Ненчо Балабанов по-щастлив от всякога с новата си половинка

Актьорът се среща с партньорката си само ден, след като казва, че е спрял да търси любовта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го напусне бързо този селтак, не е перспективен.

Поредния глупак :)

здраво. Изкарва пари, демек. И любовта е звъннала по телефона след прадаването. Що не каза, че е безработен и трудно вързва двата края, да види коя "любов" ще му дойде на гости. Ех, жал ми е. Всичко се продава за пари днес. И това, обаче, не е любов. А мъка.

тази на перспективна мутра-получовек. Така ли? И да се народят нови получовечета. А после кой ще живее с тези дебили-биячи? Ние, нали, да повръщаме всеки ден като ги гледаме по улици и учреждения, мм, аааа?

Абе аз ли само не търся такива имагинерни извинения за хипергамията на жените? Ако имаш ресурси, търсиш адекватен партньор за размножаване и семейство. Здрава, грамотна и благородна жена е такава рядкост, че спокойно се прилага старата идея за стойност на тежестта и в злато. Ма продължавайте да търсите поетично прикриване на чисто природният алгоритъм наречен селекция. Самозаблудите са най-големият враг на човечеството. За съжаление сега са модел за подражание.

дааа, и тая любов е с такива плътни устни...но може пък...да идва нечърали :-)

Ти се глупаК ! и невярващ !

Не само, че е изкуствена, но дори така гледа.

Нова нова колко да е нова

Нарциса има нужда от боготворене. 90 процента от актьорите са психично болни с нарушено самочуствие. Малцина успяват осъзнато да станат артисти. Разликата е огромна. Та всичките тези "звезди" се чувстват комфортно (щастливи), само когато гарантирано са повече от половинките си. Интересният житейски обрат е, че обикновено попадат на модел "богомолка", която им дава така нужната илюзия и им взима душицата. И играта важи и за двата пола. Въобще чудна картинка. Едно щастие, една либов, едно светло бъдеще. В инстаграма, за балъците.:)

Аз в очите на тази крава виждам дълбока нужда от власт. А на глупака, типичният поглед на мъж в критическата. Наивизъм в комбинация с инстинкт за размножаване. Явно е намерил олтара, на който да се жертва.

Тъй де, любовта идва, когато най-малко я очакваш. Само да беше и щастлива, споделена, пълноценна ...Някои все някога срещат и щастлива любов, а други - никога.

Ненчо,не си Джон Деп!!! Бягай ,докато е време !!! Няма да издържиш финансово ,както и на ......фекалиите в леглото!!!

Прав си, но всеки рано или късно намира този олтар, е после бягаме някои от нас...;)

Независима?? Колко да е независима (консултант) бла,бла, корпорации дрън дрън жива златотърсачка си е ама а де блажени са вярващите...

Айде и тоя го хвана критическата. Ама купи си една нова кола бе, къде си тръгнал да се правиш на мачо.

Прекрасни сте двамата! Не четете и не обръщайте внимание на завистниците! Те са си такива и такива ще си останат до края! Радвайте се на живота и се обичайте!

Ако мъжете не са глупаци, а жените сметкаджийки човечеството ще се затрие!!

или рибарски такъми

Одобрявам партньорката

Балабана,да се невръща.....отврститко голям е

Ааа има и други наясно с хипергамията. Ония ден писах и ми нацъкаха минусите. Аз затова не искам, нито деца, нито женитби. Фалшив живот не ми се живее, особено, ако треа да се съобразявам с някаква примадона, дето се прави на много влюбена в началото, а после и теглиш думите с ченгел.

Класика в жанра: мъж в критическата и изкуствена златотърсачка.

Какви фекалии бе говньо?

Мъж до 45 се води млад мъж, след 45 средна възраст Ненчо е на 42 Така че недей дрънка глупости Ти може би си наистина в критическата и си търсиш дружки ли, ааа ?

