни харесва или не евродепутата защото брекзит ще има искаме или не. Въпроса е дали ни харесват изявите на хорцозите там на каквото и да е съсес.

Какво има против индусите, че нали до преди няма и 100 години хорицата бяха в Велика Британия?!! То и сега половин Лондон и повече са си хиндита и пакита, да им подновят генетично островната кръвчица дегенератска, щото малко ли ги трепаха, малко ли ресурси експлоатираха, малко ли им беше гладомора?! Тези благородни действия няма как да не рефлектират върху потомството и резултатът е налице - кротко, мирно и тихо, както учеше Ганди, агресивните англичани ще бъдат асимилирани от онези на гърба, на които така добре паразитираха. Неизбежно е! И Хари добре се е ориентирал накъде духа вятъра човека, нищо чудно наистина да не е син на баща си!

е, най-после един на място, който вижда как либерастите се намърдаха в кралския двор чрез демократката от сащ меган, бабата жертва внука си(той и без това е далече от трона) че иначе либерастите ще я нарочат и ще и хвръкне короната,а и не е ясно на кой му е нужно да хрантути тази фамилия.Ясно е че Англия няма нужда от монархия.

Теб пък кой те пита? Не приемам мнение от човек, който не знае елементарна граматика.

Ти не обичаш истината както всички на които е присъща либералната демокрация.

О, добре, че си ти да определиш Великобритания дали трябва да е монархия или не и кой кого храни. И стана ли ти по-леко от това. Я тичай да си пиеш хапчетата по-добре.

явно са си сбъркали референдума, трябвало е референдум за република, не за излизане от съветския съюз

Той пък Фараж е един достоен човек, мани, мани... Присмял се хърбел на щърбел.

тоз има невероятен късмет, че не е е в България... Сидеров за по-малко изяде шамарите.

Ако една кралица не е курва - хич не ми я хвалете!

Дир, оправете си заглавието. Не джинс, а джин се пие, да ви .... селския прост джинс .

Тя скоро и бг ще почне да се разраства, когато спрем да емигрираме, братята роми като правят по 5-6 чавете ела и гледай... ще гоним Англия по население, а и те ще си приличат доста по цвят на кожата с местните пакистанци и индийци

Хохавел !!

Интересно защо не напада Катрин и Уилям, които имат вече 3 деца и готвят 4-то? И защо като рита срещу индийците и китайците не направи нещо да не ги размножават и в Англия?

Ще я похвали, я. Иначе тунелът го зове и него. Но не е сигурно дали на Бабет ще й харесат приказките срещу семейството й, макар и персонално хвалена.