17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преглед при доктор: - Страдате ли от алкохолизъм? - Е, чак пък да страдам....

Нормално е след 18:00 да пийнеш до 200 гр концентрат или до 4 бири за мъж (80+ кг), в зависимост от сезона. Даже четох френска статия, където се казваше, че е добре бременните бе и да пият по 4 чаши червено вино на ден (равномерно през деня)

Язе проблем с алкохола немам! Той има проблем с менека!

9 от 9... Аз съм отличник!

Лошо ли е, че чета тази статия, докато пия?

Аз така четох една статия за секса докато правехме секс, и накрая жената ме заряза да се довършвам сам...

Няма нищо по скучно от трезвеника. Той може да те побърка от досадни разговори, критики и целомъдрия. Опиянението от живота е най добрия еликсир!

А най-хубавото на простия човек е, че не осъзнава колко е прост и за това е УЛТРА щастлив.

желязно здраве и къса памет!

8/9....kofti

Каква гордост сред коментиращите, че пият. Евалата, радвам се, че осъзнавате, че най-голямото постижение в жалкия ви живот ще остане колко яко сте се напили батееееее

А пък твоята гордост каква е? "Колко яко се насрах, какооо!"?

Пълни глупости! Директен превод от листовка за псевдо-пияндури - пийнат 2 бири и вече са пияни и ходят на сбирките на АА. Няма лошо да се пие, но и за това трябва акъл. А наздраве!

Няма нормална консумация на алкохол - консумирането на алкохол не е нормално

и да седиш 8 часа на стол не е нормално. до 150 гр.за мъжете на ден е полезно .лошото е че почти никой не пие 150 ...

Както се казва, алкохолът колко семейства е разбил, но и колко е създал...

Представям си семействата, дето ги е създал алкохолът! Сигурно са някакъв отделен клон на Еволюцията - водещ до създаването на нов биологичен вид - Homo Alcoholus!

Не съм зависим и не отговарям на нито един от признаците.Алкохол пия рядко и то с мярка не разбирам тези които прекаляват намерете си по-приятна и смислена зависимост.

Колосално тъпа и безсмислена статия.

Алкохолът не прощава на никого. НО и ние не му прощаваме!

Самият факт че четем тази статия, означава че сме зависими

Родителите ми казват, че съм развил тежка зависимост още по рождение... Особено сега в жегите, по 3-4 литра на ден не ми мърдат! Чудя се дали да ходя на сбирките на Анонимните Водохолици?!

Наскоро гледах един много готин датски филм. На български заглавието е "Още по едно". На английски: "Another round". Там едни учители в гимназия решиха да проведат социален експеримент. Според някакъв прочут датски психиатър, човек се раждал с 0,5 промила недостиг на алкохол в кръвта. И това било причина да има много депресии и лошо настроение и самочувствие. Затова трябвало непрекъснато човек да пие алкохол, но малко, така че да поддържа концентрация от 0,5 промила алкохол в кръвта, не повече. Главният герой беше учител по история. Други негови колеги също се включиха в експеримента и трябваше постоянно да пият. Обаче само през работно време, до вечерта, докъм 20 часа, след което спират да пият. И така на другия ден пак от сутринта! Накрая ситуацията обаче взе да излиза от контрол, един от тях направо стана алкохолик, пропи се. Другите също бяха на път. Филмът е комедия. И даже е спечелил някакви награди, заслужава да се гледа!

Малка поправка: Психиатърът е норвежец, Фин Скардеруд се казва.

те затова ли магазините се пукат от бутилки , кенове с бира и всевъзможни менти и мастики. сигурно за да не пиеме.

На теб какво ти пречат пълните магазини с алкохол? Ако не пиеш,или по малко какво значение има? На който му се пие си намира начин.

Абе те - магазините - се пукат и от сутиени и от ректални свещички. Ти купи ли си и по колко си слагаш наведнъж?

Гледайте "Когато любовта не е достатъчна" с Уинона Райдър... Изводите ще си направите сами Алкохола не води до нищо добро, казва ви го една зависима.

Пийте с удоволствие и приятели! Постоянно ни внушават,НЕКАКВИ вини! Да стоим пред-Компютър,ТВ,да бачкаме и спим...това им е мечтата! Пийте си !

И аз това мисля. Ако имаше по-малко пияни щеше да има повече луди.

Какво е "скучна" кожа ?! Защо нямам скучна кожа по дяволите. Май не пия достатъчно

Dull skin -скучна кожа Статията е преведена с гугъл транслейт без изобщо да се вложи грам мисъл след това

9 от 9. печеля питие

7 от 9 Май е време да се спира