17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката, трябва наистина доста да е закъсала щом се опитва да печели популярност, вадейки на показ неща, които са много лични.

абсолютно неуважение към хората които са я отгледали и възпитали, неблагодарна работа е това осиновяването

Така е, ама трябва да се яде …. и то всеки ден! В Yotube жените какви ли не чудеса правят с такава цел!

Ма съвсем случайно като сапунка. А?

Толкова хора като нея са преживели подобни осиновявания. Какво цвили сега? Голяма радост, че е намерила двамата безотговорни хора, които след кратка авантюра въобще не са изживели драмата на раздяла със нея. Всеки си е гледал живота. А сега - вой до небето. Вниманието и емоциите заслужават само тези, които са я отгледали. Тези новите, да си карат живота както досега. Защото ако Нети не беше известна, никой нямаше да разбере за нейното "откритие". Какво се радва толкова. Какви са й тези хора? Никакви. Просто са се онождали. И до там.

Въобще не заслужава да се наричат "майка й и баща й". Те не са й родители. А двама безотговорни келеши които са правили секс преди години. Да не би да са я заченали с ясното съзнание, че я създават? Ако се е случило нещо, което ги е разделило против волята им - да, това е събитие. Но не и сега!

Тази медийна шумотевица май обслужва добре и тримата. С цел - популярност-. Иначе, едва ли тези двамата - баща и майка, са много щастливи от бъркотията, която се случва в живота им. Усмивки като за пред публика. Иначе си е пълна каша. Ама знае ли човек какво може да му се изсипе на главата. Сега да си сърбат попарата. С усмивка обаче.

лична история, но след като нети всеки ден я вади на показ, ще я изкоментирам. нещо отвратително има в тия нахилени снимчоци и някакси много тъжно ми става за истинските й родители-тези истински и добри хора, които са я отгледали като свое дете. двамата нахилени дъртака от снимките вдъхват само неприязън, колкото и да се хилят щастливи. между другото, някъде бях виждал снимка с майка й (не бабето на снимката, а майка й, която я е отгледала) и бегло помня, че беше красива и одухотворена жена и тогава ми се стори, че нети по нежност на чертите прилича на нея. наистина, не прилича на двамата грубо издялани типажа от снимките тук...

Блудкава евтина история, тип латино-сериал. Достатъчно. Стига вече. Да са щастливи и да внимават със секса тук и там.

Кви са тия хипита?

Не мога да го одобря,тази публичност,да изглежда щастлива майка й и много си приличат .Но. .как ли би се чувствала Лекарката ,която я е отгледала.никога не бих предара паметта на майка ми.Детството е много важен период от човешкия жинот и би си педполагало ,че че ще си в дом Нети..Съжалявам кофти човек си Нети,нокога не бих предала паметта на Родителите ми тизи ми родители..просто ще съм любопитна.да знам генетичните си корени ..нищо повече и съм 100 % сшгурна в това ,което казвам защото знам какви жиртви са правили за мен родителите ми..за да ме отгледат

много вярно е това,което казваш но си прилича на майка и много ..тази и майка

Ивчеее ... да не би да те опъват, докато се опитваш да пишеш, ма? Нищо не ти се разбира!

Турският сериал продължава.

неблагодарна е тя..не всички са такива

Дано не е завела на сватбата оня скелет, дето го играе неин мъж. Че послена сватбарите ще трябва да им леят куршум.

Петър Кръстев е всъщност Пепи Хилката от Плевен.

Мъчно ми е за родителите, които са я отгледали Нети. Тези двама души са я изоставили, а сега ни представят историята като някакъв драматичен филм. Трудно е да отгледаш дете , не да го направиш.

ами виждам си прочел..не ме опъват а ме качват на седмото небе:)

''Кръстев, който е актьор и по ирония на съдбата - дългогодишен приятел на Дони и Нети, с когото двамата изпълнители прекарват не едно лято заедно на Варвара, преди още да разберат за специалната връзка между тях.""???? Едва ли е така ама като искат нека да си го мислят, защото кръвта вода не става ....и едва ли баща и ей така от ''интерес'' към тях е прекарвал толкова време с тях.. Живи и здрави и всеки със съдбата си напред.

В интерес на истината ,това е доказателство ,че кръвта вода не става..тази и артистичност,явно е наследствена. Нека се радват, но защо прави тази публичност.

