Netflix e първото студио, което въведе задължителна ваксинация за актьори

Правила са съгласувани предварително със синдикатите на заетите в тази индустрия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нетфликс започнаха да се превръщат в доста гнусна корпорация... постоянно са на вълната на новите "ценности".

Ваксинацията е и ще бъде винаги доброволна! ХАХАХАХАХАХАХАХА Има ли някой който да го вярва

Напред към светлото бъдеще, така ако продължава (а то ще... ) романа "1984" на Джордж Оруел ще ви се струва детска приказка за Лека Нощ ;))

пълен игнор на Netflix. Нито стотинка от нас към тях!

Са и първото студио, което пусна детско софтпорно. След което загубиха милиони абонати. Който плаща на Нетфликс спонсорира педофили

Изроди. или друг синоним на изроди - комундета

Делта варианта ваксинираните не ги признава хич,та ако си мислят че ще си снимат безметежно, много са се объркали.

Нетфликс доказват, че са големи сбърканяци. Пълен бойкот!

Ако погледнем позитивно - следвайки "иноваторите", който първи започнаха да задължават служители за ваксинация, е много по-лесно да отсеем дърпащите конците на този фашизъм, за което дъм благодарен. Така, че, пълен бойкот на Google, Facebook, Netflix, Starbucks, Disney, Walmart и на всички, които ще последват. Мисля, че започвате да виждате, как са навързани като свински черва.

В крайна сметка компанията решава, ако искаш да си актьор в техните продукции - ваксина, ако не няма да бъдеш. В края на деня ти решаваш дали участваш в продукция на Нетфликс. Аз лично подкрепям!

Браво! Подкрепям! Даже ще взема да си обновя абонамента. Коментиращите от каменната ера могат да си пият чайчетата и леят куршуми до припадък, докато гледкат Нова и БТВ.

Не се съмняваме, че собственитеците на Нетфликс и Пфайзер са не разривно свързани с Blackrock!!! Пък кой не знае Blackrock и кой не е слушал за нея!!!

Не знам защо ама на дистанционното са ми курдисали бутон на ей тия при това това е най големия бутон. До сега никога не съм го ползвал. Сега с кеф ще го изджагъркам.

Готин, най-бързият начин да фалира компания занимаваща се с дигитални услуги е да спреш достъпа до Гугъл. Изключително интересно ми е да видя как ще я бойкотира някой Гугъл след като дигитализацията е интегрирана в над 90% от сферите на работа.

Не съм казал да фалира, несериозно е в днешното дигитално общество, но поне да не допринасяме като клиенти с нашите пари, за да не отиват в техния джоб, защото ми писна в "продуктовото позициониране" на техните бози да има лгбт, маски, лансиране на блм и т.н. - за това ли да плащаме? Гмайл имам от 15г, в процес на изтриване е, махам всичките си данни и каквото ми трябва на мой сървър. Същото ще направя с всички продукти на микромеките и амазон

всяко порностудио прави така, за да може вътре да си общуват свободно.