Нежна и красива: Саня Борисова навърши 37

Актрисата отпразнува личния си празник в компанията на своите най-близки приятелки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз станах на 37, но никой не пише за мен...

Да престане да се изживява като звезда,а да си роди дете,щото.....

Много красиви черти, коса, тяло ... но има нещо неприятно и дразнешо в излъчването ѝ, не знам може би идва от характера, нрава, душевноста ѝ!

Захарче! Само като я разгледах и повиших нивото на глюкозата.

От известните БГ красавици - тази е сред най-хубавите според мен

Статия в стил "Гала и Мон Дьо", иначе Саня си е много добре

Тя май е играла само във филмите на мъжа си - колкото той режисьор толкова и тя актриса май

Ма тая извеЗна ли била. Уеуееее.....щом опрехте до текиви да са ви извесЗни.... И с ко е извеЗна да питам за една преятелка.....

А деца кога?

Все още става! Но удари ли 40-така - край...

са над тия неща... Циганките да ги раждат!

Що , ти на дваесе ли си, та гледаш да не ти е какичка? Тфа което ма потриса е как се бутъте между шамарите и после кой, защо, как ми го натресе.....

Човек може да оплакне окото, когато е съвсем гранясал, все пак...

На всяка цена? Без мъж, без семейство? Само за да си доволна? Циганите имат по много деца и какво? Да ги заченеш и родиш е едно, а после? Да ги хвърли на някоя баба или да плати на нискообразована жена за отглеждане, докато заработва за насъщния ли?

Хубава е и сериозна изглежда и поне с 10-тина години по-млада. Но направи много лош избор на мъж и дълго го търпя, сигурно заради фикс-идеята да е филмова актриса.

Да си жив и здрав!

Айде стига с тия деца, бе!

Точно ! Лош късмет с този Ники …. Ама, айде де …….На който какъвто му е късметът.

Някой друг да се занимава с тях...

Много е красива и точно толкова превзета - имах възможност да я наблюдавам на живо при едно улично мероприятие в София. Това отблъсква ужасно!

Хубостта в природата винаги се дава по предназначение. Щом до 37 не го е използвала, трябва рязко да побърза!

Не е особено красива и изобщо не е нежна, по-скоро е отблъскваща, особено като си отвори устата. Но да е жива и здрава, и по-скоро да помисли за деца, защото времето минава!

Дава се, ама грозотии имат ои 3 деца, а много хубави нямат.

Нежна и красива си търси нов тъпка....будал…..финансово-обезпечен спътник в живота...

Прекрасна е! Но ако имаше и едно прекрасно детенце до нея , картинката ще бъде красота с щастие !!! Тези красиви българки трябва да раждат деца --- за да осмислят истински живота си и това че са жени ,който създават живот и бъдеще на земята.

Беше и нежна и красива, ама вече поодъртя. То за това я е оставил мъжът и.

Временен спътник, за да сме точни.

Той па един мъж...

Красива, нежна и младолика. Не й давам повече от 30, а тя наближава 40. Запазила е онова невинно и младежко излъчване. Малко жени към 40-те изглеждат като момичета. В тяло може и да го докарат, но в лице трудно. Поздравления за което - добри гени. Да е жива и здрава и някой ден, когато й е писано да има поне едно дете красиво като нея.

Прецъфтя вече. И корекциите си личат.

Грозотиите първи се уреждат. Те нямат много претенции и т.к. нямат и голям избор се хвърлят рано рано и раждат още преди 30-така. Красавиците имат много ухажори, имат изисквания и претенции. И накрая от прекалено голям избор остават сами. Или раждат по-късно и най-много едно дете. Парадоксално, но факт.

Май сън не те хваща, а? КОГАТО ТОГАВА. Имането на деца не е като да идеш да си купиш нещо от магазина. Я си гледай твоята паница.

Щото какво? Какво те интересува тебе някой ще има или няма да има деца?

За да стане бижу, красивият диамант се нуждае от скъп обков.

