Netflix e първото студио, което въведе задължителна ваксинация за актьори

Правила са съгласувани предварително със синдикатите на заетите в тази индустрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всяко порностудио прави така, за да може вътре да си общуват свободно.

Не знам защо ама на дистанционното са ми курдисали бутон на ей тия при това това е най големия бутон. До сега никога не съм го ползвал. Сега с кеф ще го изджагъркам.

Не се съмняваме, че собственитеците на Нетфликс и Пфайзер са не разривно свързани с Blackrock!!! Пък кой не знае Blackrock и кой не е слушал за нея!!!

Браво! Подкрепям! Даже ще взема да си обновя абонамента. Коментиращите от каменната ера могат да си пият чайчетата и леят куршуми до припадък, докато гледкат Нова и БТВ.

В крайна сметка компанията решава, ако искаш да си актьор в техните продукции - ваксина, ако не няма да бъдеш. В края на деня ти решаваш дали участваш в продукция на Нетфликс. Аз лично подкрепям!

Ако погледнем позитивно - следвайки "иноваторите", който първи започнаха да задължават служители за ваксинация, е много по-лесно да отсеем дърпащите конците на този фашизъм, за което дъм благодарен. Така, че, пълен бойкот на Google, Facebook, Netflix, Starbucks, Disney, Walmart и на всички, които ще последват. Мисля, че започвате да виждате, как са навързани като свински черва.

Готин, най-бързият начин да фалира компания занимаваща се с дигитални услуги е да спреш достъпа до Гугъл. Изключително интересно ми е да видя как ще я бойкотира някой Гугъл след като дигитализацията е интегрирана в над 90% от сферите на работа.

Не съм казал да фалира, несериозно е в днешното дигитално общество, но поне да не допринасяме като клиенти с нашите пари, за да не отиват в техния джоб, защото ми писна в "продуктовото позициониране" на техните бози да има лгбт, маски, лансиране на блм и т.н. - за това ли да плащаме? Гмайл имам от 15г, в процес на изтриване е, махам всичките си данни и каквото ми трябва на мой сървър. Същото ще направя с всички продукти на микромеките и амазон

Нетфликс доказват, че са големи сбърканяци. Пълен бойкот!

Делта варианта ваксинираните не ги признава хич,та ако си мислят че ще си снимат безметежно, много са се объркали.

Изроди. или друг синоним на изроди - комундета

Са и първото студио, което пусна детско софтпорно. След което загубиха милиони абонати. Който плаща на Нетфликс спонсорира педофили

пълен игнор на Netflix. Нито стотинка от нас към тях!

Напред към светлото бъдеще, така ако продължава (а то ще... ) романа "1984" на Джордж Оруел ще ви се струва детска приказка за Лека Нощ ;))

Ваксинацията е и ще бъде винаги доброволна! ХАХАХАХАХАХАХАХА Има ли някой който да го вярва

нетфликс започнаха да се превръщат в доста гнусна корпорация... постоянно са на вълната на новите "ценности".