17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съединени арменски щати

Тая бие и Лили Иванова!

Очаквам скоро да науча нещо и за баба й.

малко по-добре от Лили Иванова

по.добре от любимият ти чалгаджия, циганина слафи трифоноф

е велика певица и артистка. Вярно с най-много пластични операции , но изключително красива арменка. Има милиони и операциите не са и праблем. Изглежда на 30 години

Майката е страхотна ,елегантна стилна жена и с буден поглед..Шер няма сравнение с нея джипси..и по стил и по всичко

Очакваме с нетърпение статията за прабаба и,която изглежда толкова добре,че в магазина не искали да и продадат цигари!! Ами, ген ще кажете!! Да,ама не! Щото ,вие арменец -миньор да сте виждали? Вода,потна да е пила? Няма и да видите!!

И да знаете...Ако майката има силикон, то и дъщерята ще има малки цици!!! :)

Като певица е пълна скръб! Вие като умиращ койот. Катов визи - пълна скръб, дори след операциите. Но пък е харизматична като жена, въпреки че е грозновата. И е страхотна актриса. Освен това е гнусна ексхибиционистка, няма срам да се разголва, въпреки годините и недостатъците си, напротив - щедро развява "прелестите си" пред сганта жадна за месо и плът!

Добре санирани рептили !

Шер е арменка на половина и има леко индианска кръв, но ще знаете - кълченето и разгологъзването не иде нито от арменските, нито от индианските гени, ами от ценностите на новото време. Добре, че е баба Шер, да повлече крак, че да се научат и презокеанските моми-чалгаджийки как се прави бизнес и как се пленяват фенските сърца.

Пълна скръб? За това пък има безброй Сузанити, don't worry!

Че тя изглежда по- добре от дъщеря си

Голяма част от българите са доста завистливи и несправедливи. А дали толкова разбират от музика, че дават оценка на една отлична певица, с голям чар, талант и красота.Браво Шер!!! Да си жива и здрава още дълги години!!! Гласът ти е превъзходен!!!

И тя ли като Шер е глътнала две ребра?

Че те Сузанитите от кого се учат, ве?! Друг е въпросът, че нашето чаве отпочна направо с фалстарт, но общо-взето подражание не липсва - напускат рано училище, правят на разни батковци, онова което прави вятъра, правят си пластични операции, заголват кълки, тити и дупета, обличат се в прозрачни дантели и т.н... по парзалката. Дето се вика - поп-музиката, в частност - и поп фолкът са синкретично изкуство, но повече синтетично и цинично. А баба ти Шер е пионер.

„Операциите на Шер постепенно заменят силно, решително „етническия“ вид с по-симетричен, деликатен, „конвенционален“ (англосаксонски) на все по-млада версия на женската красота. Шер признава че си е „правила“ гърдите, оформяне на носа, изправяне на зъбите; също съобщава за извадени ребра, прекрояване на бедра и импланти в бузите. Нейното нормализирано изображение служи за стандарт, по който другите жени ще мерят, съдят и променят себе си.“ Как ли стоят нещата при майка й, която изглежда по-млада от дъщеря си?!

Тази снимка не е актуална. Излиза в статии от 2012-та година, а кой знае откога е.

Стари снимки!!!

Аз пък въобще не съм впечатлен! То восъчните фигури и след 200 години , ако ги съхраняват правилно , не се изменят във времето и изглеждат по един и същ начин..

Невъзможно без фотошоп, не бих и дал повече от 70-75 максимум.

И двете имат страшно красиво кафяво око!

Бабичката е много секси. Бих й го подал да го посмуче.

Колкото и операции и тунинги да си правят, все си остават еврейски боклуци.

бахти вампира

Росен и Хари са много смотани.какво предлагате?И вие сте от мераклиите,нищо повече.

Мумията х2. Денят на живите мъртви....

И аз проверих. На снимките от статията са съответно на 67 и 87. +/-1 година.

Тъпанар.

Много фондьотен и фотошоп!