Много е състарена, аз си мислих че е над 65 години. На снимката пред басиена има шкембе като току що родила хипопотамка, сенки под очите от дрогата, Кожата и е похабена от цигарите, а под устата се диплят издайнически бръчките пачи крак. Кожата на врата и нагърчена като пергаментова хартия, очите и са изцъклени от базедовата болест. Има нездрав тен, крива уста а носа й е като клюн на побеснял кълвач. Зъбите и са пожалтели от тютюна , а двете кривогледи зъркели на всички снимки са със различен цвят - едното е жълто другото ляйняно кафяво. И защо се е разчекнала по бански с тези криви кръка, на всичкото одгоре късокрака като някаква изпаднала помакиня. ДОбре си епилирала космите по шкембети, ама е забравила да обръсне мъха над горната си устна, с тези наболи руси мустачки прилича на пъпчасал пощръклял пубер чикижия. И какъв модел е тая? Ожени се за пари ЗА онзи безарен дрогиран бисексоален набеден артист с богатото мамче на втората години тоз пияндурник я изфърли като мокър парцал. Тя се въртя въртя но никой не я прибра, Ама зашо се мотае в булгаристанския кенеф, да иде в париж да става модел . да вземе пример от онази чешка уруспия ева херцогова която с бутане си управи живота Набута се в париж ама вместо по подиомите се въргаляше предимно в креватите на дизаинерите. Божке и те пък едни дизаинери, едната полвина пасивни хомосексоалисти, другите явни трансвестити и транссекоални жендари. нямат никаква чест, поне Лагерфелд не парадираше с това, криеше се зад очила и други аксесоари а не като долче и габана , които се търкалят а хванати за ръчички зад моделките си след ревютата ревютата, и то кви моделки, завършени анорексички и булимички, не можеш да разбереш вървят ли по подиума или фърчат като безтегловни духове, изобщо не ми говорете за моди и модели, това са збирщини от незадовлени алчни момиченца, мазни педали, дръти лезбийки като оная англичанката с червената коса, вивиян уестууд, която се изживяваше за по голяма аристократка и от онова бабе англииската кралица, ама си бешед една долнопробна злобарка на много низко интелектиално ниво. сабират де що има кривокраки крокозъбелки от кол и важе и ги предлахат след 'ревютата" на мафиоти за без пари, в сравнение с тях нашия пернишки крукодил е като мадоната с младенеца на леонардо да каприо.

И да се отбележи, недоебаните не поТбирът кату гледам ...само да има дупка между краката и айде. Тфа личноЗ, тфа присъствие, тФа качества, тФа ентелегенноЗ....кой да се аби.... свалей гащите и се надупвай психологията работи на пълни обуроти....

Истински ме разсмя с този памфлет. -:))))))

"Шушляковото ѝ горнище " ? Яко!

ае стига с тия деца бе . може да не може да има деца а може да няма възможност да ги издържа

Е като е толкова красива, защо пуска обяви. Никой не ще да се докосне до тази "красота"??? Явно само да изглеждаш добре, не е "красота"!

Скоро я видях в квартала. Най-обикновена жена, нито хубава, нито грозна и не изглежда по-млада

Трета опция, валидна за много хора:просто НЕ ИСКАТ деца! Аман от бг-мамки.

Ти май си изпуснала много. Толкова злоба не се насъбир от много щастие. Мий чиниите и мълчи.

Лелче, разсъжденията ти в стил любовен роман много ме кефят.

Страхотна е! Много ме кефи!

те не се отнасят за бюджетници. За всеки влак има пътници, не се отчайвай -:)

Излезте от каменната ера, ганьовци! Само размножаване ви е в овчите тикви! Никой не е длъжен да има деца в днешните коварни времена! Светът вече е достатъчно пренаселен, мръсен и болен!

Изглежда не го искаш достатъчно силно или просто само така си плямпаш

Много си прав, но когато Фатметата и Асанчовците станат болшинство в ЕС и България, тогава друга песен ще запееш, но ще е много късно

Емчеее, не завиждай....