Ни тъ упъвът, направу си тъ ибът :)

Много време й е трябвало да установи, че има сестра... " Сълзливи истории" от шипковия храст... Иначе на Нети знам две песни:" Луната спи" и .... една! А деца, деца, има ли Нети? Или онзи манекен на Освиенцим е нефелен? Човек, на тези години, трябва да има достатъчно разум и да е благодарен и има за родители хората, които са го отгледали, а не тази, които са го захвърлили!

Да се благодари Нети, че са се намерили хора които да я отгледат и да я обичат.Не тия са и родителите че чак да ги боготвори.Ами ако не бяха хората които да" смята за свои родители" както пишат журналята как щеше да й мине живота?Затова СПРИ СЕ Нети и бъди благодарна на съдбата.

Фамилната къща на семейство Добреви се намира на закътана улица в самия център на София. Пред двуетажната сграда има малка и китна градинка с пейка. Тежка зелена врата с овално прозорче от опушено стъкло дели живеещите там от уличния прах. Нети и родителите й заемат първия етаж, а вторият е на чичо й."Ето тук живях 25 години", поглежда Нети към къщата, след което гостоприемно отваря вратата. Противно на очакванията, дневната е много по-просторна, отколкото изглежда отвън. А уютът идва от многобройните статуетки и предмети,донесени от цял свят - руски самовар, фигурка на индийско божество, африкански сувенири и т. н. Родителите й - Светла Добрева, доцент по физика, и д-р Георги Добрев, специалист по вътрешни болести, са имали възможност да обиколят много страни. "

И сега, какво? Дони си има балдъза, ли?

Не съм очаквала такава липса на деликатност от страна на Нети, когато става въпрос за съдбата и на други хора, които не желаят такова публично разгласяване на един семеен въпрос.

Сестра й, която се омъжва, не е дете на биологичната й майка, само на бащата. Тогава недоумявам какво прави тази жена на сватбата и на снимката?

Не знам дали Нети щеше да е така всеопрощаваща,ако беше израснала в дом за сираци.Битието определя съзнанието. Да,може и да е наследила артистичната си натура от своите биологични родители,но това не е достатъчно ,за да бъдеш пълноценен човек.Трябват ти обичащи и всеотдайни родители,уютен дом и добро образование.За тези неща са се погрижили осиновителите й.Не е трудно да си родител на пораснала,успяла и популярна личност,която е със стабилно семейство и финанси.

Който има балдъза и..е два гъза както казват хората...

Бащата не го ли броиш за човек? А емоционалната връзка, която се е зародила помежду им? Или, викаш, тия неща не са от значение, важното е да са от една майка, а?

Дони е с фамилия Великов, не Ваклинов. Поне проверявайте, след като не знаете от обща култура.

Имам чувството, че се разиграва турски сериал ...

Говорейки за достатъчно разум смятам, че ти категорично нямаш никакъв. Дали имат деца или нямат не е твоя работа, защото колкото и да не ти се вярва едно семейство само решава дали ще има или няма да има деца и не трябва да се оправдава за решението си. Освен това ако някой е "нефелен" това до какви изводи води според теб? Че няма право да има до себе си човек,който да го обича и така, че не заслужава да живее или какво? Ами ако е прекарал рак и (примерно) и по тази причина няма деца това значи ли, че живее непълноценно? Абе с две думи си доста ПРОСТ!

В недалечно бъдеще очаквам "щастлива" снимка на вагината на Нети, ама от преди двадесет години ...

това е 100% вярно ,ако беше смачкано дете от дом, друго щеше да говори

Здравейте на всички, мнението ми до някъде се припокриваше с вашето, но реших да се поровя и попаднах на статия/посочена по-долу/...Прочетете я и тогава съдете....въпреки, че ние нямаме право да съдим, можем само да си изкажем мнението....И преди 40 години, нещата не са стояли така както сега -самотни майки, инвитро и т. н. .....може да потърсите и статии в тази посока... https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/neti-6-mesetsa-sm-zhivyala-v-dom-mayka-i-dete-420701.html Бъдете здрави всички и дано да имаме повече положителни емации!!!!