Независима жена-Дефеиниция: Необвързана или частично обвързана жена с опции и отворена вратичка към по-атрактивни оферти, ако се появят. Да са щастливи и независими и двамата.

Ненчо,приятелю,радвам се за тебе!

Нищо лично и искрено се надявам да не зву чи неприлично ....!?!? Ама тая категория "влюбени" всеки път веят байрак като им се случи и всеки път бият тъпана когато се разделят . Т.е. всеки път е "поредния случай"...... Поредния......защото докато ги "сърби и мо гат" ... Абе падне ли чукат..морал няма ...!!!!!

Докато клати камбаните е млад мъж. Критическата идва после. Ако има кинти, нема критическа. При жените - след 35 се вмирисва скумрията

Затискай Ненчо

Както като влезеш в магазин за обувки, те питат "Какви обувки, ще щеш, ма ауууу!", така в магазин за коли те питат "Имаш ли пари, тигре, или да викам Гошо от финансовия отдел?".

Ненчо, пожелавам ти да и скъсаш п.чето, пък дано останете заедно. НО…с едно наум. Мацето е готино, но такива в България са златотърсачки и поднасят изненади ако си много хлътнал. Успех желая!

След 40 никой не е млад,колкото и да ви се иска..... ;)

Противно. Поредния лош баща, за когото приоритет в живота е не да е край детето си и да го вожда всеки ден, докато то расте, а любовните му връзки, с които на всичко отгоре парадира в нета, т.е пред очите на същото това дете. Ах, да, ама то това си е напълно нормално, те даже с поредната нова изгора са много големи приятели! И нямаше нужда да пишете, че тя е доста по-млада. То си е ясно, чудно, че е само 13 години, а не цяло поколение. Какъв кеф само да се види от всички как й е написал честит рожден ден любоф

Ако работата е да не четат коментарите, що ще тая статия за тях тук, та и със снимка?Да си бяха скрили щастието, а не да го навират в очите на всички

що хората имат нужда да си показват и ква любов е тва

Ми то това повече прилича на криза на средната възраст,отколкото на всичко друго

Олеле, вижте ме, аз още мога!Погледнете какво младо маце ми върза!

Удоволствието да имаш нова любовница може да бъде надминато само от това да се отървеш от една стара...

все едно на к'во ти прилича все едно какво е и колко ще продължи човека явно е влюбен и си живее добре докато ти го курдисваш в криза тъй или инак живота екратък и сме временни тук и мойто мнение че с тая сладуранка я искарат година две и той пак ше риве че любов няма! но кой знае господ май също е шегаджия ако въобще го има и тоо Котел-ски Ненчо си отева на хубави женички Йоана беше страхотна @ аз лично му завидях...

кво толко ги хапете за таа критическа на запад цел живот си я карат уж критическа и са добре ей го Никълъс Кейдж все 20годишни индианки мушка па нека е в критическата

Един мъж като забогатее или стане малко по известен си сменя жената и децата с някоя по млада фльорца ...(справка: Президента.. предишният Президент.. и повечето позабогатели българи..)

Много се радвам за Ненчо! Няма само простолюдието да се плоди!

Ненчоооооо ...на пързалката си бате... не го ли усещаш....

Не е въпросът да е нова.Тая е и с пари

Чукча не читател,чукча е писател.Не прочете ли,че пише за мацката какво работи?¿¿?!!!Тя има пари да го зарине с тях.А той е един скъсан чувал

"Най -добрия имитатор на Бойко Борисов" ?????? Посъветваха го,предупредиха го,той размисли,вече не е имитатор........

Ненчо бе, с пръстите си ли работиш, щото между краката нямаш нищо?

Май Ненчо ще лиже като мунчо, за повече нема сила…

Поредната златотърсачка, тази любов ще бъде от ден до пладне, а няма ли срам от детето си дърт мъж да парадира любов с тазди фльорца