Ненчо Балабанов се спаси от студа в слънчев Дубай

Актьорът си позволи заслужена ваканция и споделя забележителности с феновете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ot kude pari za Dubai?

Епъ...Браво....И на него и на Вас (Дир-а)...Без тази информация живота спира...

Как биха вървяли яйцематите в пустинята. :-)

Голям прас! Дубай е мечтата на ниско интелигентни и посредствени жени, които мислят, че посещението в там ще им вдигне рейтинга в обществото. Общо взето Дубай е хаджийство за проститутки и скучаещи домакини.

Допълнение: Другите банални дестинации са Малдивите, Тайланд, Париж, Занзибар, Барселона, Милано, Египет. Току-така някоя вземе да се направи на по-извисене и вземе се щракне и от Петра в Йордания. Истината е, че има толкова много по-яки места, където да избягаш от скуката, студа, сивото ежедневие. Има невероятни места в Мексико и Индонезия, Нигерия, ЮАР, Филипините. Но зависи кой какво търси.

Мексико и нигерия и юар викаш, те не само са забавни ами и опасни, току виж някой те хванал за муле да пренасяш бело , а в нигерия и юар на много места трябва да ходиш с охрана, най-опасните места за кражби и убийства са именно мексико сити и доста от градовете в юар.

Че кой ти говори за Мексико Сити? Има опасни места, разбира се, но не навсякъде е така. На места като Ямайка и Кения те носят на ръце само защото си бял. (Не е за сама жена, разбира се). Други готини мяста, за което се сещам са нидерландските колониални острови - Сен Маартен, Аруба, Бон ер

Да не са го викнали за реклама на пудра "Мъдейра"?

Сега разбрах, че е актьор. Иначе се интересувам от театър. Интересно е, че добрите актьори си крият личния живот. Не че е скучен, но го крият.

Май Балабанов е плеймеитка, а не актьор, както каза един колега във форума.

Ненчо как е Черепа бре ? Харчи ли си милионите забърсани от глупавите бабички ?

много завист, бро

много далече, бре, защо е бил толкова път?Хубаво е, че разбрахме, иначе все се чудех!

Много ми стана мъчно за него, честно. То освен родни труженички в Дубай някои друг ходи ли на почивка?

Този псевдо .... нещо си човек с какво точно си изкарва прехраната в тази пандемия? Нали няма пари за култура? Да не прави скечове в някое от отворените заведения на Али Баба Бери Гей OFF? Хората си загубиха работата и здравето, други се опитват да преживяват с високите цени на тока, а новата плейметка Балабанов си обикаля по света. Явно си е намерил богат спонсор.

Ей, жадни за внимание и четкане на егото! Не показвал на показ личния си живот но фейсбука отворен за фенове и там позьорски снимки без адресант. А ние щото сме по-баровци си седим тук и се греем на скъпо парно/газ/ток/пелети или дърва и му се радваме от сърце!!

Естествено, че няма нищо лошо човек, който си е изкарал парите да обикаля по света. Само не разбрах какви пари е изкарал лично той? Нещо е правил частни представления, филми и т.н., хора са се тълпяли да купуват билети ли? Да не би министерството на културата /т.е. ние/ да плаща едни пари ангро на всякакви актьори?

Да не съм пропуснал случайно и Ненчо да е станал плеймейтка без да знам, че да се озове на тази страница с такава новина?

И аз се учудих,но вероятно не е сам и избраната дестинация е от неговата придружителка.Много тривиално е да пътуваш до Дубай.От него очаквах повече фантазия.Нооо,защо пък да не види Емирството?

А Балабан Ненчев как е?

По -големи идиотски подражания на американските бълвочи в киното ни не може да има с неговото участие.

Няма лошо. Изкарал пари човека, да си ги харчи със здраве.

Да не си забрави шампоанчето на тръгване, че ще трявба да се връща да си го вземе!