Народът е казал:"И кучката ги ражда", но не ги захвърля. Тази така наречена "биологична майка" е странно пришита на сватбата на дъщерята на биологичния баща на Нети. Хаха! Ако и това не е латино... Но защо не присъства и другата дъщеря на биологичната майка, която също е била изостовена, но не в дом, а на баща си и Джилда- смело напред към Германия в търсене на нов мъж. Но.... всеки знае себе си, никого не съдим. Но се чудя Нети не се ли срамува с този си произход, ами непрекъснато се опитва да прави сензации. Снимката е от хотел Варната, Варвара, където двамата биологични родители изживяват щастливи мигове заедно.. Повече от ясно е, че залязващата застаряваща "звезда" се опитва да си прави реклама, привличайки внимание, защото нямя "лоша" реклама- важното е да се говори за нея. Само, че нещо се е объркала,защото стана антипатична на малкото, които я харесваха и изпъкна неблагодарността и глупостта й. Жалко, защото има дъщеря, която в момента сигурно е объркана в този екшън.

Нети, всичко, което имаш и си, го дължиш на осиновителите си, които са те обичали, отгледали, изучили, открили и доразвили талантите ти (доколкото ги имаш). И всичко това, благодарение на отддаденото на теб тяхно време, пари, възпитание, любов. Запитай се какво би станало с твоите "таланти", ако беше отрасла в дом за изоставени деца, както са предпочели биологичните ти спонсори на яйцеклетка и сперматозоид, без да се интересуват от парчето месо, което се е появило. Интересувало ги е единствено удовоствието от секса, а евентуалния нежелан реаултат може и да се изхвърли. Затова не ни натрапвай повече "щастливото" си ново семейство, защото е обидно, неблагодарно и гадно за всички "осиновители".

Тцъ, ама и ти не уцели. Фамилията на Дони е ВЕКИЛОВ. Така че и ти си проверявай информацията...

Всъщност, във въпросното предаване, Нети казва че е благодарна на родителите си осиновители. И не омаловажава техните грижи към нея. Признателна им е. И защо да не се радва, че е открила биологичната си майка. Чувства се щастлива и го показва. Това е.

Леко нагарча тази история на Нети. Тези неща са съкровено лични и да ги направиш медийно представление е проява на лош вкус на ...това е мое лично мнение.

НЕТИТО, ВЪРНИ НАСЛЕДСТВОТО НА ОСИНОВИТЕЛИТЕ СИ !!! КЪЩА. ПАРИ. ПАРЦЕЛИ. НИВИ. ВЕЩИ. СМЕТНИ КОЛКО СТРУВА ИЗДРЪЖКАТА ТИ ЗА 40г и СЪЩО Я ВЪРНИ!!! ИМА МНОГО ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА С НУЖДА ОТ КЪЩА И ПАРИ ... А ОБИЧ И ЛЮБОВ ЩЕ НАМЕРЯТ В УМА СИ ... БЕЗ ДА ИЗДИРВАТ ИЗХВЪРЛИТЕЛИТЕ СИ !!! АБЕ НАРОДЕ, КОГА ЩЕ ЧУЕМ ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА РОДИТЕЛИ ГЛЕДАЛИ ИЗХВЪРЛЕНИ ДЕЦА КАКВИ КАЧЕСТВА СА ИМАЛИ КАКВИ ХОРА СА БИЛИ КАКВО ИМ Е КОСТВАЛО ... ОТ ИЗОСТАВЕНО Д Е Т Е .... ДА НАПРАВЯТ ЧОВЕК ЕБАТИ НЕБЛАГОДАРНИЦИТЕ В ДОМОВЕ ЯВНО ТРЯБВА ДА ГИ ДЪРЖАТ

Това е доказателство, че е трябвало да играе пиески в стола на Дома да изоставени деца

"А на мама Светла и татко Джиджи бих целунала ръка, защото благодарение на тях съм това, което съм“, изповяда още Нети, Копирано от standartnews.com"

Алча и безскруполна! Присъствах когато "предложи" брак на "" съпругът"" си!!!!! Айде, де-съпруг??!?

Дони и Нети имат дъщеря, казва се Лилия. Виждала съм ги заедно по Центъра

Театъра затвори поради пандемията и Нети тръгна да прави театър и реклама на чужд гръб. Привидно много духовна, всъщност духовно пошла... Нали живее близко до природата?! Кое животно изоставя децата си, без да се интересува от тях а после търчи да се снима с тях?!

Що ли не съ впечатлих?! Сирак съм.

Точно така. Я си перкай чекиите.